Lietuva atsilikus. Pas mus tai jau praeityje. Dabar diskusijos verda apie 76 gender rūšis
Lietuva atsilikus. Pas mus tai jau praeityje. Dabar diskusijos verda apie 76 gender rūšis
Tai taip, pas mus viskas visada gi kelis metus vėluoja
Sunkiausia buvo su oxitocinu ir estrogenais.Tradicine medicina maz\ai ka siulo,arba labai jau sunkia artilerija.Todel buvo studijuojama ayurveda,kinu ir japonu,z\odz\iu rytu pasiekimai siame segmente.huángqín -pats efektyviausias ramint lytinius hormonus ir oxitocina.
Dar seniau buvau suvartojus b12 ir amalaki kompleksa.Z\inau kad ju poveikis ilgalaikis.
Z\odz\iu meiles gerokai apmaz\ejo ir ciniz\mo padaugejo.Santykiuose su z\monem ir logikai bei situacijos teisingam vertinimui- puiku.
Su adrenalinu ir kortiz\onu pas mane santykiai visada buvo neblogi.
Bet kaip kale bankine problema ,tai ayurveda jau bejege.Emiau alpraz\olamo.Taigi - atjungia raumenis ir emocijas.Miegot gali istisai.Bet verkti vistiek gali.Tik tiek kad skandalyt jegu nera.
Uz\teko dvieju tableciu.As aktyvus z\mogus su dideliu darz\u.Man runkelius ravet reikia.
Matant kaip viskas vaidinama ,kad sukelt kuo didesni emocini atsaka,labai siulau ,perz\iuret savo emociju intensyvuma.Gal ka koreguot reikia.
Geriausiai koreguojasi vengiant neigiamos informacijos. Bet taip gali tik kai tų emocijų priežastis is išorės pareina.
Geriausiai koreguojasi vengiant neigiamos informacijos. Bet taip gali tik kai tų emocijų priežastis is išorės pareina.
Geriausuas būdas yra išspręst sityacijad, kurios emocijas kelia bligas ar bent galvoj dudėliot viską teisingai ir pakeust požiūrį, lūkesčiys prinažint.
Aš kaip tikprocese, nes negaliu dusitaikyt niekaip su vasara be atostogų. Debiliškai gavos...🙈
Kai bus 30 verksiu ir gailėsiuos savęs. Pažadu 😂
O tai tu gal jau įsidarbinai?
O tai tu gal jau įsidarbinai?
Nevisai, bet atostogų visvien nebus 🙈
Nevisai, bet atostogų visvien nebus 🙈
Tai jei nedirbi, gi visada atostogos 😆