Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 03, 11:00)
<p>Mano supratimu po pilvo operacijos žalių vaisių ir daržovių kokią savaitę reikėtų vengti. Todėl ir skauda... man tris sykius pilvelis pjautas. Saugojausi. Istorijų  nesmagių girdėjusi.</p>


Tai anksčiau ligoninėj laikydavo bent penkias dienas ir matindavo kaip priklauso po tokių operacijų smile.gif t.y. džiuvėsėlis, sultinys ir pan. Bandelę galima, žalėsių ne.
Mano pilvas irgi triskart pjautas smile.gif

Ko čia bambat? Gražus oras biggrin.gif
Atsakyti

Savaitę pralaikė mane po Cezario. Išėmė siūlus, tada paleido.

Dukrytę paleido po penkių dienų, lova "budėjo" dar dvi paras, jei kas atsitiktų...  maitinau prėsku virtu maistu. Kad tik pilvo nepūstų kol nesugijo . Sultinys, vištienos kukuliukai, troškinta žuvytė su morkomis, jogurtas be nieko ir tt... istorijų prisiklausiau kaip žmonės kankinosi prisivalgę po operacijos.  Ji pas mane vaisius ir šokoladą labai mėgsta. Nenumirė iš bado.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 03, 09:00)
<p>Mano supratimu po pilvo operacijos žalių vaisių ir daržovių kokią savaitę reikėtų vengti. Todėl ir skauda... man tris sykius pilvelis pjautas. Saugojausi. Istorijų  nesmagių girdėjusi.</p>



Nezinau,kaip ja maitina,turbut gavo instrukcijas del mitybos,o 5 pirmasias braskes idaviau jai,paeme,o ar duos ar ne,as nezinau.Negaliu kistis su savo patarimais,nes jie turi gave confidencialias,jei ne,tai kiti suvalgys,maza beda.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 06 03, 11:10)


Ko čia bambat? Gražus oras  biggrin.gif

Taigi džiaugiamės, gražus oras, saulė, ne per karšta, ne per šalta, veikla lauke labai įmanoma. O ir neveikla įmanoma 🌴

Žinot, man biškį šiurpu skaityt jūsų tas daugybines operacijas unsure.gif lašelines, tyrimus, gydymus, vaistų kalnus. Tokios jaunos dar, o tiek visko daug. Labai per daug. Ir patart nėra ką. Sveikit kažkaip.
Luety, tikiuosi kad su koja gal geriau. Nors kažkiek. Sveikatos tvarkos iš vidaus reikia. Visos negandos mėgsta į viršų išlįsti pasirodyt, įspėt. Nžn. Man taip atrodo.
Atsakyti
Visa tai vadinasi senatve,ex.O ka mums daryt,atsisakyt dantu,koju,ranku? Kraupu ,nekraupu , o mes gydom ir padedam viena kitai,bent labai stengiames.Mes dar vis fiziniai kunai.Tu vis pabrezi savo asketizma.Ne tu viena tokia esi.Dusia va giriasi ,kad mazai valgo,bet tenka zemes elementus skystuoju budu priiimti,nes kunas nesintetina.Bet koks skirtumas ,kaip jau kam geriau.Ir taip ,turiu nuoskaudu ant Lietuvos.Ir ka man dabar daryt? Jus visos cia savo emocijas pasakojates,ka man negalima?Ir taip ,tu teisi ,visada atsiranda svetimu,tu buni tas svetimas ,as bunu tas svetimas ,man buna svetimi.
Svetimieji,tie kurie istiesia pagalbos ranka ,nors neipareigoti seimos,visuomenes.Bet ipareigoti tikslo padet buti zmogum.
Siandien pas mus vysniu atlaidai.Taip,yra vysniu,didzieji ir arkangelu atlaidai.Tai tradicija nupilti vyno i zeme,ta ir padarem.Padekojom mus priemusiai zemei ir sieloms.Ir apvaizdai.Mes ta restorane darem. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 birželio 2023 - 13:09

Ex geriau jau operacija, negu gimdymo trauma vaikui. Kad tik tokios bėdos būtu... 

AA aš ne mažai valgau, aš per daug atiduodu :D . Pasibaigs atidaatidavimas gamtai, pasibaigs trūkumas.  Galiu tik padėkoti visatai, kad  turiu pinigų susimokėti už papildus... ir pasinaudoti naujovėm. 

Ex o kaip Tavo svimbimas ausyse?

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 06 03, 12:49)
Žinot, man biškį šiurpu skaityt jūsų tas daugybines operacijas  unsure.gif lašelines, tyrimus, gydymus, vaistų kalnus.


Čia kad į mano postą atsakei, tai jaučiu pareigą pasiteisint )) jokių gydymų, vaistų ir lašelinių kol kas neturiu. O tos operacijos jaunystės laikų taigi - trūkusi cista ir du cezariai. Cezariai man dėl regėjimo indikuoti nuo pat pradžių, ne dėl kokių ten paskutibės minutės komplikacijų.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 03, 13:58)
Siandien pas mus vysniu atlaidai


O pas jus šiuo metu jau vyšnių yra? bigsmile.gif
Faini atlaidai, man patiktų smile.gif

Psio, kadangi aš šian ne kaime, varom su drauge į Trakus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 birželio 2023 - 14:34
A.Alta, nu tu juokauji gal. Kokia jums senatvė 50 metų. Muka jaunutė, Dusia irgi dar kaip ir panelė, Pou... Skaudu skaityt. Aplamai dabar daug jaunų žmonių su "senatvinėm" ligom, kur dar pagal savo metus turėtų gyventi su vėju.
Ir savęs nepabrėžiu, turiu šiokių tokių problemų, bet mano amžiui jau kaip ir priklauso jos.


QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 03, 14:10)
<p>Ex geriau jau operacija, negu gimdymo trauma vaikui. Kad tik tokios bėdos būtu... </p><p>AA aš ne mažai valgau, aš per daug atiduodu biggrin.gif . Pasibaigs atidaatidavimas gamtai, pasibaigs trūkumas.  Galiu tik padėkoti visatai, kad  turiu pinigų susimokėti už papildus... ir pasinaudoti naujovėm. </p><p>Ex o kaip Tavo svimbimas ausyse?</p>

Ai, apie tokią operaciją nesusimąsčiau, nedaskaičiau matyt. Taip, čia reikalinga. Neskaitau kad liga.
Jo, cypimas nedingo, yra. Gal kiek silpnesnis arba pripratau biggrin.gif Nieko nedarau, nelabai turiu laiko savęs nagrinėjimui. Bus gerai ir taip...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 06 03, 15:33)
Čia kad į mano postą atsakei, tai jaučiu pareigą pasiteisint )) jokių gydymų, vaistų ir lašelinių kol kas neturiu. O tos operacijos jaunystės laikų taigi - trūkusi cista ir du cezariai. Cezariai man dėl regėjimo indikuoti nuo pat pradžių, ne dėl kokių ten paskutibės minutės komplikacijų.
Papildyta:
O pas jus šiuo metu jau vyšnių yra?  bigsmile.gif
Faini atlaidai, man patiktų smile.gif

Psio, kadangi aš šian ne kaime, varom su drauge į Trakus smile.gif

Jau pasiteisinau irgi - cezariai ne liga. Laiminga mama ir saugūs vaikai.
Kartais tingiu du skirtingus postus cituot, tai prilipdau prie kurio nors kito.. Aplamai, telefonas nukvakęs iš senatvės, na, toks beveik mano amžiaus, tai ne visada pavyksta kažką parašyt. Naujam telefonui nepribrendau biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutės, Ex, mano sveikata pabiro dėl ilgalaikio streso. Autoimunika, kai organizmas pats save puola. Pastebėjau, kad maždaug kas 7 metus. Susiremontuoju ir važiuoju, paskui barkšt ir pabyru. Nieko. Man 45 m. Taip, turėtų būt pats jėgų žydėjimas. Kaip mano šeimos gydytoja sako - perdegiau.

Muka, buvau pas Adomaitienę. Puiki.

Luety, man apendiksas buvo pokštelėjęs. Ligoninėj palaikė,  o namuose tris savaites pasėdėjau ant košių ir vištienos sriubytės. Žalumos negalima.

Žinot, dabar sėdėjau ant vištienos ir žuvies mėnesį be jokios žalumos. Galvojau, sienom lipt pradėsiu. Tik vakar agurko kąsniuką suvalgiau. Man turi būti žalumos. O va pieno produktų kaip niekur nieko nereik. Vištiena jau viaukt, net kvapas jos jau nervina virtos, nors šiaip ją mėgstu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 03 birželio 2023 - 15:17
As tai telefona naudoju ,kai butinai reikia.O siaip tai stalinis kompiuteris,su pele,beje isigijau nauja klaviatura click and touch 2 .Labai rekomenduoju.Ex,kaip mano bambiziskam gimtajam kraste sako- niekuo negalima stebetis.Negalima varyti dievo i medi.Nelabai tos tiesos man veike tam kraste kur tu gyveni,bet ,as akumuliuoju daug tiesu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 birželio 2023 - 15:28
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 03, 16:27)
As tai telefona naudoju ,kai butinai reikia.O siaip tai stalinis kompiuteris,su pele,beje isigijau nauja klaviatura click and touch 2 .Labai rekomenduoju.Ex,kaip mano bambiziskam  gimtajam kraste sako- niekuo negalima stebetis.Negalima varyti dievo i medi.Nelabai tos tiesos man veike tam kraste kur tu gyveni,bet ,as akumuliuoju daug tiesu .

Dėkui už rekomendacijas. Kompaktišką beveik naują kompiuterį turiu, nenaudoju. Aš dažniausiai kelyje, ant ratų, vairuoju, tai telefonas tiesiog patogiau, telpa į kišenę. Kur aš ten mašinoj ar gatvėj su klaviatūra...

Ir nei stebiuosi, nei Dievą varinėju. Gailiu ne tik savų, bet ir svetimų. Ne kiekvienam tai suprast. Jau pakankamai ilgai iš labai arti mačiau 30-40 metų jaunų žmonių insultikų, širdininkų. Skina ligos jaunus, jautrius žmones.

Pou, prieš daug metų iš streso aš per mėnesį numečiau 15kg. Nesusirgau, nenukrito nagai ar plaukai, bet va tokiu būdu man pasireiškė streso pasekmės. Kiekvienam savaip stresas išlenda.
Atsakyti