Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 05, 10:03)
Seriuosly? Ziurkes jonizuojancia radiacija neblogai atlaiko.O cia su restorano meniu zadi baidyt,Ir reikia saukt sodininku susirinkima,tuo klausimu ir samdyt profesionala.Nes panasu kad jau uisplito.Yra biologiniu priemoniu dabar joms naikint.TY iveis gyvaciu biggrin.gif


Nezadu as to restorano meniu naudot.Parasiau tik ka paskaiciau,bet nezadu ir tu ultrasoniku pirkt taip pat.Prisipirkau spastuku,dar uzsakysiu nuodu.Ju sankaupa po nameliu,nes jis pakeltas,bet ne tiek,kad ka pakisciau ir isbaidyciau jas is ten.
Kalbejau su artimais kaimynais.Sake pets control neina i sodu bendrijas ir ne naikina.Jusu paciu(sodininku) reikalas.

Pou,pas mane langu nera,yra tik durys skersai is abieju galu.Ten yra tinklai ant abieju,betdiena,kai ateini,atidarau priekiniu duru tinkleli,vaiksciot tai reikia,liet ir visa kita.Galinis nejudamai pritvirtintas,ten .Tai jei iskrenda koks vabalas dienos matu det kiausu,as nesuziuresiu,o siaip durys adaros kiaurai,bet anga uzdetas tinklas is abieju galu.
Atsakyti
Yra kažkokia žolė kur pelės nemėgsta. Bitininkai naudoja sandėliuodami korius .Kai rasiu kur užsirašiusi jos pavadinimą , parašysiu . Žinoma nuodinga. Kauno botanikos sodas augina ...

Pas mane irgi yra kažkoks kirminas kuris pagraužia pomidorus. Bet aš dalinuosi , palieku kelis pradėtus graužti ant mulčo, jis man naujų nepuola. Be to tai būna rudenį - rugpjūčio pabaiga, rugsėjo pradžia , jau visi atsivalgę . Tai dalinuosi . Kažkas iš tų :
https://lt.wikipedia.org/wiki/Sfinksai
Esu mačiusi kažkada. Šiap tai slapukai ...
Atsakyti
Jo ,organizuotos ziurkes jauciu laimes pries individualizuotus zmones.Progresas ir IQ era.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 05, 12:33)
Jo ,organizuotos ziurkes jauciu laimes pries individualizuotus zmones.Progresas ir IQ era.



biggrin.gif
UK žiurkės.
Amerikoje voverės.
Australijoje kengūros .
Europoje kvailiai tongue.gif
Atsakyti
Mukute,man irgi bulves geros uzauga,ir isvis jos cia daugiametis augalas.Tu tas savaimines bulves patresk,pamatysi kaip uzaugs.
Jau maciau korolado vabalus ant baklazanu,net suzydet nespejo.Bulves kazkaip uzaugo be ju nuodijimo.Kiba per salta buvo?
Pagaliau radau arbuzus isdygusius,po menesio,jau nebesitikejau.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 05, 10:33)
Yra kažkokia žolė kur pelės nemėgsta. Bitininkai naudoja sandėliuodami korius .Kai rasiu kur užsirašiusi jos pavadinimą , parašysiu . Žinoma nuodinga. Kauno botanikos sodas augina  ...

Pas mane irgi yra kažkoks kirminas kuris pagraužia pomidorus. Bet aš dalinuosi , palieku kelis pradėtus graužti ant mulčo, jis man naujų nepuola. Be to tai būna rudenį - rugpjūčio pabaiga, rugsėjo pradžia , jau visi atsivalgę . Tai dalinuosi . Kažkas iš tų :
https://lt.wikipedia.org/wiki/Sfinksai
Esu mačiusi  kažkada. Šiap tai slapukai ...



QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 05, 10:48)
biggrin.gif
UK žiurkės.
Amerikoje voverės.
Australijoje kengūros .
Europoje kvailiai  tongue.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif


Neieskok,Dusiuk,jokiu zoliu nesesiu,spastukai,nuodai ir viskas.Kava ar taip ar taip dedu i inda po naudojimo(tirscius),vezu i soda ir barstau,nes geriam be cukraus,tai skruzdem irgi nepatinka,tai dabar barstysiu apie bulves likusias,pades nepades,nesvarbu.

Taip,tie viksrai ateina rudeni,bet labai edrus,kai nelieka raudonu pomidoru,o jiem truksta maisto,eda zalius.
Lekiu sodan.
Atsakyti
https://agromagazin..../Š±Šø...8-ŠæŠ»/
Atsakyti

Man atrodo, kad kvailių visur netrūksta.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 06 05, 13:44)
<p>Man atrodo, kad kvailių visur netrūksta.</p>


Pou surašyčiau visą litaniją apie ES kvailius smile.gif su faktais. Kaip žmonės nuo gero gyvenimo kvailėja ... Nelieka savisaugos instinkto , nebežino ko norėti.
Be Tau dabar negalima tokių litanijų skaityti , o juo labiau galvoti apie tai wub.gif Tau tik komedijas žiūrėti 4u.gif Tik teigiamos emocijos wub.gif
O jei rimtai ar nors kiek gerėja ?

Būtų karšta diena , jei ne vėjas.
Šiandiena spiečių diena, jei eis tai šiandien smile.gif Po šalto oro gera diena , visada varo ... Galėtų koks kaimynų pas mane atvaryti , ir dvi spietinės ir tuščių avilių turiu .
Atsakyti
O siaip tai europieciai nera labai vertybiski.Lenkijos saite vakar ta belchim produkcija uzmaciau,siandien paziurejau - visur graziausiai pardavinejam rusijos,baltarusijos trasos,chemikalai,technika.Zodziu lietuviai loja,lenkai mobilizuojasi ir zvangina kardais, o kiti gyvena ir dirba. biggrin.gif
Lietuva pasieke kvailumo dugna,kai pirko iron dom ukrainai.Radarom vadinasi.Tada supratau ,kad jau viskas.Labiau isdurnet sunku.
Beje ,musu aerouostai jau atlaisvinti nuo kariniu lektuvu ir laivai isplauke i baltijos jura.Na tie kariniai.Gelezinkelis vel normaliai veikia, o turkai baigia visus ispasolvonint ,rusus,ukrainiecius,net estus isvijo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 05 birželio 2023 - 13:21

Dusia, kai kas gerėja, kai kas nejuda. Na gal tie išganingi vaistai kažkiek pagelbės :) Vieną galą pagydo, kitas nuo to gydymo nepatenkits palieka :)

Dusia, manai kituose kontinentuose nekvailėja? Patogumas, komfortas visiems išjungia savisaugą. Karta pasikeičia ir jau pokyčiai dideli.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 05, 08:11)
Panašu , kad ateina vasara. Jei dar lietaus būtų  ax.gif


Aina nakum tokia vasara, kuri ateina biggrin.gif negali pabūt normalus oras - arba šalta, arba +30.
Reiks ir man kaiman kraustytis, abo mieste šuo iškeps.
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2023 06 05, 08:10)
Siandien taip gražiai gerves kieme viena kita vaikėsi, paskui pakilo skrydžiui, išbaidė stirną, lapiukas duodas po kiemą, drąsuolis ,


Kaip gražu wub.gif wub.gif
O šunė lapiuko nevaiko? Kaip jos nosis?
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2023 06 05, 10:38)
O tu vienturtė?


Tiap.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 04, 15:43)


Ačiū! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti