Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kažkada senai senai , po tulžies pūslės operacijos mano mamą gydė homeopatija. Apie 2 metus, gal du su pusę. Vaistai Kaune perkami buvo. Rotušės aikštės vaistinėjė . Tai davė +17 metų iš kuriu kokie 15 visai nieko buvo . Man atrodo nemažai ... O žadėjo pusmetį. Žinau , kad buvo brangūs tų laikų algoms ir pinigams.
Išsukau medų . MB pasisišaipė , kad malonumas medų iš 3 avilių sukti . Operatyviai . Nedaug , bet mums per akis . O čia pirmas maišytas rapsinis . Pardavimui sunkiai eina.
Padariau vieną šeimelę . Senoj spietinėj . Jei pavyko ir neišsilakstys - gaus aviliuką po dviejų dienų . Ryt nuo akstyvo ryto padarysiu dar dvi - radau tris korius su motininėmis akimis . Labai gera mama - tik nežinia kas tėvas bus būsimų bičių biggrin.gif Ir ne vienas smile.gif Vieni sako 10-12 kiti iki 30 priskaičiuoja. Kas ten suskaičuos, ore , greitai skrendant . Taip ir vyksta atranka - kas liurbis nusipenėjęs savo genų neperduos, bo mamkos nepagaus .
Ingrida baltai pavydžiu agurkų . Vakar galvojau , kad tapsiu našle... Bo MB pareiškė , kad jo pušys auga greičiau negu mano agurkai šiltnamyje biggrin.gif O kad naktys šaltos ir tai pušims gerai , o agurkams ne , jam nerūpi rolleyes.gif
Pou esu naudojusi tas trašas. Brangios . Kad labai jau geros negaliu teigti . Mano žemės prastos . Kokiems nevalgomiesm tai sueina paprastos universalios sintetinės trąšos ... IK pamokė apie tręšimą . Kada , kaip ir kiek... +-
Luety kaip gydoma rožė ? Antibiotikais ? Užkalbėjimu ?
Šilkmedžio lapų arbata neskani . Teks maišyti su kokia mėta, ar juodų serbentų lapais . Gal nenusinuodysiu ? Aš arbatas geriu tik vasarą iš šviežių žolių . Kaune retai noriu .



Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 07, 12:45)
Saintlina, svarbiausio dalyko nepaklausiau  - kaip mažiukas jaučiasi po egzo ?  Kada kitas ?


Gerai jaučiasi smile.gif sakė, normali tema, keturis turėčiau gaut biggrin.gif
Penktadienį anglų.
Atsakyti

Priedas  received_743277930881411.jpeg   117,05KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_1311203996192985.jpeg   139,61KB   0 Parsiųsta kartų Baltas, pradžioje turi spalvos. Paskui pabala...

Atsakyti
Ui kokia spalva bijūno. wub.gif Nu taip gerai spalvą parodo.
Važiuoja trys aviliai,iš Kauno,radome.
Bus mb dovana gimtadieniui,pasakiau kiekvienam vaikui po avilį.Dukra paskambino,norėjo vežtis tėvą į Krokuvą,koncertan.Pirmiausia pasakiau 12 valandų traukiniu,jam jau per sunku.O be to statybos,nėra kada,apseis.Bjauri aš. ax.gif
Nu gi gyvena triušis tikrai pas mus.Dukra buvo sekmadienį su šanūku,nerado jis,arba draugauja?Šiandien laiščiau gėles,iš po kojų iššoko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 06 07, 21:54)

Nu gi gyvena triušis tikrai pas mus.Dukra buvo sekmadienį su šanūku,nerado jis,arba draugauja?Šiandien laiščiau gėles,iš po kojų iššoko. bigsmile.gif


netikiu, kad medžioklinis šuo triušio nerastų smile.gif greičiausiai ilgaausis tądien buvo kur atokiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 07, 18:55)
Baltas, pradžioje turi spalvos. Paskui pabala...</p>


pas mus yra baltas, šiek tiek pašlakstytas raudonais trupiniais. Taviškis visai baltas bigsmile.gif

Gražūs tavo bijūnai wub.gif Bet kaip gaila, kad jie visad pataiko žydėt per karščius ir labai greit nužydi..
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 06 07, 16:16)
<p>AA, na bet tu ir keista. Juk to mokina LSMU pagal pagal vaistininko programą. Tai kaip aš galėčiau nemokėti? Ar nežinoti?</p>

Neabejoju ,kad moki ir zinai.Ir kad tai ka tu su ex praktikuoji - o va ka as zinau ir darau ,va cia tai jo,bet jums nesakysiu.Man toks elgesys yra nepriimtinas.Kaip sakydavo senoves sarmatai,sramota. biggrin.gif
Didelis homeopatijos centras sovietmeciu buvo latvijoje.Galiu pasakyt kad jo pacientai tikrai gerai ilgai gyveno.Maciau net kaip psioraze visai normaliai apgyde.Bet ten reikia pasisvest ,negert alko,sekt svori, o dabar dar visoks neaiskus maistas,na is parduotuves.Viska reiktu is gamintoju pirkt.Ir dar drasos turet biggrin.gif Ir svarbiausia sovietmeciu visi mokejo pinigus ir nieks nepurksdavo,kursas kainavo 140 rubliu,kas buvo beveik visa alga,40 tik gyvenimui likdavo,bet tas kursas padedavo turbut vienas per metus.Vaikas tada dar buvau.
Bet jo aconitum geriausiai is man zinomu dalyku mazina uzdegima, o su tujom adenovirusa galima apsigydyt.
Bet as gyvenu prie mare nostra pontica,tai gydomu augalu cia per akis. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 birželio 2023 - 07:30
Labas rytas,
Braškės ima nokti . Pirmos taigi visada didelės būdavo ? Šiemet ne... Tai paskutinės bus žemuogių dydžio ? Sausra savo daro , su šlanga ir laistytuvu tiek neprilaistysi jei laistymo sistemos neturi .
Bijūnas priktas senokai ŽS per nukainavimą. Visai negyventojas buvo . Šaknys padžiuvę. Du pirkau , vienas neatsigavo , kitas po kokiu 4 metų ėmė žiedais džiuginti . Šiemet labai daug žiedų virš 20 tikrai . Idomus toks , pradžioje šiek tiek rūžavals, paskui išbala . Priliejau visus , gal nors kiek ilgiau pažydės?
Aš taigi labai mėgstu numirėlius augalus "gelbėti" . Kalėdinė eglutė šiemet numiro . Pernais įsikabino . Kažkaip taip gaunasi 50/50.
Saitlina 4 tai čia teigiamas ? Kažkaip 100 balų sistemoje vertindavo kiek pamenu ? Kiek balų yra išlaikyta tikrai nepamenu ... Kokius dar egzus laikys ?
Sėkmės Tavo vaikui wub.gif
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
kadangi aš apie gydomus augalus neturiu jokio supratimo - net jei augalą atpažįstu, neturiu supratimu nuo ko ir kokiom proporcijom vartoti - tai saviveikla neužsiimu ir geriu tik mėtų arbatą smile.gif dar čiobrelių retkarčiais.
Ir dar bandau AA patarimo klausyt ir lipt į kalniukus smile.gif

Tiesa, vakar aiškinausi dėl patogių batų ilgam vaikščiojimui (įgijau priklausomybę kedams). Tai ortopediškai labiausiai pritaikyti Asics. Ir mano minėti Salomon. Na, jeigu kam reiks kedų judėjimui smile.gif
Atsakyti
Saintlina ,tai mes gi kasdien kazkiek pavaikstom privalomai ,su sunimis.Gal todel jie ir vadinami angely xraniteli.Ir skaityt turbut reikia pietu slavu dialektu - xranit - tai maitinti,xrana - maistas.Sunys kazkaip energetiskai maitina zmogu.
Nezinau ,kaip mano batai vadinasi.Reiks paziuret.O kai zinau ,kad reiks daug vaiksciot ,tada maunuosi konversus.Na bet cia kai jau tikrai daug.O kasdien tai ir botai ir kroksai,ziurint koks oras.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Dusia,nepatiko šilkmedžio lapų arbata?Man tai saldi,visai nieko.Kiek žinau nuo debeto tinka? ax.gif
Aš dar pamenu dėdė nusipirko žiguliuką,visi važiavome tetai į Latviją hemeopatinių vaistų.Tais laikais didelė kelionė buvo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 08, 08:29)
Saitlina 4 tai čia teigiamas  ? Kažkaip 100 balų sistemoje  vertindavo kiek pamenu ?  Kiek balų yra išlaikyta tikrai nepamenu ... Kokius dar egzus laikys ?
Sėkmės Tavo vaikui  wub.gif



tai čia apie 40+ balų tie 4 )) nežinau, kiek yr išlaikyta. Bet pamenu, kad vyresnėlis kai laikė prieš dešimt metų, iš lietuvių egzo gavo 27 balus. Ir nerealiai džiaugėsi, kad išvis išlaikė )) iš kitų trijų egzų šimtukus surinko. Tai kadangi ten, kur jis stojo, su lietuvių turbūt visiems panašiai buvo, stojamojo balo lietuvių egzas nė kiek nesugadino ))
Laikys rytoj anglų, po to matematiką ir informatiką. Dar užsirašęs chemijos, bet jau nutarė nelaikyti. Apsisprendė, kur stos - informatika/programų sistemos.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 08, 08:43)
Nezinau ,kaip mano batai vadinasi.Reiks paziuret.O kai zinau ,kad reiks daug vaiksciot ,tada maunuosi konversus.Na bet cia kai jau tikrai daug.O kasdien tai ir botai ir kroksai,ziurint koks oras.


Mano draugė konversų gerbėja. Tai ji man sakė, kad šaligatviais eit nerealūs batai, bet jei nelygus kelias, tai kiekvienas akmenukas jaučiasi. Po šito apibūdinimo aš į juos net nebandžiau žiūrėt. Tavo kitokia patirtis?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 06 08, 08:50)

Laikys rytoj anglų, po to matematiką ir informatiką. Dar užsirašęs chemijos, bet jau nutarė nelaikyti. Apsisprendė, kur stos - informatika/programų sistemos.


O,mano dukros specialybė.Sėkmės kituose egzaminuose. 4u.gif
Atsakyti