Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Zmones ,jus grizkit i prota ,kol nevelu.Nors gal jau.Gi nera jokios istaigos ,kur jums padetu su invaziniais kovot.Ar dabar jau esat invaziniu veisliu vergai? Sliuzai,sraiges,vabzdziai ir grauzikai,bei pauksciai ir gyvunai,kurie parazituoja zmoniu saskaita turi but naikinami ir kompleksiskai bei kolektyviskai.Pernai luety negalejo sliuzu pribaigt,siemet karma grizo ziurkiu armija.Tikiu kad kur nors dar yra specialistu ir chemijos ir pauksciams bei lapems.
Vakaru europoje musu vaiku amziaus zmones jau priekaistauja musu amziaus zmonems,kad jie be saiko vartojo ir viska suvartojo ,bei nustekenoir paliko tik plastiko salas vandenyne ir nedave padoraus issilavinimo.
Lietuvoje vaikai tuoj priekaistaus ,kad gyviais apleidot.Suprantu ,kad kapitalizmas ,kad kiekvienas sau ,bet gamta labai komunistine ir nepaiso nuosavybes ribu.
Atsakyti

Labas rytas,

pas mus sode buvo tik vynuoginių sraigių, o savaitgalį radau šiltnamy 9 rudus šliužus. Gal su žemėm pirktinėmis užsinešė...

Luety, labai išpuoselėtas sodelis  :wub: 

Dusia, oho, koks šalavijynas  :wub: 

Sode žolė visa išdegus pas mus, rudas šienelis. Labai reik lietaus. Daržai dar neravėti, bet baisu ir kokią žolę ištraukt, nes visai viskas nudus, dykra tokia. Dar tas vėjas visą savaitę.

Vakar Kaune tokie tamsūs debesys vakarop formavosi, vyras vakare grįžo, sakė keli pursliukai kraptelėjo ir viskas, kaži ar žemę pasiekė.

Atsakyti

Labas rytas, nu kokia lietuviška vasara, lyg karšta ant saules, bet vėjas vėsina, vakar dangus pamėlęs buvo, taip tikėjausi, bet ne, deja.  Laukiam lietaus toliau, bėda, kad vandenį iš miško balos turbut pabaigiau.

AA, suprantu, kad apgyventose vietose reikalingas reguliavimas kazkoks, bet kai žmogus ateina ir įsikuria gamtoje, na negali išstumti visu ten anksciau buvusiu.

Ingrida, gal čia karma tau muša, tu miške viską isrenki, miško gyviai darže tau isrenka 😂

Atsakyti

Luety, gražios kalijos ir bijūnai. 

mano bijūnai tamsus tai keisti, jau seniai nužydėjo , kazkokie ankstyvi. dabar žydi miskines lelijos, o kvapas 👍

Dusios šalavijai super, turiu, bet du kartus nežydi kažkodėl, gal suvalkijos genas neleidzia laiku nukirpti. o katžolės žydi kelis kartus, t.y. pastoviai

Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2023 06 13, 07:28)
<p>Labas rytas, nu kokia lietuviška vasara, lyg karšta ant saules, bet vėjas vėsina, vakar dangus pamėlęs buvo, taip tikėjausi, bet ne, deja.  Laukiam lietaus toliau, bėda, kad vandenį iš miško balos turbut pabaigiau.</p><p>AA, suprantu, kad apgyventose vietose reikalingas reguliavimas kazkoks, bet kai žmogus ateina ir įsikuria gamtoje, na negali išstumti visu ten anksciau buvusiu.</p><p>Ingrida, gal čia karma tau muša, tu miške viską isrenki, miško gyviai darže tau isrenka 😂</p>

Na gyvatems as jauciu pagarba,man tik tas netiketumas visada,bet is esmes as ju nebijau ir nepanikuoju.Netgi patinka kokia asmenybe su subtilia dvasine organizacija pakraupint.
Bet sutikus nuodinga,deja pagarbos klausimas sprendziasi ar ji ar as.
Tai visu ir neisstumsi,bet kai kurie kelia pavoju egzistencijai ,sveikatai.O jau restoranus laukiniams gyviams laikyt tai isvis nonsensas.
Atsakyti

pas mane nuodingų nėra gyvačių, bet žalčių tai patys uzsiveisem ir labai tuo dziaugiuosi

As naikinu sirsuolus, šiemet kolkas mažiau matos, vienais metais pasidarė lizdą inkile, šėlo prie aviliu

Dar labai patinka šikšnosparniai, taip gražu, kai vakare varinėja.

Atsakyti
Labas rytas,
Gismeteo nuo šeštadienio žada lietų visą savaitę . Man atsotogos , bus kas palaisto biggrin.gif
Prastokas mano daržas. Morkos ir burokėliai biški dygo biški ne. Nors buvau storai priliejusi, nepadėjo. Svogūnai tik gražūs , ir bulbos smile.gif Bet ir bulbas laistau ... Bepiga kai jų pasodinau 30 ir dar koks 10 savaiminukių . Žirniai žemi nors irgi gauna vandens . Ir tt. Ne daržų metai ax.gif Visai nesinervinu dėl daržų, visko yra pirkti ... Čia hobis. Kam tie nervai .
Kaimynų neturiu biggrin.gif Susitarti neturiu su kuo dėl naikinimo gyvų padarų , ne kaime mano sodyba.

Apie išlepusią ir nukvakusią Vakarų Europą, ką begali pasakyti ... Mudu su MB taigi pakeliaujam , matai , sutinki , bendrauji . Ir šiuo laikotarpiu truputi didžiuojuosi , kad esu rytų europietė. Lengvi laikai augina silpnus žmones... Tokios gamtos tiesos .

Uogas aš dengiu. Baidyklė iš lenkų invazinius išbaidė - dingo po dviejų dienų , bet savų tai ne. Įtariu tuoj lys tikrinti . Ir šiemet kaimynų katinai pas mane neateina, tai turiu pelėnų . Reikės kažko jiems atvežti iš Kauno ryt . Radau pora braškių apkandžiotų ... Dantukų žymės nemeluoja. Gurmanai ax.gif
Mukute pareik į šeimą wub.gif Pasiilgau wub.gif wub.gif








Atsakyti

Kukuska, širšuolus tai mano vyras naikina - aš alergiška zvimbiams. O ir šiaip, širšėms padarom svaigias gaudykles, nes kitaip prie vynuogių neprieitume. Šiltnamyje visuomet būdavo įsirausus rupūžė, bet šįmet neužmačiau kampe. Vasarą pelės, pelėnai į laukus išsidangina, va bėda, kai aplink baigiasi javapjūtė, tada prisikimšę ateina agurkų graužt. Medukai, vaskrūmiai visi tinkleliais apvynioti nuo zuikių ir stirnų, tai škados pirmi metai nepadarė. Braškių neauginam dėl grambuolių, bet kai auginom, dengdavom, nes paukščiai nuskabydavo.

Bet šiaip, pamiškėj aš nesistebiu, kad gyventojai užeina patikrint. Sakė, kad netoliese šernų vėl atsirado su mažyliais, ateina iki Raudondvario, tai jau medžiotojai vėl pradės naktimis pyškint.

Atsakyti
Labos smile.gif

Dusiuk wub.gif tai, kad ne kažką turiu aš papasakoti smile.gif
Daržai nebaigti sodinti, bet jau ramiau žiūriu į tai. ax.gif
Bijūnai jūsų visų nuostabūs wub.gif aš turiu tuos senovinius čiut ružavus dideli krūmai bet žiedų nekažką, labai pavėsinga vieta.
Pirmą kart su MB matome kaip špokai skraido dideliais būriais, pas mumi nebūdavo taip, net juodas dangus pasidaro kokie buriai... na duok die neužmatys trešnių rolleyes.gif
Luety tavo kalijos kaip visad nuostabios wub.gif
Sveikata.... et ....
Vo tep...
Atsakyti
Vo prisiminiau apie visus skrandzio biofilmus.Tobulai tinka mare nostra interna gyvenimo stilius.O tai ir mastix kramtymas,beigi ivairus kiti dervingu substanciju vartojimai,daug pipirmetes,juros druskoje sudytu citrinu.Kava su variu ir kardamonu,migdolai,netgi jodas nuo riesutmedziu.Visa tai palaiko biomos balansa.
Atsakyti

Muka, tai ką ten dabar besodint į tokią sausumą? Porą dienų palauk, ateis lietus, viskas atsigaus, tada pasodinsi, atsėsi, jei ką reik. Mano šparaginės po šalnos keturios belikusios :), na tai ką - laukiu.

Varnėnai skraidydavo ir anksčiau. Jei pro Lytagrą važiuoji, tai oi kaip jie duodas kasmet.

Kada tau pas endokrinologą?

Luety, kaip tavo koja? Beje, ateičiai, visuomet reik odą paruošt, švariai nuvalyt prieš tepant, nes ypač visokie geliai uždeda plėvelę.

Saintlina, kaip vaikis?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 06 13, 10:22)
<p>Muka, tai ką ten dabar besodint į tokią sausumą? Porą dienų palauk, ateis lietus, viskas atsigaus, tada pasodinsi, atsėsi, jei ką reik. Mano šparaginės po šalnos keturios belikusios smile.gif, na tai ką - laukiu.</p><p>Varnėnai skraidydavo ir anksčiau. Jei pro Lytagrą važiuoji, tai oi kaip jie duodas kasmet.</p><p></p><p>Kada tau pas endokrinologą?</p><p></p><p>Luety, kaip tavo koja? Beje, ateičiai, visuomet reik odą paruošt, švariai nuvalyt prieš tepant, nes ypač visokie geliai uždeda plėvelę.</p><p></p><p>Saintlina, kaip vaikis?</p>

Lygiai po savaitės smile.gif
Pro lytagra važiuojant žvirblių marios vieną užmušiau verysad.gif Na pas mus prie Nevėžio dievaž pirmą rozą tiek matau blink.gif
Ai dar grasinau sodo pirmininkui duosiu į sn... eisiu langų daužyti, nu neranda, kodėl į kalną neužkyla vanduo...tai dabar laksto uodegą pabrukęs ieško kame reikalas...nu pikta iki negaliu:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 birželio 2023 - 08:29