Įkraunama...
Įkraunama...

Aqua Alta tema

O šiaip tai bet kokių forumų realybė tokia, kad atsiranda tu laido riterių, kurie daro nesąmones, įžeidinėja, tyčiojasi, bando diskredituot, turi kelias virtualias tapatybes ir pan. Todėl nereikia lb įsijausti ir nepuoselėti iliuzijų dėl virtualių žmonių draugiškumo. 

Dėl šito tu absoliučiai teisi. Tiek, kad kitoje aplinkoje buvę virtualūs žmonės likę draugsis ar gerais pažįstamais visam gyvrmenimui. Skirtumas tik, kad ten vyrų ir moterų buvo 50/50 ir būdavo gyvų susitikimų.

Atsakyti

Dėl šito tu absoliučiai teisi. Tiek, kad kitoje aplinkoje buvę virtualūs žmonės likę draugsis ar gerais pažįstamais visam gyvrmenimui. Skirtumas tik, kad ten vyrų ir moterų buvo 50/50 ir būdavo gyvų susitikimų.

Nu va tie gyvi susitikimai matyt kažko įpareigoja. O ir viskas priklauso nuo to, kokiu pagrindu sukurta grupė. Bendri interesai pvz padeda. Aš turiu nemažai draugų iš tos pačios sm laiku, kai vaikas mažas buvo. Turėjom savo miesto mažų vaikų mamyčių grupe. Tai vat tas bendra panašaus amžiaus vaikų auginimo patirtis, dažni gyvi susitikimai ir padėjo sukurti ilgalaikes draugystes realiam gyvenime. Vien virtualus bendravimas to nepadarys

Atsakyti

Nu va tie gyvi susitikimai matyt kažko įpareigoja. O ir viskas priklauso nuo to, kokiu pagrindu sukurta grupė. Bendri interesai pvz padeda. Aš turiu nemažai draugų iš tos pačios sm laiku, kai vaikas mažas buvo. Turėjom savo miesto mažų vaikų mamyčių grupe. Tai vat tas bendra panašaus amžiaus vaikų auginimo patirtis, dažni gyvi susitikimai ir padėjo sukurti ilgalaikes draugystes realiam gyvenime. Vien virtualus bendravimas to nepadarys

Taip. Tas tiesa. 

O ir visada atdiranda kam norisi kažkokių intrigų.

Aš kai pagalvoju, tai šiaip ar taip žmonių santykiai kokie jie bebūtų, nėra paprastas reikslas. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2022 05 03, 16:53)
Na troliai temose irgi nieko gero. Tad užrakinimas nėra blogai. Tik kad to užrakinimo sm realiai nėra. Bet tavo atveju gi dėl pažiūrų isbanino, ne dėt trolinimo. Tad čia iš principo kitokia situacija, nei buvo pradiniam užrakinime.  Kita vertus taip ir pamatai kas yra kas ir kad geriau neatviraut prie ram tikrų žmonių 

Bet tai as nesuprantu tu, kurios islekia, kad nebutu trolinsmos, o paskui vistiek sugryzta bendrauti su troliais. Cia kokios personazu psichologines priklausomybės ar kas?
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 05 03, 20:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72958464" data-time="1651599768"><div><p>Nu va tie gyvi susitikimai matyt kažko įpareigoja. O ir viskas priklauso nuo to, kokiu pagrindu sukurta grupė. Bendri interesai pvz padeda. Aš turiu nemažai draugų iš tos pačios sm laiku, kai vaikas mažas buvo. Turėjom savo miesto mažų vaikų mamyčių grupe. Tai vat tas bendra panašaus amžiaus vaikų auginimo patirtis, dažni gyvi susitikimai ir padėjo sukurti ilgalaikes draugystes realiam gyvenime. Vien virtualus bendravimas to nepadarys</p></div></blockquote><p>Taip. Tas tiesa. </p><p>O ir visada atdiranda kam norisi kažkokių intrigų.</p><p></p><p>Aš kai pagalvoju, tai šiaip ar taip žmonių santykiai kokie jie bebūtų, nėra paprastas reikslas. </p>

Tu cia plakiesi prie daugumos visada. Tai nera stiprios asmenybes bruožas.
Atsakyti

Tu cia plakiesi prie daugumos visada. Tai nera stiprios asmenybes bruožas.

Prie ko aš dabar plakuosi?

Atsakyti
Ateina cia is temos su durim be rankenos musu pastramuzyt ir pasarmatyt.Man labai keistas zodis - sarmata.Ypac naujojo SARMAT supersonico kontekste.Zadu pasigilint.

O plaktis galima su kuo norit ,kiek norit.Zaidimo taisykles pasikeite,MO as soft kitty baigesi.Atejo laikai kovoms be taisykliu.
Atsakyti

Ateina cia is temos su durim be rankenos musu pastramuzyt ir pasarmatyt.Man labai keistas zodis - sarmata.Ypac naujojo SARMAT supersonico kontekste.Zadu pasigilint.

O plaktis galima su kuo norit ,kiek norit.Zaidimo taisykles pasikeite,MO as soft kitty baigesi.Atejo laikai kovoms be taisykliu.

Kaip be taisyklių, tai jaučiu nieks ir nesiplaks labai :) 

Tas dėsnis visada veikia, kad kai galima, tai nelabai ir reikia. 

----------

Kai užkniso ta antarktida. Praeitą naktį kėliausi 3 uždengtiems pomidorams balkone žvakių degt. 

Svieto galas...

Atsakyti

Neateina šiemet pavasaris niekaip, tikrai jau užkniso 

Atsakyti
O paskui staigiai ateis vasara.Augalai beje kaz\kaip prisitaiko ,nesitikejau.Ir rekomenduoju siemet sodinti valgomu daiktu,graz\iai.
Tai ka ,baigesi geri laikai.Bulgarijoje pasikesinta i prez\identa,jo deka visa pandemini beprotnami isgyvenom gana laisvai ,palyginus su kitais.Vyriausybes cia pora metu nebuvo,buvo ketveri rinkimai i parlamenta.Tas irodo kad sistema pati sau veikia .Prez\identas be apsauginiu vaiksciodavo po miestus ir kaimus,skraide visokiais naikintuvais biggrin.gif Z\odz\iu tikras z\mogus.
Nuo kitos savaites pasibaigus pagaliau nesibaigiantiems bairamams (sventems)bus didelis logistikos darbuotoju streikas.Ir siaip jau z\mones protestuoja pries visas nesamones ir dabar.Taigi welcome to chaos ,disorder and panic biggrin.gif Adrenalinas valdys.Tiesa su amz\ium as sunkiau toleruoju jo perturbacijas ,bet viskas yra imanoma, mieli kaciukai.https://www.youtube.com/watch?v=YKnxtrFaq08
Atsakyti

Alta, belen kokiam žmonių kiekiui nušalo. Man tai ir streso n per tuos pomidorus, nakrim kaip pas vaikus lakstau 🤣

Atsakyti