Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sorry internetas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 09 birželio 2023 - 14:01

Ate, su gimtadieniu! Stiprios sveikatos, giedros nuotaikos ir gyvenimo pilnatvės! Bučkis!

Pou ,pas tave geopatogenine zona tas darzas.Veigeliu net glifosatai neima,atauga dar veslesnes.

Išties ten keistoka vieta. Yra tikrai vietų, kur jokie medžiai neįsikabina, o šalna kasmet ne visu sklypu eina, o tokiais šuorais. Mes galvojam, kad gal kokie gruntiniai vandenys aukštai yra ar kita reali priežastis. Šiandien nuvažiuosiu vakarop, reik šiltnamį apžiūrėt, apkarpyt pažastukes. Nes normaliai gi nebuvus, kad sužiūrėt. Ramiu tempu.

Veigėlė tik dabar pumpurus sukrovė, pirmi lapai visi nušalo, kaip skuduriukai juodi buvo. Dabar atsprogo iš kitų pumpurų. Ir taip, melisa paprastai puikiai atlaiko šaltį.

Luety, gal išties meškinukai jau nurimo, o gal tiesiog šalna pakando, o vėliau sausra. Bus matyt. Bandysiu aš  nusipirkti sėklų ir stratifikuoti, o vėliau pasėt, gal kas gausis.

Bogatyriaus tai net nepražydo pumpurai, nukrito. O dabar ta kandis užpuolė, voratinklius su kirminais vynioja.

Atsakyti
Ate42,Kavasucitrina,su gimtadieniu!Sveikatos,Dievo palaimos,sekmes,laimes! vartotojo įkelta nuotrauka
Dingo internetas,uztrukau su sveikinimais,vaziuoju i soda,parasysiu naujienas veliau.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 06 09, 12:36)
<p><strong>Ate</strong>, su gimtadieniu! Stiprios sveikatos, giedros nuotaikos ir gyvenimo pilnatvės! Bučkis!</p><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73079305" data-time="1686300264"><div><p>Pou ,pas tave geopatogenine zona tas darzas.Veigeliu net glifosatai neima,atauga dar veslesnes.

</p></div></blockquote><p>Išties ten keistoka vieta. Yra tikrai vietų, kur jokie medžiai neįsikabina, o šalna kasmet ne visu sklypu eina, o tokiais šuorais. Mes galvojam, kad gal kokie gruntiniai vandenys aukštai yra ar kita reali priežastis. Šiandien nuvažiuosiu vakarop, reik šiltnamį apžiūrėt, apkarpyt pažastukes. Nes normaliai gi nebuvus, kad sužiūrėt. Ramiu tempu.</p><p>Veigėlė tik dabar pumpurus sukrovė, pirmi lapai visi nušalo, kaip skuduriukai juodi buvo. Dabar atsprogo iš kitų pumpurų. Ir taip, melisa paprastai puikiai atlaiko šaltį.</p><p>Luety, gal išties meškinukai jau nurimo, o gal tiesiog šalna pakando, o vėliau sausra. Bus matyt. Bandysiu aš  nusipirkti sėklų ir stratifikuoti, o vėliau pasėt, gal kas gausis.</p><p></p><p>Bogatyriaus tai net nepražydo pumpurai, nukrito. O dabar ta kandis užpuolė, voratinklius su kirminais vynioja.</p><p></p>

Pou,as nufotkinsiu kaip manostrodo siuo metu ir tu galesi palygint.As laiks nuo laiko palieju.
Atsakyti
Ate,Kavute su Jūsų diena. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Veigelės abi apsipylę žiedais,abi skirtingų astpalvių. wub.gif
Bijūnas buvo pražydęs ružavai,dabar baigia nubalti. mirksiukas.gif
Ramuniukai jau skinami.Įdomu šeivamedis jau pilnai žydi?Planuose antradienį mieste būti,jau turėtų būti pats tas.Pas mane vienas yra toks jau nusenęs,žydi,gaila skinti.Vaikams pirmas vaistas peršalus. ax.gif
Atsakyti
Laba,
Ačiū, mielos draugės, už sveikinimus.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Luety, Ingrida, ačiū už sveikinimus.
Atsakyti
Labas rytas,
antra diena,kai galima vaiksciot pusplikei,karsta,smagu.Reikia lietaus.
Vakar paskambinau i sodu asociacija,papasakojau situacija apie ziurkes,pasakiau,kad kaimynas savo sode kompostuoja restoranu maista,pudo uzdaruose kibiruose,sake paziures,atvaziuos.Buvom sode ir ji atvaziavo,viska fotografavo,atidenge visus kibirus ir buvo sokiruota.Maistas su krepseliais uzdarytas kibiruose,atidarai smarve baisi,zodziu bus jau siuloma kazkas ar bauda,ar eit lauk,arba viska panaikint.
Radom dvi stambias peles arba ziurkiu jaunikliai spastuose braskese,abiejose braskiu lysvese,treti spastukai tusti.Nuodai i pabaiga.Isvaziuojant is sodo,tuscioj lysvej pasejau morku,uzdengiau remu su tinkleliu,kad isdygusiu pauksciai ar peles nenuestu jaunu daigeliu,o ten jau pele seimininkauja,davesi po tinkla,kol siaip netaip atrado kur islyst.
Atsventem sunaus gimke,mazule po op.jau mikla,dar sake jaucia,paskauda.Skyle po bamba tuoj,kita kiek zemiau,trecia sone.Graziai gyja.Jau be tvarsciu.
Vaista,atrodo veikia,oda kojos grazeja,jau sianakt miegojau net be tvarscio ir nieko,bet tempimo jausmas vienoj vietoj,kur yra du guziukai,islieka.Kai oda nusvieses,eisiu del tu guziuku,ten tikriausiai uzsikimse varikoziniai mazgai.
Vakar ryte praejau 6000 zingsniu,dar sode trepsejau,tai vakare kojos buvo issikabine,buvau tokia pavargus,kad baisu.
Tai tiek is mano varpines.
Nauja diena,nauja daina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 10 birželio 2023 - 08:55
Labas rytas,
Atvėso ir vėjuota. Tas vėjas tik dar labiau viską džiovina. O dangus be dabesėlio . Vėl laistyti visus jauniklius medžius teks . Kitoj sodo pusėj .
Bijūnų gaila , tik sužydo ir nubyrės. Laistyk nelaistęs , žydėjimas bus trumpas.

Pou , meškinio česnako svogūnėliai tikrai peržiemos ! O lapai ir pas mane jau dingsta.
Luety pavėluoti sveikinimai Tavo vaikui 4u.gif
Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Gražaus šeštadienio 4u.gif


Atsakyti
Ex,kaip kovoji su paukščiais dėl braškių?Pikta labai pikta.Kiek dabar sugaišiu,kol uždegsiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 06 10, 12:35)
Ex,kaip kovoji su paukščiais dėl braškių?Pikta labai pikta.Kiek dabar sugaišiu,kol uždegsiu. ax.gif

Supjausčiau reikiamo ilgio plastikinius plonus kietus vamzdžius, įsmeigiau į žemę sulenkusi lanku, kas 2m lysvėje, ir uždengiau pačia ploniausia agro plėvele. Šonuose prispaudžiau su akmenimis. Pernai tinklas nelabai pasiteisino, nes smulkūs paukščiukai irgi lįsdavo, nepralįsdavo, įstrigdavo, reikėjo narplioti ir karpyti tinklą. Dabar su agro ramu - visos braškės mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 10 birželio 2023 - 11:55
Labos smile.gif
Gimtadienį atšventusiom dideliausi sveikinimai ir linkiu nesustoti svajoti, nes kol žmogus svajoja juda priekin mirksiukas.gif
Dusia prigijo, bet gaivaliojasi augaliukai reikia lietaus …
AA nenueinu 2km…
Į šaltibarščius tradicinius įdėjus pora šaukštu krienų uzskaitau …skanu tongue.gif
Buckas wub.gif
Atsakyti