Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 11, 20:28)
na tai va atsakymelis biggrin.gif  biggrin.gif
Nuvarem su nuotaka abi...kai pradejo traukti suknias doh.gif    lotuliukas.gif  sakiau ..zinai as juk i vestuves einu o ne i karnavala doh.gif  o tos kad nepatenkintos kad bamba doh.gif  sako ...tai ka jus isivaizduojat ir ko norit blink.gif 
Sakau noriu  tai kas man tinka ir patinka o cia  tik skudurynas blush2.gif    doh.gif isizeide blush2.gif  doh.gif  tai kad zinok tokiu tonu jau klause doh.gif  doh.gif  Sakau kodel vilniuje yra zmonisku graziu sukniu ..nu vien zo  dar  biski apsimetem zodeliais blush2.gif  blush2.gif  ir isejom..ir kitur nera to ko noriu  doh.gif ir nuotakai nei viena nepatiko ax.gif 

Taigis teks  organizuotis is Vilniaus ax.gif  ax.gif

kokiam salone buvai?
Atsakyti
QUOTE(Daila @ 2007 07 11, 19:31)
kokiam salone buvai?

Cia prie Rotuses ( senamiescio fotostudija ir ten pat nuoma) rolleyes.gif rolleyes.gif tai cia tos reksnes dirba doh.gif

O kitur viskas gerai graziai pakalbejo ,parode ka turi ..bet kad netiko niekas unsure.gif tiesa sakan tbutent persiko spalvos nieko neturejo ,o jei buvi tai netiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 11 liepos 2007 - 18:35
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 11, 20:34)
Cia prie Rotuses ( senamiescio fotostudija ir ten pat  nuoma) rolleyes.gif  rolleyes.gif tai cia tos reksnes dirba doh.gif

O kitur viskas gerai graziai  pakalbejo ,parode ka turi ..bet kad netiko niekas unsure.gif tiesa sakan tbutent persiko spalvos nieko neturejo ,o jei buvi tai  netiko smile.gif

ar ka nors galvojai apie sita , jei ji butu persikine
Atsakyti
blush2.gif
QUOTE(Daila @ 2007 07 11, 19:41)
ar ka nors galvojai apie sita , jei ji butu persikine

Tai tik sita!!!!!!!!!!!!!!! Aisku Persikine bigsmile.gif ax.gif ax.gif ax.gif Cia jau ir galvot ner ka ...man jos reikia as jos noriuuuu blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif

dar galima butu foto butent persik spalvyte blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 11 liepos 2007 - 18:47
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 11, 20:44)
blush2.gif
Tai tik sita!!!!!!!!!!!!!!! Aisku Persikine bigsmile.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  Cia jau ir galvot ner ka ...man jos reikia as jos noriuuuu blush2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

neturiu 4u.gif bet tikrai grazi persikine spalva. jei nori galiu uzsakyti jei tau netik ta persikine spalva tai netik, bet tikrai superine ta persikine spalva
parasyk man i e-mail algisdaila@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(Daila @ 2007 07 11, 20:21)
neturiu  4u.gif bet tikrai grazi persikine spalva. jei nori galiu uzsakyti jei tau netik ta persikine spalva tai netik, bet tikrai superine ta persikine spalva
parasyk man i e-mail algisdaila@yahoo.com

parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 11, 18:44)
blush2.gif
Tai tik sita!!!!!!!!!!!!!!! Aisku Persikine bigsmile.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  Cia jau ir galvot ner ka ...man jos reikia as jos noriuuuu blush2.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O man asmeniškai šita medžiaga tokia kaip čia pasakius .....nu ne tai kad baisi, bet gal sakyčiau rėksminga g.gif ............brrrrrrrrrrrrrrrr.....tas žvilgėjimas.........nu pasakysiu tik neįsižeiskit- Gariūnų piguva (suknė ten nusipirkt tokią už 100lt galima). Nė už ką schmoll.gif ..........varu nenuvarytumėt,......... prieš kelis metus labai "ėjo" pamergės rausvos......tikrai galima kažką elegantiškesnio . Ta medžiaga bent jau man primena lėlių Barbių "grožius" doh.gif
Nors kitą vertus gal kam ir gražu g.gif...arba labai jau patinka priblizginta/pricackinta . Nu gal dar pamergėms ir tiktų g.gif .........nebent jaunoji laaaaaaaabai užsigeistų būtent tokių.
Vsio, mėtykit dabar akmenimis tongue.gif
Darsyk pažiūrėjau foto- mažai čia matosi tas blizgumas, iš tikrųjų ojojoi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 11 liepos 2007 - 20:50
QUOTE(snickers @ 2007 07 11, 21:44)
Darsyk pažiūrėjau foto- mažai čia matosi tas blizgumas, iš tikrųjų ojojoi. biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif niekas cia i tave nemetys ir neketina schmoll.gif schmoll.gif .Juk kiekvienas zmogus turi savo skoni ir tt mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai graziu suknuciu pamaciau bigsmile.gif Tik ... jei visos butumem kaip modeliai ..nereiketu ilgai sukti galvos ka ir kaip uzsivilkti doh.gif

man taip pat ta rausva suknute labai miela ax.gif aisku gal gyvai ne taip atrodo g.gif bent jau foto tai miela rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 07 11, 21:44)
O man asmeniškai šita medžiaga  tokia kaip čia pasakius .....nu ne tai kad baisi, bet gal sakyčiau rėksminga g.gif ............brrrrrrrrrrrrrrrr.....tas žvilgėjimas.........nu pasakysiu tik neįsižeiskit- Gariūnų piguva (suknė ten nusipirkt tokią už 100lt galima). Nė už ką schmoll.gif ..........varu nenuvarytumėt,......... prieš kelis metus labai "ėjo" pamergės rausvos......tikrai galima kažką elegantiškesnio . Ta medžiaga bent jau man primena lėlių Barbių "grožius"  doh.gif
Nors kitą vertus gal kam ir gražu g.gif...arba labai jau patinka priblizginta/pricackinta . Nu gal dar pamergėms ir tiktų g.gif .........nebent jaunoji laaaaaaaabai užsigeistų būtent tokių.

blink.gif kainu tokiu jau seniai nera, kad uz 100 lt ir tuose paciuose gariunuose suknute nusipirktum, kainos prasideda nuo 200 lt kazkur o vaizdas tai klaikus kiek maciau.
man ta suknele irgi ne superine, bet jeigu kazkam grazu ir tinka tada valio biggrin.gif
Atsakyti
laba diena mergaites.Esu naujoke 4u.gif bet gal primsit i savo draugija.
Rugpjucio 18 busiu svocia,pirma karta.Jaudulis neapsakomas. bijau.gif
Turiu klausima:Vis ziuriu sau suknele,gal patarsyt,kaip su tais korsetais?
nekarto nesu devejusi,ar nesukelia nepatogumu?Turiu dydeli biusta,tai aktualu ar ten gerai viskas laikuos,ba esu megeja polka susokti,kad neiskrystu man krutys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuta @ 2007 07 12, 16:52)
laba diena mergaites.Esu naujoke 4u.gif bet gal primsit i savo draugija.
Rugpjucio 18 busiu svocia,pirma karta.Jaudulis neapsakomas. bijau.gif
Turiu klausima:Vis ziuriu sau suknele,gal patarsyt,kaip su tais korsetais?
nekarto nesu devejusi,ar nesukelia nepatogumu?Turiu dydeli biusta,tai aktualu ar ten gerai viskas laikuos,ba esu megeja polka susokti,kad neiskrystu man krutys lotuliukas.gif

Prašyk, kad šleikutes prisiūtų ir liuks: nei smuks, nei tipčioti reik, nei gėdintis, kad kas neiškristų bešokant. biggrin.gif
Atsakyti