As manau,kad pataikiau ant kazkokios parodomosios dienos,nes toks malonus aptarnavimas visuose lygiuose buvo itartinas,nu ir zinoma,sekancia diena pasipyle zinutes,kad ivertinciau,kaip man patiko aptarnavimas vakar,t.y.ta diena,kai buvau. Dziaugiuos,kad pataikiau ant tokiu dienu.Atsiliepimuose parasiau,kad noretusi tokio aptarnavimo ir dar geresnio,nuolat.
jo,koja daug daug geresne.As galvoju,jis israse mantrejus vaistus pirma kart,as ne visada ploviau salin likucius tu vaistu,dar emiau det obuoliu acto kompresus issigandus,kad negereja,ir nudeginau oda,o po to prasidejo kazkoks odos procesas,su deginimu,lyg nudeginta oda.O dabar pries kiekviena dejima naujos porcijos kremo,plaunu koja su muilu,gerai nuskalauju,sausinu ir gyja pastebimai.
Bet šiaip super ralis buvo. Baisiai įdomiai užduotys parinktos. Didelį malonumą apturėjau
Viskas susiję su LTistorija ir kultūra
Kokia smagi atrakcija.Labai dziaugiuos,kad tau patiko.Jauna dar,zinoma smagu ir ziniu pasisemt,suzinot kazka smagu.
Saltibarsciai is savo darzoviu,idejau 1a.s.krienu pagal Muka,aciu savotiskai skanu. Savos jaunos bulvytes su spirguciais,kaip mamute darydavo,kartais galima ir pagriesyti.
Anksti ryte vaziavom liet sodo,tai spastai isvartyti,bet tusti.Bet viena ziurke is miskelio puses prie tvoros apesta,gal lape apede,nes jos medzioja ziurkes ir eda.Nusipirkau dideliu spastu,spec spec ziurkem,stiprus,kaip spastai zverim,prikaisem visur,kur zveris neprieis,uzdengem darzoviu krepsiais,kad tik ziurkes ilystu,matysim,kas gausis.Agurku pilna jau,pomidorai sirpsta,gal ant Jonu issirpinsiu koki pirma.Noretusi vistik balandzio 5d.susodinti i siltnami.
Pas mus karsta,siandien nera atv iros saules,truputi priglusinta,bet nuo to,tik kunui sunkiau kazkaip atrodo,kad esu prislegta.