papasakosiu aš jums šposą. Tiek prisikvykiau ryte, net apsiverkiau bežviegdama
Rytais mb maudo savo Žalią. Įdeda vonion. Tas kai jau sugalvoja, iššoka iš vonios ant skalbinių krepšio, ten pamedituoja kurį laiką ir tada eina namo. Šiandien sėdžiu kambary, žiūriu, įrėplioja per duris iguana su mb triusikais )) kaip liemene apsitaisius, galva, uodega ir kojos išlindę, o kūnas aprengtas. Jau tiek žvengiau, kad nufotkint nesugebėjau
Sušalo vaikas po maudynių, tai apsirengė 🤣
Siais laikas viskas keičiasi, sakyciau dabar aš jam didesnis tarnas, nei jis, bet taip, labai stiprus fiziškai ir energetiškai gyvūnas
Tiesa, turim visi, bet kai ji labai uzbujoja, tai vien paleo nepades, reikalingas gydymas, o paskui jau paleo
Mano vyras turejo gal 3 gydymus, vis atsinaujindavo ta bjaurastis, paskui nuėjo pas gydytoja, kuris sustatė sistema ir jau eile metu sveikas, kažkur gal dar lapeli turiu kur surašyta ką ir kaip gėrė, jei nori, pažiūrėsiu, galėsi pasikonsultuoti su savo gydytoju
Kolkas kauno mariose, norėtųsi jau į jūra, bet ilgas kelias kolkas atgraso, tai tenka tenkintis kuo gali
lape lai buna pievoj, kieme katinai peles lai gaudo ir zalciai
Būtų įdomu 🤔
Skrandžio bakterijos išveši arba nuo labai neteisingos mitybos arba nuo labai didelio streso ...
Žmonės taupo ant maisto arba normalaus maisto gamybai nelieka laiko Gaila laiko kai išgirstu skūra pasišiaušia. O paskui pas daktarų ir pročkelės . Nuo vaikystės turėjau labai ne kokį skrandį, vaikystėje tyrė , žarną ryjau , ilgas tas tyrimas buvo ... Brr. Kol nesusidėliojau mitybos , kas ne taip - iš karto viaukt. O jei ne viaukt tada skausmai kelias dienas... Vyno ar šampano taurė galvos skausmas dvi dienas . Taip , kad apie skrandžio , virškinimo bėdas žinau daug
Nu netaupau aš ant maisto, gaminu kasdien. Tikrai visokio šlamšto nevalgom.