Labas rytas.
Dar apie hormonus.Apie ginekologines problemas.Opurtunistiniu mikrobiomu isvesejimas.Jos tesiogiai susije su hormoniniu fonu.Pas ka per daug estrogenu ,arba jie netolygiai isiskiria,daznai buna patogenine mikroflora ar mikoze.Urogenitalineje ,zarnyne ir net tulzies pusleje.Todel rytoj pristatysiu lactobacillius crispus,bakterija ,kuri keicia i gera daug organizmo funkciju.
Labai įdomu skaityti.O apie tai,kai gamta estrogenus atima,kaip tada pasilengvinti gyvenimą,galėsi straipsniuką suraityti?
Sriubą esu virus. Neskanu man buvo
Reik su rūgštynėm. Arba pasidaryt tyrę, kaip rašė Alta ir ji jau daug kur tinka.
Kas daros galima į žalus kokteiius dėt. Aš vaikam blendinu su uogo ir bananu.
Reik su rūgštynėm. Arba pasidaryt tyrę, kaip rašė Alta ir ji jau daug kur tinka.
Kas daros galima į žalus kokteiius dėt. Aš vaikam blendinu su uogo ir bananu.
Va kokteiliai man su jokiom laukinėm žolėm netinka. Kiek bandžiau, visi turi tą bjaurų prieskonį
Puerh arbata,tai ta,kur žuvimi smirda?
Aš čia dar švelniai išsireiškiau🙄
About 338,000 results (0.73 seconds)
Image result for pu erh tea health benefits
8 Health Benefits of Pu-Erh Tea
Increases Energy. Thanks to the caffeine in pu-erh tea, drinking a cup a day can help to increase your energy levels and focus. ...
Promotes a Healthy Heart. ...
Cleanses Toxins and Free Radicals. ...
Prevents Cancer. ...
Protects Bone Health. ...
Aids in Weight Loss. ...
Reduces Stress. ...
Prevents Illness.
Esme tame ,kad ja reikia paruosti +40C VANDENYJE IR TA DUMBLA VARTOT.Ne silpniems ,ne silpniems.
Image result for pu erh tea health benefits
8 Health Benefits of Pu-Erh Tea
Increases Energy. Thanks to the caffeine in pu-erh tea, drinking a cup a day can help to increase your energy levels and focus. ...
Promotes a Healthy Heart. ...
Cleanses Toxins and Free Radicals. ...
Prevents Cancer. ...
Protects Bone Health. ...
Aids in Weight Loss. ...
Reduces Stress. ...
Prevents Illness.
Esme tame ,kad ja reikia paruosti +40C VANDENYJE IR TA DUMBLA VARTOT.Ne silpniems ,ne silpniems.
Ka jus cia vargstat su tomis zolemis? Gero konjako 50 gr ryte ant tuscio skrandzio ir uzmirsit apie ligas, bei nuovargi
QUOTE(-burbanti- @ 2022 04 27, 13:05)
Ka jus cia vargstat su tomis zolemis? Gero konjako 50 gr ryte ant tuscio skrandzio ir uzmirsit apie ligas, bei nuovargi
Pasake mano kaimyne baba Radka ir isvijo internacionaline mediku delegacija ,kartu su ju burokeliais ,brokoliais ir kefyru.Uzvalge keptu bulviu su lasiniais ir baklazanais.Skanu siaip
Cia tikras mano gyvenimo epizodas
Laba diena,
Džiaugiuosi Acqua Alta tema Beveik vien dėl jos skaičiau užrakintą temą
O dėl Pu Erh, tai kokią LT mums ją pirkt? Nes aš nusipirkau Skonio ir kvapo kažkokią, nu tai jokio brudo aš nejaučiu anei žuvies kvapo, todėl įtariu, kad kažkokia ne tokia ji Geriu jau lygiai savaitę.
Džiaugiuosi Acqua Alta tema Beveik vien dėl jos skaičiau užrakintą temą
O dėl Pu Erh, tai kokią LT mums ją pirkt? Nes aš nusipirkau Skonio ir kvapo kažkokią, nu tai jokio brudo aš nejaučiu anei žuvies kvapo, todėl įtariu, kad kažkokia ne tokia ji Geriu jau lygiai savaitę.