Svėikos gal kuri žinot receptuka kaip gauti iš aviečių sultys noriu kudikiui pagaminti ,kad būtų žiemai. Ačiū
QUOTE(Evelinčikas @ 2008 07 25, 11:16)
Svėikos gal kuri žinot receptuka kaip gauti iš aviečių sultys noriu kudikiui pagaminti ,kad būtų žiemai. Ačiū
ira toks garpuodis,su juo nesunkiai tai pasigaminsi...tik reik ji tureti.
o as ieskau zirniu konservavimo recepteliu, daug uzauginom, bet kaip juos issaugoti ziema nezinau..
i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
[quote=petrovna,2010 06 22, 09:40]
kas isbandet?kaip geriausia krapus susideti ziemai?
[/quote
Petrovna,
aš, krapus{naudoju,ruošiuosiu ir džiovintus,ir šaldau}
Džiovinu ,jaunus krapus,viršūnėles}juk yra patiekalų,kur nebetinka šaldyti.
Antras varijantas aš,juos šaldau.
Yra šaldymo maišeliu,P.C..jie tinka šaldymui.
[/quote
Petrovna,
aš, krapus{naudoju,ruošiuosiu ir džiovintus,ir šaldau}
Džiovinu ,jaunus krapus,viršūnėles}juk yra patiekalų,kur nebetinka šaldyti.
Antras varijantas aš,juos šaldau.
Yra šaldymo maišeliu,P.C..jie tinka šaldymui.
anksčiau aš krapus džiovindavau, bet šaldyti geriausiai, nes džiovinti ne taip kvepia kaip šaldyti.
Krapus - šaldyti
Krapus visada šaldau .
Krapų storesnius kotelius supjaustau, šaldau ir naudoju sriubom, padažam.
O smulkias šakeles - salotom ir t.t.
Krapų storesnius kotelius supjaustau, šaldau ir naudoju sriubom, padažam.
O smulkias šakeles - salotom ir t.t.
QUOTE(petrovna @ 2010 06 22, 10:40)
mes krapus jaunus nurauname arba nupjauname (atželia) ir nuskabome mažas šakeles - lapelius, stiebų nededame visai, nes kai sušąla lieka stambūs stagarai.
Čia pats geriausias pasirinkimas žiemai - šaldymas.
Mes jaunus krapų ir šaldom, ir džiovinam. Juk visokių patiekalų būna, tad ne visiems tinka vien tik šaldyti krapai. O krapų kotų aš neišmetu: pasidžiaunu juos ir, atėjus agurkų marinavimo metui, panaudoju Mūsų šeima tiesiog dievina krapus