O po to ką? Dėti miltų ir viskas?
Aqua Alta ir kitos merginos gal nesupyks,kad prisijungsiu.Aš iš jaunų dilgių ruošiu užtepėlę su sviestu.Jaunos dilgės nuplikomos verdančiu vandeniu.Palaikomos,nusunkiamos ir smulkiai supjaustomos.Truputis druskos,truputis pipiro,išsukama su sviestu.Aš tepu ant juodos duonos.Galima tepti ant krekerio.Labai skanu.Mama verda dilgių sriubą.Technologija panašiai kaip rūgštynių sriubos.
O dilgių nuoviru laistau nupiepusius pomidorų daigus.
Sriubą esu virus. Neskanu man buvo
Ir ar kas nors naudingo lieka išvirus tas dilgėles?
Alta, bet gi ar tikrai perdaug ekstrogenų, moterei su amžiumi jo mažėja, ir net ne pertelius, o trūkumas yra, ko pasekoje ir menstruacijos baigiasi. Baigus menstruacijos ir gimdos išvešėjimai baigiasi, ir miomos nunyksta.
Ir ar kas nors naudingo lieka išvirus tas dilgėles?
Jos neverdamoa,o plikomos.Panašiai kaip arbata.Skystis tai reto šlykštumo🙄
Jos neverdamoa,o plikomos.Panašiai kaip arbata.Skystis tai reto šlykštumo🙄
Jei sriuba ar virtinukai, tai verdi gi normaliai, ne tik nuplikai
Je pardoner.
Dabar apie lytiniu ir ne tik sekrecija.Hormonai yra kuno os.
Sutrikus skydliaukes sekrecijai ,ji siaip valdo musu prota,kas keisciausia,sutrinka kartais ir sirdies ,net plauciu veikla.Nes sutrinka kraujagysliu cirkuliacijos valdymas.Va cia kraujospudzio problemos.
Kai kurios ievos dukterys buna labai estrogenais uzpiltos, tiesa jos grazios ,plaukai veslus ,nagai stiprus,turgoras puikus,na zodziu is tu kur ju habitus atsveria ju bjauru charakteri ,nes butent ta duoda estrogenai.Jie yra drakoniskumo hormonai.
Taigi prieinamiausia priemone drakonui valdyti - dilgeles ir pilno grudo kvieciai.