Įkraunama...
Įkraunama...

Aqua Alta tema

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 15:19)
Pasake mano kaimyne baba Radka ir isvijo internacionaline mediku delegacija ,kartu su ju burokeliais ,brokoliais ir kefyru.Uzvalge keptu bulviu su lasiniais ir baklazanais.Skanu siaip biggrin.gif
Cia tikras mano gyvenimo epizodas biggrin.gif

Net nusikvatojau biggrin.gif
Ka tik pavakarieniavau - keptos bulves su lašinukais ir kefyru biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Siaip tos pu erh ir as esu visokios vartojusi,manau visgi fermentuotiems produktams gali tas skonis ir kvapas keistis,nes skirtingos mikrobu kulturos sukuria skirtingas organoleptines savybes.Tai ilgo laiko vaistas.Reikia vartot maziausiai menesi ,poto maziausiai menesi laukt rezultatu.
Bet jie ir buna ilgesniam laikui.
Jei jau uzejo kalba apie tai tada rasau apie intuicijos mikrobus.Yra toks posakis - subine jauciu.Jis absoliuciai teisingas.Labai svarbu ten gyvenanti mikroflora.Ir ta flora lemia musu pasirinkimus ir laisva valia.Pu erh turi sinergetini poveiki bakterijai lactobacillus crispatus.
Jau yra rimti randomizuoti klinikiniai tyrimai ,kurie labai optimistiski.Labai padeda spresti platu sveikatos problemu spektra.Rekomenduoju isigyti tos bakterijos ir uzsiveisti pilve.
Dar svarbiau yra teisingai maitinti savo mikrobus,nerauginti pilve cukraus,vartoti jau surauginta.Duoti betagliukanu ir betaino,zodziu kazkokia beta versija viskas biggrin.gif
Turiu vilti ,kad visgi kam nors tai pades po visu experimentu ,atliktu zmonems pilnai nesuvokiant ,kas su jais daroma.Stiprybes ir sveikatos dar labai labai prireiks.Ir sveikos nuovokos,darant pasirinkimus.Kad mikrobai pades susigrazinti logini mastyma,netgi toki dalyka ,kaip matavima ir proporcijas,nes labai truksta dabar.
Ir as naudoju daug uzsienio kalbu ,bet sitas posakis nesivercia gerai ,todel bus originalo kalba.Cia jokio nacionalizmo ar geopolitikos.Gal ryt kas tiks is anglu ar prancuzu biggrin.gif Taigi
АѲѴА АЛТА вещает для вас́ СС
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 28 balandžio 2022 - 06:40
https://www.youtube....h?v=X9LcB8o17so
Human bonding is the process of development of a close, interpersonal relationship between two or more people. It most commonly takes place between family members or friends,[1] but can also develop among groups, such as sporting teams and whenever people spend time together. Bonding is a mutual, interactive process, and is different from simple liking. It is the process of nurturing social connection.

Bonding typically refers to the process of attachment that develops between romantic or platonic partners, close friends, or parents and children. This bond is characterised by emotions such as affection and trust. Any two people who spend time together may form a bond. Male bonding refers to the establishment of relationships between men through shared activities. The term female bonding refers to the formation of close personal relationships between women. Cross-sex friendships refers to personal relationships between men and women.[2]

Taigi turbut rytoj rasysiu apie pacius mistiskiausius peptidus - hormonus.Mistinius mesijo - hipofizes treciosios akies sekrecijos skyscius - oxitocina ir vazopresina ,meiles ir neapykantos draiverius biggrin.gif
Atsakyti

Va kokteiliai man su jokiom laukinėm žolėm netinka. Kiek bandžiau, visi turi tą bjaurų prieskonį 

Yra tas prieskonis, bet vaikams kai nesakau, tai sueina. Reiškia dalis jo mūsų galvose, o pvz žliugė ir balanda man tai netgi skanu. Ko netoleruoju, tai garšvos prieskonio, nors mažam daviau, tai sušveitė kelis mini augaliukus. Sako: skanu 😄

Atsakyti

Alta, į fermetacijos temą... Gal tu žinai kodėl netinka rauginimui juoduota druska? Bandėm, tai iš agurkų liko košė...  Man gaunasi agurkai gerai tik su paprasta akmens, o LT su ja dabar bėda. 

Mama sako, kad netinka jokia kita. O kaip iįties ir kodėl? 🤔

Atsakyti

Yra tas prieskonis, bet vaikams kai nesakau, tai sueina. Reiškia dalis jo mūsų galvose, o pvz žliugė ir balanda man tai netgi skanu. Ko netoleruoju, tai garšvos prieskonio, nors mažam daviau, tai sušveitė kelis mini augaliukus. Sako: skanu 😄

Oi ne, zliuge britki man baisiai. 

Atsakyti

Alta, į fermetacijos temą... Gal tu žinai kodėl netinka rauginimui juoduota druska? Bandėm, tai iš agurkų liko košė...  Man gaunasi agurkai gerai tik su paprasta akmens, o LT su ja dabar bėda. 

Mama sako, kad netinka jokia kita. O kaip iįties ir kodėl? 🤔

Jūros druska tikrai tinka, ta paprasta rupi

Atsakyti
Tinka ir joduota druska,jei uz\raugi su pieno rugsties kultura.Be kulturos tesiog uz\siveisia greiciau ir agresyviau besidauginanti sviesto rugstis.Siulau dar az\uolu lapus,del juose esanciu taninu naudoti raugimui.

Z\iurekit ,is uz\rakintos temos su matracinem sienom pasigirsta komentaru ,kaip jos ,elitinis klubas mus graz\iai ispasolvonino ir sudorojo.Z\odz\iu kaz\kaip baisiai jau patenkintos ir nugaletojomis jauciasi. Mastau kai ka tuo klausimu.
Kadangi butent gailei buvo palinketa nudvest ,riejantis del skiepu , o amadejai ,siaip tai nez\inau ,bet maz\daug per kompiuteri ar telefona baiminosi uz\sikrest ,tai sakau esam likimo seses :DBeto dabar ateina toks laikas ,kai kare ir meileje bus naudojamos visos priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 01 gegužės 2022 - 14:26

Ta kuri linkėjo, pati sau ir savo šeimai ir prisilinkejo 😁. Ir reikalų po to apturejo sočiai. Taip kad karma is a bitch, nieko daryt nei kariaut nereikia 😆

Atsakyti
Siaip tai jo,as dar vienoje temoje dalyvauju , o ten yra pou is uz\rakintoju ,tai gaunasi kryz\mine tarsa.Gera ji moteris ,bet jau jauciasi super elto itaka.Beje intemora paprotingejo.Tas kaz\kaip vilties suteikia.
Atsakyti
Taigi ,truputi apie oxitocina.Siaip tai iskiriamas pituitrinas,oxitocinas yr svaresne forma.Hormonas naudojamas pieno sekrecijai ,gimdos susitraukimams skatinti.Ir jis stebuklingas apkabinimu hormonas.Atsakingas uz\ z\mogiskaji artuma ir svelnuma.
Pagrindine taisykle - vyrams jis maz\ai aktualus.Visas vyriskas svelnumas yra socialines dresuros pasekme.O moterys daz\nai tesiog apipiltos juo.Ir sumaz\inti neimanoma,vaistais ,kaip estrogenu ,tik socialine dresura nemyleti ir neapkabinti per smarkiai.Tas veikia net ant savo vaiku.Net ju nereikia myleti per daug.Nes oxitocinas kaz\kaip blogai balansuojasi ,nes balansavimas socialinis,ne medicininis.As labiau vertinu piliules ar net z\oles suvartojima,nei socialine inz\inerija.
Atsakyti

Išviriau dilgėlių sriubą su perlinėm kruopom, prieskoniais ir rūkytu kumpiu. Dilgeles apviriau, sublendinau ir į pabaigą virimo, bet tik pačias viršūnėles. Tieda dėjau saują rūgštynių, nes man reik šiek tiek rūgštumo. Tikrai skanu su grietine. 

Atsakyti