Įkraunama...
Įkraunama...

Aqua Alta tema

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 18, 20:39)
Filmas tarsi teigia - zmones pradekit graziau rengtis.Paziurekit bent sienna miller drapanas .

Labai gražiai rengiasi man dar šiame serealiai nu nerealu wub.gif „The Marvelous Mrs. Maisel“ man paodis jaučia kad kažkokia dalelytė kad kažkur prisiliečiau ...
Atsakyti
Man tai pobaisiai ,kai siais laikais kai visko dar yra ,zmones rengiasi labai baisiai.Man labai baisiai yr vatinukai - matracai,sportiniai rubai ne treniruociu metu ir sintetiniai rubai.
How Olga Of Kiev Became Saint Olga
Olga of Kiev burned her enemies alive, buried diplomats, and destroyed entire towns. So how did she become a saint in the Roman Catholic and Eastern Orthodox churches?

In the 10th century, when Olga ruled the Kievan Rus people, they were pagan. But the nearby Byzantines were on a mission to convert their neighbors to Christianity.

After completing her vengeance against the Drevlians, Emperor Constantine VII invited Olga to visit Constantinople. On that journey, Olga converted to Christianity. When she returned to Kyiv, she encouraged her subjects to convert.
O as galvojau ,kodel moterys valdzioje tokios ziaurios.O pasirodo ,jos tesiog seka sventuju pavyzdziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 balandžio 2022 - 08:25

Man tai ir ne treniruočių metu treningai bri kedai yra pats patogiausias reikalas. Visai nekreipiu dėmesio jei kam nepatinka 

Atsakyti

Msn tai išvis apranga dxin apart tam tikrų atvejų kai norisi ar reikia kažkaip atrodyt

Atsakyti
O as ant senatves bandau atrast estetika ir kaip cia pasakius,galimybiu atsirado.
Ir manau jei nesi keliaujantis atsitiktiniu transportu prieglobscio ieskantis zmogus, nesiot matracus ir sportinius kostiumus yra netinkama.Ypac sintetinius .Ir avalyne turi daug itakos kuno elektros kruviui,izeminimui.Geriausi batai - odiniais padais.
Atsakyti

Basom reik vsikščiot :)

Atsakyti

Bus vasara, bus suknios 

Atsakyti

Msn tai išvis apranga dxin apart tam tikrų atvejų kai norisi ar reikia kažkaip atrodyt

Man tas pats. Ir su amžiumi vis labiau žiūriu patogumo, o ne grožio. Sintetika tai blogis vienareikšmis. Mylimiausia medžiaga - medvilnės trikotažas. Žodžiu, treningai 😆

Atsakyti

O as ant senatves bandau atrast estetika ir kaip cia pasakius,galimybiu atsirado.
Ir manau jei nesi keliaujantis atsitiktiniu transportu prieglobscio ieskantis zmogus, nesiot matracus ir sportinius kostiumus yra netinkama.Ypac sintetinius .Ir avalyne turi daug itakos kuno elektros kruviui,izeminimui.Geriausi batai - odiniais padais.

Batai odiniais plonais padais yra ortopedinė  nelaimė ir kenkia visiems sąnariams 🤣

Atsakyti

Basom reik vsikščiot :)

Nebent ant žolės ar žemės, ar miške. Ant trinkelių ir parketo basom vaikščiot kenkia sąnariams. Per kietas pagrindas 

Atsakyti
Siaip tai jo ,odiniai padai ,kad ir puikus transmitorius ,yra blogas supinatorius.As tokius nesioju ,kur nugara tiesina,kedai ,medicus ar kaip vadinasi ,tai jei priimi quasimodo poza,iskart reikia tvoros griebtis,virsti .Ir dar turiu ploksciapadziams,su gelezim.Na zodziu.Mano batu brandai kazkokie - medicus ,sanokazkas,ir jokiu laboutine biggrin.gif
Atsakyti

Nebent ant žolės ar žemės, ar miške. Ant trinkelių ir parketo basom vaikščiot kenkia sąnariams. Per kietas pagrindas 

Aš po kojos traumos tą gerai supratau. Negalėjau paeiti jokiu kietu paviršiumi basa.

Atsakyti