Įkraunama...
Įkraunama...

Aqua Alta tema

Is uz\rakintos temos matracinem sienom.Is pirmu lupu.O rietis prasom,kuo daugiau tuo geriau.

Tu ten dar skaitai? 

Atsakyti

Aš tai vieno gailiuos...kad išvis ėjau į uždarą temą, nes realiai kurtos jos buvo ne dėl konfidencialumo, o, kad atsikratyt kaikurių žmonių....

Taip neetiška visų pirma. 

Po to prieš pačią atsisuko visu gražumu :)

Pamokėlė.

Atsakyti
O man jokios atseit slaptos draugijos su kaz\kokiais nickais atseit slaptame internete kertasi su principais ir niekada su tuo nesutikau.Siaip tai madam pradejo rekt ,kai kaikas jos varda paviesino.As tai buciau nuejus ir davus i veida,su policijos ir advokato dalyvavimu.
Jei jau kaz\kas taip pasielge turi tiketis paselmiu.O madam atseit pasislepe.Strutis ikiso galva i smeli , o subine tegu spardo biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai vieno gailiuos...kad išvis ėjau į uždarą temą, nes realiai kurtos jos buvo ne dėl konfidencialumo, o, kad atsikratyt kaikurių žmonių....

Taip neetiška visų pirma. 

Po to prieš pačią atsisuko visu gražumu :)

Pamokėlė.

Na troliai temose irgi nieko gero. Tad užrakinimas nėra blogai. Tik kad to užrakinimo sm realiai nėra. Bet tavo atveju gi dėl pažiūrų isbanino, ne dėt trolinimo. Tad čia iš principo kitokia situacija, nei buvo pradiniam užrakinime.  Kita vertus taip ir pamatai kas yra kas ir kad geriau neatviraut prie ram tikrų žmonių 

Atsakyti

O man jokios atseit slaptos draugijos su kaz\kokiais nickais atseit slaptame internete kertasi su principais ir niekada su tuo nesutikau.Siaip tai madam pradejo rekt ,kai kaikas jos varda paviesino.As tai buciau nuejus ir davus i veida,su policijos ir advokato dalyvavimu.
Jei jau kaz\kas taip pasielge turi tiketis paselmiu.O madam atseit pasislepe.Strutis ikiso galva i smeli , o subine tegu spardo biggrin.gif

Visa tai ką čia rašai, yra emocijos. Nei policija nei advokatas nieko nedarytų tokioj situacijoj, kaip vardo pasakymas sm. Tik keista kad madam nesuprato, kas tikroji viešintoja

Atsakyti
Tai advokatas ir policija butu man uz\ smurtavima.Ne viesintojai.Viesintojai butu smugis i veida biggrin.gif
Atsakyti

Tai advokatas ir policija butu man uz\ smurtavima.Ne viesintojai.Viesintojai butu smugis i veida biggrin.gif

Ai neverta rankų teptis visokiais šūdukais 😁

Atsakyti
Na vardo isdavimas yra per maz\ai aisku.Vadinimas z\udike ir lukrecija bordz\ija irgi per maz\ai.
Bet uz\ tinkama kieki tai as tikrai biggrin.gifO as visai palikciau jas ramybeje ,jei laiks nuo laiko neateitu pasibaisejimai mano asmeniu ir poelgiais is netiketu vietu.As kaip pilat pontiskij,bolse vsego on nenavidel svoju bez\smertnuju slavu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 gegužės 2022 - 16:34

🤣🤣🤣

Atsakyti

Na troliai temose irgi nieko gero. Tad užrakinimas nėra blogai. Tik kad to užrakinimo sm realiai nėra. Bet tavo atveju gi dėl pažiūrų isbanino, ne dėt trolinimo. Tad čia iš principo kitokia situacija, nei buvo pradiniam užrakinime.  Kita vertus taip ir pamatai kas yra kas ir kad geriau neatviraut prie ram tikrų žmonių 

O tu ką trolinai? Alta trolino? Rialina?

Tiesiog kažkas sugalvojo, kad kažkurių žmonių nereik ir tiek :)

Atsakyti

O tu ką trolinai? Alta trolino? Rialina?

Tiesiog kažkas sugalvojo, kad kažkurių žmonių nereik ir tiek :)

Tai bet mus išvijo gi kartu su tavim, kai kamelija nusprendė viercha vaidint 😄, o ne kai uždara pirma tema buvo. Pirmoji buvo dėl troliu, bent mano tai toks motyvas buvo balsuojant už ją.

O alta savo noru atsisakė ateit į pirmą uždarą temą.

Atsakyti

O šiaip tai bet kokių forumų realybė tokia, kad atsiranda tu laido riterių, kurie daro nesąmones, įžeidinėja, tyčiojasi, bando diskredituot, turi kelias virtualias tapatybes ir pan. Todėl nereikia lb įsijausti ir nepuoselėti iliuzijų dėl virtualių žmonių draugiškumo. 

Atsakyti