Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasipuošti svočiai?

QUOTE(snickers @ 2007 06 28, 23:16)
Na būtų labai įdomu, kiek gi tas pigiai? Kaune populiariausia kaina šiemet turbūt 250lt.

neisigask kai pasakysiu,tik 70lt. nu as is kauno del sukneles ir vaziavau,bet tikrai apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodau smile.gif
Kaip atrodziau
[URL=user posted image]AS[/URL]
[URL=user posted image]AS1[/URL]

Kaip turejo buti smile.gif
[URL=user posted image]Suknele[/URL]
Jauciausi kaip kopustas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai grazi sita zalia suknele. Ji is salono "Laura". Nes pagal si modeliuka siuva mano pamergytem sukneles is tos pacios medziagos. Tik jos bus su gorsetukais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JJuratyte @ 2007 06 29, 09:39)
Labai grazi sita zalia suknele. Ji is salono "Laura". Nes pagal si modeliuka siuva mano pamergytem sukneles is tos pacios medziagos. Tik jos bus su gorsetukais  thumbup.gif

Tai man siuvo irgi pagal modeli kuri nusinesiau.. tik kad biski gavosi ne tokia kokios norejau. bet patyginti mano su pamergem, buvau patenkinta, nes pamergem sukneles buvo didokos bigsmile.gif ir siaip kazkaip atmestinai pasiutos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flakita: 29 birželio 2007 - 09:45
labai grazi thumbup.gif suknute
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 06 29, 11:28)
Pasirodau smile.gif
Kaip atrodziau
[URL=user posted image]AS1[/URL]

Jauciausi kaip kopustas lotuliukas.gif

nelabai suprantu, tu svocia buvai ar pamerge? g.gif
Atsakyti
Bet ant taves si suknute tai tikrai labai graziai ziurisi, viskas ,atrodo, ciki ciki. Nu tikiuosi,kad maniskem nenusius i"pievas". Gal viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
Svocia, o kodel klausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 06 29, 14:19)
Svocia, o kodel klausi? g.gif

man kazkaip gal labiau pamergytem tiktu, bet ir tu su ja labai graziai atrodei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 06 29, 13:11)
man kazkaip gal labiau pamergytem tiktu, bet ir tu su ja labai graziai atrodei thumbup.gif

Nu kiekvienas svocia isivaizduoja savaip ax.gif nenorejau buti kaip boba su fioletavu svarku ir ilgu sijonu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 29, 10:22)
O kur pirkt jas radai?? ax.gif

cia is Jovani kolekcijos..salonas pas Birute, atsovauja jiems,tai sake gali atsisiut jei kas labai patiks ir isnuomuoti tada..o ir siaip jie turi nemazai ju suknyciu,rode man.. blush2.gif

o del figuros,aisku jei labai apvali moteris,tai jau man geriau suknele tiesaus kirpimo o ne tos pustos,nes tada isvis kaip bachka atrodys.. doh.gif beto ilga suknele su ten besivelkanciu shleifu optiskai aukstina,dar batukus aukstesnius kad laikysena grazesne butu ir atrodytu thumbup.gif ,antras dalykas galima modeliukus kombinuoti truputi pagal save
Papildyta:
QUOTE(flakita @ 2007 06 29, 16:10)
Nu kiekvienas svocia isivaizduoja savaip ax.gif nenorejau buti kaip boba su fioletavu svarku ir ilgu sijonu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai,kam sendinti save ne pagal metus..man labai graziai atrodei,tik man ta spalva...nu kazko truksta ant jos... g.gif kartu ir grazu ir kazko reikia dar...bet siaip pati simpatiska labai esi,kaip sako ne rubas zmogus puosia-atvirksciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flakita @ 2007 06 29, 10:28)
Pasirodau smile.gif
Kaip atrodziau
[

man tai grazi sita suknyte ir ant taves graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti