Įkraunama...
Įkraunama...

Aqua Alta tema

Man patinka ta mistine erudicija.Geras pavadinimas.Uzskaitau.
Atsakyti

Man patinka ta mistine erudicija.Geras pavadinimas.Uzskaitau.

Ir dar mesijas 🤣

Atsakyti
Kokias tiesas liaudžiai sakai? biggrin.gif Kokias pranašystes?
Atsakyti

Penktadienis. Buvo paskutinė mankšta šiandien. Išgyvenau 🤣

Atsakyti

Penktadienis. Buvo paskutinė mankšta šiandien. Išgyvenau 🤣

Ką čia mankštini?

Atsakyti

Ką čia mankštini?

Reabilitavija po kojos lūžio.

Užtaikiau gerai, geras treneris, vskar ir užvskar nebepaėjau 🤣

Visai šakės raumenims.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 22, 21:00)
Kokias tiesas liaudžiai sakai?  biggrin.gif  Kokias pranašystes?

Taigi galima per postus praeiti.Rankrasciai nedega.Zinomiausios - issitraukit galvas is subiniu,***** jums i aki.
Kaika iki apopleksijos privaro,zinai gi tam vienuolyne,visos dar virgin biggrin.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=ME2Hufquz0k
Adrenalino fanatikems .Siandien gydymas toks.
Atsakyti
Labas rytas. iklausima, kodel man reikalinga buvo tema,atsakau.As jauciau keista nuomininkes jausma kitose temose.Kai temos kureja ,ar jos adeptes darydavo tvarka ,stramuzydavo ir bukim atviros - tyciodavosi .Toks jau tas lietuviskas mentalitetas.
O kadangi tureti savo tema nieko nekainuoja,tai pagaliau pasiryzau.
Siandien kalbesiu apie hormonu disbalansa.

vartotojo įkelta nuotrauka
Estrogeno perteklius - labai dazna problema.Jo pasekoje atsiranda gimdos gleivines isvesejimai,pieno liaukos pokyciai ir net kepenu bedos.Pigiausias ir prieinamiausias budas pamazint estrogeno- dilgeliu vartojimas nuo saknu iki lapu.Saknis uzpilti vandeniu ,lapus suvalgyt su virtinukais kaip as darau.Virtinukai pilno grudo miltu.Selenos sugeria ir estrogena ir insulina,ty padeda del glikeminio hemoglobino.To hemoglobino,kuri saulute susprogdina musu galvose ir turime migrena.
Dabar saule siuncia labai daug plazmos,sunku ir mums.Dazna jauciame jos sproginejimus.Todel palengvinti dar galime savo bukle vartodamos sieros ir kalio turtingus augalus.Sparagus,kurie auga daznoje sodyboje ,bet zmones nedrista ju valgyt .Nebijokit ,ju nebuna toksisku as valgau net tuos auginamus uz kambarines geles vazonuose. biggrin.gif
Yr nemazai antiestrogeniniu naturopatiniu preaparatu vartojamu rytu medicinoje.Tik labai neaiskus ju prieinamumas ir skepticizmas ju atzvilgiu.
Taigi ,Aqua Alta raso jums,tos kurios mane skaito,megsta ar nemegsta.Tema mano grafomanijos poreikiui tenkinti biggrin.gif
Atsakyti

Reik paieškot dilgėlių. Jau turi būt.

Atsakyti

Pas mane dar nėra prie namo. Bet aš kažkaip nemoku is jų nieko valgomo pagamint 

Atsakyti
Dilgeles nuplaunamos su visom saknim,dedamos i puoda ,nuplikomos,tada atausintos -lapai nuraukiami , o stiebai su saknim paliekami antpilui,lapai be pluosto sublenderiuojami su trupuciu vandens.Tas skystis bus virtinuku teslos pagrindas.
Atsakyti