Įkraunama...
Įkraunama...

Aqua Alta tema

Man tai pobaisiai ,kai siais laikais kai visko dar yra ,zmones rengiasi labai baisiai.Man labai baisiai yr vatinukai - matracai,sportiniai rubai ne treniruociu metu ir sintetiniai rubai.
How Olga Of Kiev Became Saint Olga
Olga of Kiev burned her enemies alive, buried diplomats, and destroyed entire towns. So how did she become a saint in the Roman Catholic and Eastern Orthodox churches?

In the 10th century, when Olga ruled the Kievan Rus people, they were pagan. But the nearby Byzantines were on a mission to convert their neighbors to Christianity.

After completing her vengeance against the Drevlians, Emperor Constantine VII invited Olga to visit Constantinople. On that journey, Olga converted to Christianity. When she returned to Kyiv, she encouraged her subjects to convert.
O as galvojau ,kodel moterys valdzioje tokios ziaurios.O pasirodo ,jos tesiog seka sventuju pavyzdziu biggrin.gif

Nu ką čia skiedi. Pirmai deklaravai, kad apranga yr nesvarbi, daba plokštelė pasikeitė? Visad juojkdavais  kad kažkuri perka kažką, norėdama gražiau atrodyt  tai tu rasdavai, ką atsakyt.

O tavo nuomonėl man nelabai svarbi, pati supratau  kada ir nieko nebenoriu pirkt. Ir man px, aš galiu su treningu vaikščiot, svarbu medvilninis 

Atsakyti

Svarbiausia, kad drabužiai orą atitiktų 😅

Todėl vasarą tobulos yra plonos medvilnės ar lino suknelės, sijonai ir palaidinės.

Atsakyti

Madam, moteris turi teisę nuomonę pakeisti, nes ji moteris 🙃

Atsakyti

Nu ką čia skiedi. Pirmai deklaravai, kad apranga yr nesvarbi, daba plokštelė pasikeitė? Visad juojkdavais  kad kažkuri perka kažką, norėdama gražiau atrodyt  tai tu rasdavai, ką atsakyt.

O tavo nuomonėl man nelabai svarbi, pati supratau  kada ir nieko nebenoriu pirkt. Ir man px, aš galiu su treningu vaikščiot, svarbu medvilninis 

Nu va tu puoštis nebenori ant senatvės, o alta užsinorėjo  😆. Normalu kad keičiasi plokštelė. Gi pagal situaciją tos plokštelės sukasi 

Atsakyti

Visą gyvenimą klausytis vienintelės melodijos būtų mirtinai nuobodu. Nuomonės nekeičia tik kvailiai  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2022 04 19, 21:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72955093" data-time="1650391809"><div><p>Nu ką čia skiedi. Pirmai deklaravai, kad apranga yr nesvarbi, daba plokštelė pasikeitė? Visad juojkdavais  kad kažkuri perka kažką, norėdama gražiau atrodyt  tai tu rasdavai, ką atsakyt.</p><p>O tavo nuomonėl man nelabai svarbi, pati supratau  kada ir nieko nebenoriu pirkt. Ir man px, aš galiu su treningu vaikščiot, svarbu medvilninis </p></div></blockquote><p>Nu va tu puoštis nebenori ant senatvės, o alta užsinorėjo  😆. Normalu kad keičiasi plokštelė. Gi pagal situaciją tos plokštelės sukasi </p>

Na taip jau atsitiko ,kad auginau tris dukras ir matai uz gero vyro tik senatveje isejau biggrin.gif Tai ka man dabar daryt?As kritikuodavau konsumerizma, o ne gera skoni ir tona.
O tavo kritika madam ,priimu.Pasilik,kritikuok.Gali ir nepasilikus kritikuot.Galit viena kitai gerkle kast.
Temos motto - daugiau cinizmo ,kisa.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
O...pabėgėlės po biškiuką pradėjo būriuotis prie slenksčio biggrin.gif
Ir is karto atejo su savo negatyvu ir kabinejimaisis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 04 19, 21:22)
<p>Madam, moteris turi teisę nuomonę pakeisti, nes ji moteris 🙃</p>

Ojatau...ir cia tu atsibaragiojai su savo monologais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 balandžio 2022 - 11:41
Sita pabegeliu prieglauda bus be diskriminacijos.Be spygliuotos vielos ir cerberiu.
Atsakyti

O...pabėgėlės po biškiuką pradėjo būriuotis prie slenksčio biggrin.gif
Ir is karto atejo su savo negatyvu ir kabinejimaisis biggrin.gif
Papildyta:
Ojatau...ir cia tu atsibaragiojai su savo monologais.

Atsiba...ką? 🤣

Atsakyti
Feja Morgana ,truputi geresne Olgos versija.Daug nelaimingesne,bet atminimas apie ja islikes ,Mirazai egzistuoja iki siol.Dabar mirazu laikas.Jie istirps,o zmonija taip ir liks nesupratus ,kas cia atsitiko.
O visa sita kompanija,Вещий Олег<sitas mano megstamiausias>Merlinas ,koscejus nemirtingasis(sitas tai daugiausiai pasieke biggrin.gif Ar tai atskiri personazai ,ar alter ego karaliu?
O cia sarmat (keista reiksme sis zodis lietuviskai turi)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šitas personažas nuolat kuria kažkokius mitus, išsigalvoja, iškreipia faktus, nori būti kažkokia ypatinga (-iausia), operuodama savo mistine erudicija, tariamom pranašystėm. Žodžiu, "mesijas", tik nesuprastas. biggrin.gif

...Cia mano asmenybes toks ivertinimas.
Zodziu ,dar daugiau cinizmo,zmonems tai patinka,kisa. biggrin.gif
Atsakyti

Šitas personažas nuolat kuria kažkokius mitus, išsigalvoja, iškreipia faktus, nori būti kažkokia ypatinga (-iausia), operuodama savo mistine erudicija, tariamom pranašystėm. Žodžiu, "mesijas", tik nesuprastas. biggrin.gif

...Cia mano asmenybes toks ivertinimas.
Zodziu ,dar daugiau cinizmo,zmonems tai patinka,kisa. biggrin.gif

Niekaip negali tavęs kažkas pamiršt 🤣

Atsakyti