Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalumas ir minimalizmas: mada, gyvenimo būdas ar..?

aš pirkdavau Cremej, tai tikrai ne plastikiniai jie, dabar vėl turbūt iš iherb pirksiu, nes geri ir pigiau. Puikios ten sudėtys. Ne viskas ašku, bet daug gerų.

Stengiuosi vengti tokių hiper-apmokestintų vietų :rolleyes: 
Kažkada man patarė vengti ir super "protingų" veiklių kremų - anti age, biodinamic ir pan. - jie perima odos funkcijas ir taip ištikrųjų kenkia... 

Skaičiau, kad oda ir smegenys yra sudarytos iš tų pačių kamieninių ląstelių - taigi, oda yra protinga :B 
Riebios odos po 25 metų negalima prausti visais tais anti- acne produktais, nes pradės greičiau senti: geriau prausti normaliai odai skirtu prausikliu ir tik vietiškai -a n t spuogo užtepti kad ir tą patį anti acne kremą.

Atsakyti
QUOTE(balta/juoda @ 2025 04 28, 04:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="73185932" data-time="1745781803"><div><p>aš pirkdavau Cremej, tai tikrai ne plastikiniai jie, dabar vėl turbūt iš iherb pirksiu, nes geri ir pigiau. Puikios ten sudėtys. Ne viskas ašku, bet daug gerų.</p></div></blockquote><p>Stengiuosi vengti tokių hiper-apmokestintų vietų rolleyes.gif 
Kažkada man patarė vengti ir super "protingų" veiklių kremų - anti age, biodinamic ir pan. - jie perima odos funkcijas ir taip ištikrųjų kenkia... 
</p><p>Skaičiau, kad oda ir smegenys yra sudarytos iš tų pačių kamieninių ląstelių - taigi, oda yra protinga cool.gif 
Riebios odos po 25 metų negalima prausti visais tais anti- acne produktais, nes pradės greičiau senti: geriau prausti normaliai odai skirtu prausikliu ir tik vietiškai -a n t spuogo užtepti kad ir tą patį anti acne kremą.
</p>

o kas? man labai malonu, kai mane gražiai aptarnauja
negi geriau eiti į kažkokį kioskelį? biggrin.gif
pas mane neriebi oda. Gal net norėčiau, kad riebesnė būtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 28 balandžio 2025 - 09:10

100- metų nemačiau kioskelių jau. Visur galima draugiškai bendrauti, net turguje perkant :)

Padeda riebesnio maisto vartojimas - galima įtraukti į racijoną žuvų taukų ar linų sėmenų aliejų, kas turi mažesnį biudžetą - paprastą alyvuiogių aliejų, sveistą.

Drėgmei - vandens paprasto gėrimas.

Nerūkyti, išsimiegoti, bendras aktyvumas dienos metu.

Atsakyti
QUOTE(balta/juoda @ 2025 04 28, 11:14)
<p><strong>100- metų nemačiau kioskelių jau. Visur galima draugiškai bendrauti, net turguje perkant smile.gif</strong></p><p>Padeda riebesnio maisto vartojimas - galima įtraukti į racijoną žuvų taukų ar linų sėmenų aliejų, kas turi mažesnį biudžetą - paprastą alyvuiogių aliejų, sveistą.</p><p>Drėgmei - vandens paprasto gėrimas.</p><p>Nerūkyti, išsimiegoti, bendras aktyvumas dienos metu.</p>

jei pirmas pradėsi labai maloniai, tai tada gal, o Cremėje jautiesi ponu, ten labai teigiamai į klientus žiūri iš karto smile.gif
taip, čia mano bėda, nekenčiu gerti vandenį. Pas mus šiemoje net juokas yra iš vieno siaubiako, kur žmonės buvo skandinami ir vienas mirdamas rėkė: aš ilgai galiu išbūti po vandeniu, tai aš perdirbau į: aš ilgai galiu išbūti be vandenio biggrin.gif
Atsakyti

jei pirmas pradėsi labai maloniai, tai tada gal, o Cremėje jautiesi ponu, ten labai teigiamai į klientus žiūri iš karto smile.gif
taip, čia mano bėda, nekenčiu gerti vandenį. Pas mus šiemoje net juokas yra iš vieno siaubiako, kur žmonės buvo skandinami ir vienas mirdamas rėkė: aš ilgai galiu išbūti po vandeniu, tai aš perdirbau į: aš ilgai galiu išbūti be vandenio biggrin.gif

Nu, matai, kaip... šiek tiek skamba kaip pokalbiai už pinigus - "pink collar" darbuose šypsena yra įtraukta į aptarnavimo kotraktą, ji nenuoširdi - ten niekas jūsų nenori.

Atsakyti

, o Cremėje 

Rašykite normaliai : Creme del la Creme.

Kitaip žmonės nesupras ar neras per google search'a.

Atsakyti