Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety net salicilatais ir humusu netiki,chi chi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 06, 12:55)
Luety net salicilatais ir humusu netiki,chi chi biggrin.gif

Humusas tinka,Salicilatai labai skeptiskai. wub.gif
O is jusu diskusijos,as nediskutavau tiket ar netiket uz ka rusijos,ukrainos liaudis,as tik baisiuosi tuo,kad yra smerkiama liaudis salies,kuri pradejo kara.Paprasti rusu zmones smerkiami,bijoma masinu su rusiskais numeriais.Tai dabar ,jei viename name gyvena rusu tautybes lietuvos gyventojai ir i ji atsikrausto pabegeliai is ukrainos,tokie,kaip pilietis is video,tai tas ruselis/lietuvis bus sunaikintas?Ar as jau visai nieko nesuprantu,nes paziurejus,kokia agresija sklinda is sio galimai ukrainos karo dezertyro,man darosi tokia nuomone.
Atsakyti
Sveikos brangiosios,

paskaitau jus, bet neturiu ka rasyti, todel tyliu. Mano dienos eina pamazu, miegu po 10 val per para, nes daugiau nera ka veikti. Biliotenis dar iki 26 balandzio, o paskui bus matyti, atostogas dar turiu uzsisakiusi nuo 9geguzes. Ne gyvenimas, o nesibaigiantys off. Noriu i darba, noriu savo rutinos, nusibodo nieko neveikti. Rytoj prasideda fizioterapija kojai, ziuresim ka sakys ten. Siaip rodos viskas gerai, tik vaikscioti daug negaliu, pradeda traukti meslungis.

MB nupirko 5 visteles, dar nededa, bet turetu jau po savaites kitos pradet, turiu kuom rupintis wub.gif
Labai patinka man jos, tokios ramios, zmoniu nebijo, grazuoles mano.

Luety, pas mus dideli plotai, tai kai jau nusprendem, kad zolyte ten darysim, tai atvaziavo zmogus su traktoriuku ir tokiom kaip akeciom, isrinko akmenis, uzbere seklos ir neuzilgo grazi zolyte prasikale. Siemet jau grazi sodri zole visur, tik nuo piktzoliu MB nupurskia kasmet. Ir dar mes pernai pasodinom 2 mazus vaismedzius prie pat tvoros vidiniam kiemelyje, kriause ir slyva, tai rudeni jau valgem 3 savo kriauses, slyvu dar nebuvo, gal siemet bus, zydi gausiai. Buvo stiprios salnos, bet, rodos, nenukando ziedeliu. Tiesa, salna nukando kelis mano kamelijos ziedus, kurie buvo ant pacios virsunes.

Del ukrainieciu, pas mus visas FB piktinasi, kad jie gauna namus ir visokeriopa pagalba, tuomet, kai vietiniai zmones namu laukia metu metus. Aisku, juos uzpuole, reikia gailetis, etc., bet juk ir Sirijoje karas vyksta, kodel vieni vejami kaip sunys, o kiti priimami isskestomis rankomis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2022 04 06, 16:43)
Del ukrainieciu, pas mus visas FB piktinasi, kad jie gauna namus ir visokeriopa pagalba, tuomet, kai vietiniai zmones namu laukia metu metus. Aisku, juos uzpuole, reikia gailetis, etc., bet juk ir Sirijoje karas vyksta, kodel vieni vejami kaip sunys, o kiti priimami isskestomis rankomis unsure.gif

a jums UK dar trūksta sirų? ))) Ten ir taip europiečių gal jau net mažiau nei musulmonų. Ukrainiečiai bent dirbs, ne vien vaikus gimdys ir iš pašalpų gyvens.
Iš Sirijos taip pat pabėgo daugiau nei 5 milijonai, kuriuos taip pat kažkas priėmė. Daugiausia, aišku, kaimyninės šalys. Bet tikrai nemažai ir Europa.
Be to, jei sirai tokie rusų draugai jog net vyksta už Rusiją prieš Ukrainą kariauti, tai gal tegul ten ir vyksta?
Yra kultūriniai skirtumai, europiečiams bet kuriuo atveju ukrainiečiai artimesni nei išeiviai iš vidurio rytų. Tai absoliučiai skirtingo mentaliteto, papročių, kultūros tautos. Nekalbant apie radikalumą ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 balandžio 2022 - 17:25
QUOTE(saintlina @ 2022 04 06, 16:19)
a jums UK dar trūksta sirų? ))) Ten ir taip europiečių gal jau net mažiau nei musulmonų. Ukrainiečiai bent dirbs, ne vien vaikus gimdys ir iš pašalpų gyvens.
Iš Sirijos taip pat pabėgo daugiau nei 5 milijonai, kuriuos taip pat kažkas priėmė. Daugiausia, aišku, kaimyninės šalys. Bet tikrai nemažai ir Europa.
Be to, jei sirai  tokie rusų draugai jog net vyksta už Rusiją prieš Ukrainą kariauti, tai gal tegul ten ir vyksta?

As ne UK ir mums netruksta nei vienu, nei kitu. Rasiau apie pagalbos suteikima PABEGELIAMS, o ne apie tai kas ir su kuo kariauja.
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2022 04 06, 17:23)
As ne UK ir mums netruksta nei vienu, nei kitu. Rasiau apie pagalbos suteikima PABEGELIAMS, o ne apie tai kas ir su kuo kariauja.

atsiprašau dėl rezidentinės šalies smile.gif bet esmė ta pati. Milijonus sirų pabėgėlių priėmė, neišvarė per sieną atgal.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 06, 15:24)
Latynina  - ar ne iš rusų karių motinų organizacijos?
Papildyta:
nori pasakyt, kad tiki, jog rusų liaudis už taiką, o negerus komentarus botai spausdina? ))) gerai būtų.. deja.

Yulia Latynina žurnalistė . Mano supratimu labai protinga moteris . Dirbdama užsimetu ausines ir paklausau . Gal ne tiek apie faktus - tiesa miršta karo metu - gal labiau apir priežastis ir pasekmes.
O iš ukrainiečių Arestovičių ax.gif

Dėl video - pavydžiu žinantiems , kad jis dezertyras , kad jis Ukrainos pilietis ir kokie jo motyvai. Lakštingalos tipo filmukas, kokie jie blogi . Meskim akmenį ...
Galite mane pasmerkti: paskutinius triusikus parduočiau ir išpirkčiau , kad tik mano vaikams nereiktų kariauti .
Važiuoja žmonės iš Lietuvos dabar. Tie geriau gyvenantys . Parduoda namus, butus, verslus.
Atsakyti
Uz tai lietuviai isvare visus,iskaitant mane,ismete net is geltonojo mokyklinio autobuso ,kuris mano vaikams nepriklause pasirodo ,ir man ten irgi nieks nepriklause.
Didzioukites savim likusieji,jum ten faina.Tai mano emocijos,lygiai tokios pacios kaip ir jusu,jei jau einam ant emociju ir frustraciju.
Dusia tai tu pasidomek ,gal kur susimoket galima, tokiais laikais nieko negali zinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 balandžio 2022 - 17:43
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 06, 17:39)

Galite mane pasmerkti:  paskutinius triusikus parduočiau ir išpirkčiau , kad tik mano vaikams nereiktų kariauti .
Važiuoja žmonės iš Lietuvos dabar. Tie geriau gyvenantys . Parduoda namus, butus, verslus.

visiškai nesmerkiu, nes galvoju identiškai.
Taip, važiuoja, ir tai visiškai suprantama. Suvokia žmonės situaciją. Jau ir taip planai apie mūsų prisijungimą buvo, o dabar dar apie tranzito uždarymą kalbos prasidėjo, tai tikrai nors kraustykis..

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 06, 17:42)
Didzioukites savim likusieji,jum ten faina.

eee, o kuo čia mums didžiuotis?.. nelabai supratau unsure.gif
Atsakyti
Didziuotis tuo ,kad sugebejot lietuvoje islikti.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 06, 17:52)

nematau kuo čia didžiuotis. Sakyčiau, natūralu, kad kažkas dar gimtoj šaly gyvena )) be to, ką čia žinai, gal ir mums greit bėgt reiks.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 06, 17:39)

Galite mane pasmerkti:  paskutinius triusikus parduočiau ir išpirkčiau , kad tik mano vaikams nereiktų kariauti .

O kam tau tuos paskutinius triusikus parduot, kur jau eisi su nuoga subine. Vaikai ir taip gi gali išvažiuot kur saugiau jau dabar, ten kur važiuoja geriau gyvenantys. Kiek tavo gerai gyvenančių pažįstamų viską išsipardavė ir jau išvažiavo? Mano aplinkoj niekas nieko neparduoda, nei namų, nei butų, nei ūkių, nei verslo. Netgi namus statosi naujai, užsipirko statybinių medžiagų, tuoj pamatus lipdys.
O šiaip... Aš gi sakiau, kad nesodinkit jūs tų bulvių tiek, nes jei reiks bėgt, ar nešitės su savim tas bulves, moliūgus ir aukso luitus? Paliksit viską, net ir tuos paskutinius triusikus, bele dingt iš čia.

Nieko neparduodu. Jei ir namus sulygintų sulig žeme, pačios žemės neišneš. Atsistatyt, įsikurti iš naujo galėsi jei ne tu, tai tavo palikuonys. Na, čia mano tokia asmeniė tiesa. Nebūtinai nuomonės turi sutapt.

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 06, 17:52)

Aha, žygdarbis. Nobelio premijos laukiam.
Kuo ta Lietuva bloga, kad joje įmanoma tik išlikti? Jei su galva ir rankom viskas gerai, tai ir gyvent galima.
Aišku, nemetu akmens tiems, kurie išvažiavo. Jei ieško geriau, vadinasi jiems to reikia.
Atsakyti