QUOTE(JustDi @ 2022 04 06, 14:43)
Sveikos brangiosios,
Luety, pas mus dideli plotai, tai kai jau nusprendem, kad zolyte ten darysim, tai atvaziavo zmogus su traktoriuku ir tokiom kaip akeciom, isrinko akmenis, uzbere seklos ir neuzilgo grazi zolyte prasikale. Siemet jau grazi sodri zole visur, tik nuo piktzoliu MB nupurskia kasmet. Ir dar mes pernai pasodinom 2 mazus vaismedzius prie pat tvoros vidiniam kiemelyje, kriause ir slyva, tai rudeni jau valgem 3 savo kriauses, slyvu dar nebuvo, gal siemet bus, zydi gausiai. Buvo stiprios salnos, bet, rodos, nenukando ziedeliu. Tiesa, salna nukando kelis mano kamelijos ziedus, kurie buvo ant pacios virsunes.
Del ukrainieciu, pas mus visas FB piktinasi, kad jie gauna namus ir visokeriopa pagalba, tuomet, kai vietiniai zmones namu laukia metu metus. Aisku, juos uzpuole, reikia gailetis, etc., bet juk ir Sirijoje karas vyksta, kodel vieni vejami kaip sunys, o kiti priimami isskestomis rankomis
Luety, pas mus dideli plotai, tai kai jau nusprendem, kad zolyte ten darysim, tai atvaziavo zmogus su traktoriuku ir tokiom kaip akeciom, isrinko akmenis, uzbere seklos ir neuzilgo grazi zolyte prasikale. Siemet jau grazi sodri zole visur, tik nuo piktzoliu MB nupurskia kasmet. Ir dar mes pernai pasodinom 2 mazus vaismedzius prie pat tvoros vidiniam kiemelyje, kriause ir slyva, tai rudeni jau valgem 3 savo kriauses, slyvu dar nebuvo, gal siemet bus, zydi gausiai. Buvo stiprios salnos, bet, rodos, nenukando ziedeliu. Tiesa, salna nukando kelis mano kamelijos ziedus, kurie buvo ant pacios virsunes.
Del ukrainieciu, pas mus visas FB piktinasi, kad jie gauna namus ir visokeriopa pagalba, tuomet, kai vietiniai zmones namu laukia metu metus. Aisku, juos uzpuole, reikia gailetis, etc., bet juk ir Sirijoje karas vyksta, kodel vieni vejami kaip sunys, o kiti priimami isskestomis rankomis
Sveika JustDi,
sveikinusu vistelem,as ju ilgiuosi,bet tas auginimas pamoke,kad augint reikia prie namu,o ne sode,kaip mes,nes tas istisinis vazinejimas nuostolingas,ypac dabar,kai kuras brangsta.
Del zolynelio,turiu seklu,ir dar nenusprandem ar kilimeli tiesim ziolini,ar sesim zolyte.Zolyte bus gatava tik kt.metam,o as noriu siemet turet malonuma akim,ir kiek gi cia ji kainuos,o bus greiciau.Reikia paset,suvoluot,laistyt,piktzoles pesiot,o cia nieko,prigis ir kerpi.Dideliam plotui zinoma,kad set,nes ta kilimine brangi dideliam plotui.
Sirai niekur nieko negavo,atvaziave buvo tyshe vody,nyzhe travy.Todel ir nekrito niekam i akis.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 06, 15:39)
Yulia Latynina žurnalistė . Mano supratimu labai protinga moteris . Dirbdama užsimetu ausines ir paklausau . Gal ne tiek apie faktus - tiesa miršta karo metu - gal labiau apir priežastis ir pasekmes.
O iš ukrainiečių Arestovičių
1.Dėl video - pavydžiu žinantiems , kad jis dezertyras , kad jis Ukrainos pilietis ir kokie jo motyvai. Lakštingalos tipo filmukas, kokie jie blogi . Meskim akmenį ...
Galite mane pasmerkti: paskutinius triusikus parduočiau ir išpirkčiau , kad tik mano vaikams nereiktų kariauti .
Važiuoja žmonės iš Lietuvos dabar. Tie geriau gyvenantys . Parduoda namus, butus, verslus.
O iš ukrainiečių Arestovičių
1.Dėl video - pavydžiu žinantiems , kad jis dezertyras , kad jis Ukrainos pilietis ir kokie jo motyvai. Lakštingalos tipo filmukas, kokie jie blogi . Meskim akmenį ...
Galite mane pasmerkti: paskutinius triusikus parduočiau ir išpirkčiau , kad tik mano vaikams nereiktų kariauti .
Važiuoja žmonės iš Lietuvos dabar. Tie geriau gyvenantys . Parduoda namus, butus, verslus.
1.as rasiau,kad galimai,nes ka veikia toks zdorovennas vyras ,kad nekariauja.O naglumo daug.Uzkist savo masina,islipt,eit prie kitos ir klaust,kodel tavo rusiski numeriai,svetimoj saly,reikia naglumo,o kas butu buve,jei tai butu buves rusu tautybes zmogus ir kalbejes rusiskai?But muses,soves?Jo elgesys man pasirode labai jau aikstingas,naglas.Ir kuo kaltas butu buves tas zmogus,kad jei jis butu buves rusas ir su rusiskais numeriais,gal jis su butinu reikalu lietuvoj,kokia teise kazkas turi tvarka daryt vos tik atvaziaves.Lai Ukrainoj tvarkosi,ten yra kas veikt.
As niekur nesakiau,kad karas gerai,kad pateisinu rusu invazija i ukraina.Bet kokia invazija i kita sali,agresija,yra smerktina,bet prie ko cia eiliniai priesingu tautybiu zmones,ka jie gali padaryt,kad karas but uzgniauztas.Ogi nieko.Ka lietuviai gali padaryt su tokia valdzia?Nieko,taip ir ten.
Suprantu,kad tau gaila to zmogaus,nenori ,kad jis kariautu.Ir as suprantu,isistoju i ju batus,butu baisu lekt kazkur be mb,bet visi jo salies vyrai kare.O jei tu cia,tai zinok savo vieta.Gauna gerai is valstybes,yra dotuojami,tai ir sedekit,galvokit kaip atsidekot tai saliai,kuri suteike tau globa,o nesiplaikstyt galtvem ieskodamas priesu.
As mastau taip.