Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nu ačiū už jaunystę man :D  Luety,, Ingrida ir tada aš... visos kitos jaunesnės už mane. AA ir Ex metų nežinau.

Kalbu apie rašančias temoje .

Aš tai kaime.

Trakai geriau, biški galiu pavydėti Saintlinai :D  :wub:​ 

Atsakyti
Trakuose buvo gerai thumbup.gif pataikėm į Trakų šventę, tai ir Kerbedį išgirdom, ir mugę aplankėm, ir dešimt km pakrante prasiėjom, ir gruzinų restorane pavakarieniavom. Ir prisibliuznyjom smagiai. Lazerių šou jau nebelaukėm.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas, 

Kaip miegojom? Man gerai miegojosi po šlaitinių stogu. Tik penktą ryto labai garsiai  žvirbliai santykius aiškinosi vyšnioje po langu.

Kompą , printerį, katę atsivežiau . Bandysiu dirbti iš kaimo . Porą kartų  reikės nuvažiuoti iki Kauno kitą savaitę dėl darbo...  Pabodo tas kraustymasis.  Susitvarkiau per savaitgalį ir palieku. Po savaitės vėl apaugę....

Luety kaip mažiukė ligonėlė? Jau gal mažiau skauda vaikui?

Gražios Tėvo dienos !

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 06 03, 10:49)
Taigi džiaugiamės, gražus oras, saulė, ne per karšta, ne per šalta, veikla lauke labai įmanoma. O ir neveikla įmanoma 🌴

Žinot, man biškį šiurpu skaityt jūsų tas daugybines operacijas  unsure.gif lašelines, tyrimus, gydymus, vaistų kalnus. Tokios jaunos dar, o tiek visko daug. Labai per daug. Ir patart nėra ką. Sveikit kažkaip.
Luety, tikiuosi kad su koja gal geriau. Nors kažkiek. Sveikatos tvarkos iš vidaus reikia. Visos negandos mėgsta į viršų išlįsti pasirodyt, įspėt. Nžn. Man taip atrodo.


Labas rytas,

grazus rytas,sauletas ir dangus,panasus i melyna.Reiks kur nors iseit,pasidziaugt grazumu.
Vakar buvo generaline tvarkymosi diena:virtuve,vonia.Kai abu seimininkaujam,o vienas valosi,tai uborka tikrai reikalinga generaline. biggrin.gif
Koja ne geriau.Po kompresu labai gerai,bet ryte buna baisi.Gal todel,kad kratau pakelus,nezinau,kai nuleidziu tempia,atrodo sprogs,uzsitepu kremo,atleidzia.Nezinau,Ex,kokios negandos islindo i pavirsiu,nes tu negandu tiek daug,visos praleistos pro savo sirdi.Nemoku uzkirst kelio artimuju negandom,pasiimu jas sau,o kiek dar svetimu susidedi i savo sirdi. ax.gif Tokia natura,neismokyta atsiribot.
Mazule eina vis geryn,aciu uz rupesti,viskas bus gerai.
Dusia,kaip smagu kaimuke pagyvent,baltas pavydas.
Grazaus sekmadienio visoms.

Atsakyti
O kaime šalna buvo smile.gif


Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2023 06 04, 09:50)
grazus rytas,sauletas ir dangus,panasus i melyna.


Iki pietų galvisai mėlynas bus?..

Žiūrėjau ryte kažkokią laidą apie angliškus sodus. Jatau, kokio grožio tie sodai wub.gif bet iš visų vardintų žydinčių augalų pas mus gal tik magnolija auga. Ir tos žiedai šiemet visi nušalo.
Faina ten sodininkams gyvent. Ir tau tame tarpe wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 birželio 2023 - 10:17
https://www.rhs.org....ommunity-garden
Va sodas nugaletojas,man tai labai klasiska,labai grazu ir stilinga.Viskas ten auga.Lietuvos nuvorishu sodai prie tokio atrodo kaip snobizmo konkurso laureatai.Su svalvotu mulcu,skalda trinkelem ir tujom.Bravo britai.
Atsakyti
Na ką. Nušalo likusios bulvės. Visos. Braškės pirma ankstyvos buvo nušalę, dabar visos likusios. Arbūzus buvau pasodinus į juodą agro ir balta uždengus - apšalo visi 35. Nebent iš pažastėlių ataugs.


Kas ten galit gauti rimtų insekticidų? Turguj pirkta actara visiškai bejėgė prieš amarus. Praėjusį savaitgalį dviguba norma medelius nupurškiau, šian visos viršūnės net juodos nuo kažkokių juodų amarų. Tai ne tik kad vaisių jokių nebus, bet dar ir patys medeliai nei kiek nepaaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 birželio 2023 - 12:03
Zinok net bulgarijoje dar nera agurku.Nei cukiniju.Naktys dar per saltos,jura salta.Net pomidoru jau po viena kita sunoksta.
Saintlina ,panasus orai buvo pries desimt metu.Buvo didele paskata emigruoti.Viskas nusaldavo,rozes liepos men prazysdavo.Per trumpa ta vasara budavo.
Atsakyti

Saintlina gaila augalų. O dar labiau Tavo darbo :wub:  :4u: 

Pas mane šalnų nebūta. Cukinijos su moliūgais lauke nelaimingos,  net MB paklausė ko tokie pavargę.  Nuo antradienio žada vasarą, gal atsigaus. Reikia šilumos ir normalaus vasarinio lietaus augalams. Taip nepalaistai kaip lietus. 

Braškių atrodo bus nemenkai. Jei nuo špokų uždengsiu. Siaučia pulkai kas rytą po pievą sode.  Triukšmadariai.

Atsakyti
Saintlina,tu gi protinga moteris.Lenkijoje,kur daugiau.Ten visai kitos gyvenimo,darzininkysts salygos.Ir ne todel ,kad jie siaip patys sau faini,kaip lietuviai, o todel ,kad smarkiai kovojo uz savo teises.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 06 04, 12:43)
Na ką. Nušalo likusios bulvės. Visos. Braškės pirma ankstyvos buvo nušalę, dabar visos likusios. Arbūzus buvau pasodinus į juodą agro ir balta uždengus - apšalo visi 35. Nebent iš pažastėlių ataugs.


Labai labai gaila ir liūdna. Gaila įdėto darbo, laukimo, praradimo. Taip gali praeiti ir noras ką nors augint. Šiaip nepadeda vieno sluoksnio agro nuo šalnų, nušąla vistiek jei rimtesnė šalna. Reikia kelių sluoksnių, 3-4.. Tik kaip tos braškės nušalo, tik žiedai ar visas krūmelis? Jei dalis žiedų, tai dar iš likusių būsimų žiedelių bus uogų kažkiek. Nors kažkiek.. Dėl arbūzų tai nežinia. Ataugs manau, bet ar derlius džiugins.
Pasislinko vasara link rudens. Dabar šiltas ruduo iki lapkričio būna.

Nebuvo pas mane šalnų, bet paskutinės dvi naktys tai tikrai buvo šaltos. Ir neauga braškių uogos, stovi susitraukusios.
Atsakyti