QUOTE(saintlina @ 2023 06 08, 20:02)
Luety, kojai dabar jau kitus vaistus išrašė? Šitų dar nenaudojai?
O žiurkėms nuodai turėtų suveikti. Negyvų ir nerasit, ne taip staiga suveikia.
Labos,
ne dar nenaudojau,nes tik siandien nusius recepta i vaistine,eisiu veliau pasiimt.Visus buvusius pries tai vaistus liepe ismest.
Tikiuosi,kad suveiks.Nuo dusios vaisinu.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 09, 04:54)
Pou meškinukas tikriausiai jau minga vasaros miegui ? Maniškiai nužydėjo , jau lapai vysta.
Luety mano česnakai jau po truputi kelia žiedus . Ant Jonų skinsiu ir malsiu . Krapus per daug išravėjau , petražolės vienos nedygsta , kitos ruošiasi žydėti . Su kuo čia juos reikės maišyti nebežinau .
Tos miesto žiurkės man labai šlykštūs padarai . Kaip ir miesto balandžiai . Ligų platintojai . Brr. Dukra pasakojo , kad balandžiai pralaimi kovą prie šiukšlinių žiurkėms Kembridže. Mano kieme gyvena nemenkai laukinių kačių ... Tokios kovinės, netgi kirą buvo patiesę vidury kiemo . Skelpuke pelės nesu sutikusi niekada. Matyt tos laukinės katės savo darbą padaro ...
Gražios dienos
Pou,meskiniai cesnakai ir numarina lapus siuo metu,ir visai isnyksta is matymo lauko.Per vasara net nezinai,kad ten cesnakai buve.As vis palieju juos,kad nenumirtu.O pavasari islenda,tai ,manau,viskas gerai ten pas tave su jais.
Dusia,as nauju petrazoliu nesejau o pernykstes eina i ziedus,tai petrazoliu vel neturiu
Sodas nera jau miestas,yra miesto uzkampis.Mieste nesu macius nei vienos ir pas mus mieste nera jokiu atviru siuksliadeziu,kad ten matyt.Yra parduotuviu kiemuose rakinamos,kasryta pravaziuoja siuksliu tarnybos,sutvarko aplink dezes,jei kas netvarkoj,surenka padetus daiktus,cia kurortinis miestas ir svaru labai.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 09, 06:38)
Pou meškinis nušalti negalėjo , nebet tu laikei jį šiltnamyje iš manęs pasiėmus. Laukinis augalas iš laukinio miško. Nepasirodys pavasarį - sakyk iškasiu kitą .
Gal nori paprastos fioletinės aukštos ežuolės ? Pas mane pribyra sėklų ir pridygsta... Galiu iškasti . Kai prasidės lietūs, nes dabar savižudybė sodinti.
Visai ne katino Luety reiktų, o kokio takso
Medžioklinio šuns vienžo ... Ir dar kitas pliusas- vaikščioti reikėtų ... Pas ją sode tokie atstumai , kad kaunasi tas pats trepsėjimas kaip virtuvėje...
Nuodai tie kur aš perku ima veikti po 3 dienų . Naujo maisto visa populiacija nevalgo , yra žemiausia kasta- ragautojos. Jei suėdę iš karto numirs, kitos nelies . Ir dar reikia nepalikti atviro vandens. Jei nebus vandens o nuo nuodų labai troškina išeis vandens ieškoti ir nustips kitur .
Luety , Tau jau ne pirmas karas su žiurkėmis? Kai turėjot vištų buvo antplūdis ?
Kaip mažiukė ? Jau laksto ?
Jokiu sunu nepakesciau bute.Pas mane bute kilimine danga.O ir ne man suva,as nesu ju didele gerbeja,paziuret is tolo grazu,miela,bet augint namie-niekada.Maza eidama i mokykla dedavau lanka,kai suni pamatydavau,nemegstu as ju,bijau.Gal ir juokingai skamba,bet taip yra.
Dusia,vandens saltiniu mase sode.Prie kiekvieno krano stovi bades,kad laselis vandens nenukristu i zeme,po to nutekejusi vandeni reikia ispilstyt ant augalu.
Kai buvo vistos,buvo pelenai,ziurkiu nematem,bet dabar tai ziurkes ohoho.
Kates laukines cia nebuna,visos suchipuotos,namines.Esu macius po soda seimininkaujanti dideli tigrini katina,bet dabar nesimato,uz sodu yra gyvenviete,is ten matyt ateidavo.Kaip jus isivaizduojat palikt katina sode?prirista ?Katinas gi toks padaras,jei jis nores,ateis,jei ne tu ji palik,o jis atsidurs velniai zino kur.Ziurkes didesnes uz vidutini katina.
Siandien skambinsiu i sodu bendrija,ka jie pasakys,po to klausiu gyvunu kontroles ka jie daro tokiu atveju,nes as bejege.
Maziuke nelaksto,bet jau jau greit lakstys.
QUOTE(saintlina @ 2023 06 09, 06:48)
terjero
bet vienas kartais atvažiuojantis šuo problemos neišspręs.
reiktų į kažkokią tarnybą kreiptis vis dėlto. Arba nuodus dėti visiems tų sodų šeimininkams, nes vieni nieko nepadarys.
Su visais susitarti nepavyks.Lenkas,kuris veisia tas ziurkes,apskustas jau kelis kartus.Atsieit jis turi kazkokia licenzija gamint komposta ir velka maista is restoranu,maiso su israuta zole.Durniu netruksta,tik susitvarkymo su jais sunku rast.Bet dabar as jau uzkursiu pirti,jau cia nebe juokai.