Labas rytas,
19 silumos,karsta bus diena vel.Man gali but karsta diena,tik va,miegot tai jau siaubas.Noriu kondicionieriaus ant ratuku,ieskau bet nerandu,sezonas,per velai uzsimaniau.
AA uzdangstytos tik braskes,ir nauja lysve,kur isdigs morkos ir sis bei tas.Kitko niekas needa,nei pauksciai,nei peles.Net burokeliu lapu needa pauksciai,sako tryda juos uzpuola.
Dar uzdenge turim agrasta ir abu serbentus,ir viskas.
Siandien i soda ne labai pateksim,nebent velai vakare.
Bijunas mano uz tvoros,o saule i tvora sviecia is pietu,bet is antros puses,tai bijunas lieka silumoj,bet seselyje.Nu neturiu kitur vietos darzeliui,kaip ten.Vietos uztenka man sociai,maitinasi trys seimos is mano darzelio,kai gyvunai palieka kazka.
AA su sraigem ir tais vedareliais susitvarkiau as pernai.Kai tik ispasolvoninom is tarplysviu medzio drozles,isnyko visi vedareliai,o su sraigem seniai jas issinaikinau.Daugiau sliuzu nematyt.Siltnamyje,kur tas pjuvenas papylem,jokio vabalo nera,matyt jos vistom skirtos,bus su kokia chemija supurkstos.
As,Mukute,irgi turiu dar ka sodint,rasoda lipa lauk,nu bet reik vesesnio oro,iskeps viskas per diena.Maciau naujakuriai prisisodine pomidoru,sparaginiu lauke,viskas sudziuve,skudurai kabo tik.