QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 08, 13:27)
<p>Gimtadienis mano tik kabake. Gero maisto kasdienybėje pavalgo, gali būti šventė? Tie laikai praėjo... Graži suknelė, blakstiena padažyta, jokiu puodų bliūdų , jei šventė mano....
Mamontovas man patiko kaip dainininkas ir kaip asmenybė. Kol bezdalų su Sebu nepradėjo skaičiuoti. Talentas baigėsi, o valgyti norisi ?</p>
Mamontovas man patiko kaip dainininkas ir kaip asmenybė. Kol bezdalų su Sebu nepradėjo skaičiuoti. Talentas baigėsi, o valgyti norisi ?</p>
aš irgi jau jokių balių nedarau. Bet šventimai būna cieli trys )))) Su vaikais į kabaką, su mb į Nidą ir su draugėm trijų/keturių dienų kelionė kur nors
Ai, į tarpusavio aiškinimusis aš net dėmesio nekreipiu. Aplamai asmeninių peripetijų neseku nei vienos viešinamos asmenybės. Neįdomu. O talentas gal baigtis negali? Man atrodytų, jis yra arba jo nėra. Na, gal su balsu gali kas nutikt. Bet čia lyg tvarkoj. Tai tegu nors padainuoja tas jaunystės dainas taip kaip anksčiau, ir bus labai valio.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 06 08, 13:35)
Va ir pasakyk,kad pensininkai blogai gyvena Lietuvoje.Turi lesu namo dazymui,baliu kelimui
aišku, kad neblogai. Na, gal ne visi. Bet kiek matau aplink, neblogai.