Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Muka , saulele dėkui Tau didžiulis , kad paprotinai mane dėl leidžiamų vaistų 4u.gif
Feritinas į nerealias aukštumas pakilo . Nesu tokių skaičių gyvenime mačiusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 02, 08:17)
Pas mus pagaliau vasara.Pomidorai atsirado pirmiau nei agurkai.Taip dar ner buve,bet saltos naktys ir cia.Kas nera blogai,miegot lengviau.
Prisipirkau savo svajoniu roziu,Kolumbus ,ryski ,panasi i superstar,ir butent superstar spalvos kazkokiu maziukiu,kuriu kilmes niekas medelyne nezinojo.Pas apsipirkinejimas tame sodo centre toks pilnas nuotykiu.Bet labai vaisingas. biggrin.gif Ir visalaik tenka istirpdyt darbuotoju sirdis ir gaut bent draugiska aptarnavima,nes oficialaus komercinio cia nera.Bet pripratau per tiek metu. biggrin.gif
O Lietuvoje gal zmonems reikia truputi savo sirdis atsildyt.Nes kiek tenka susidurt ,tai nezinau kas zmones apsedo.Dar nepasirenge but geresniais ir padet zmonems ,padet viens kitam but geresniais .Na neismoksit geruoju ,ismoksit bloguoju.Ne pirmas kartas.LUETY,O TU KOKIO DIOSMINO savo kojoms nenori pagert,gal nepakenktu?Diosminas siuo atveju geriau monopreaparatas.Tie su kastonais per kepenis trenkia.O kepenims takazoles reikia.


AA,parasiau i privata.

Dusia,dziaugiuos del tavo ligos gerejimo.Svarbu,kad nenukristu taip greit,kaip pakilo.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 02, 10:17)
Važiavau kraujo nuleisti 7 val , tai rodė tik 7 laipsnius šilumos. O aš išpuoliau su bliuzonu . Brr...


Nebuvo jau taip baisiai )) aš su bridžais ir bliuzonu šunį vedžiojau 5.30-6.30. Visai normaliai buvo. Bet vėliau į darbą važiuojant mašinoj su džinsais ir kedais jau vėsoka atrodė )))
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 06 02, 10:59)

Dusia,dziaugiuos del tavo ligos gerejimo.Svarbu,kad nenukristu taip greit,kaip pakilo.


Luety Dėkui 4u.gif Kad ne liga . Tik toks etapas ax.gif Bent jau pusei metų tikrai užteks. O per tą laiką gal ir viskas pasibaigs...

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 06 02, 11:04)
Nebuvo jau taip baisiai )) aš su bridžais ir bliuzonu šunį vedžiojau 5.30-6.30. Visai normaliai buvo. Bet vėliau į darbą važiuojant mašinoj su džinsais ir kedais jau vėsoka atrodė )))


Aš sakau , nuo +25 gyvenimas prasideda. Prie +7 tik vegetacija... Aš šaltakraujų giminės. Kaip kokia gyvatė biggrin.gif
Atsakyti

Pats gyvenimas +20-25

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka


Labas rytas.
Ravėjimui pats tas oras. ax.gif
Nesukome medaus,dar vistiktai neužsiūti koriai.Pjovėme malkas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 03 birželio 2023 - 07:43
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 06 02, 10:17)

O Lietuvoje gal zmonems reikia truputi savo sirdis atsildyt.Nes kiek tenka susidurt ,tai nezinau kas zmones apsedo.Dar nepasirenge but geresniais ir padet zmonems ,padet viens kitam but geresniais .Na neismoksit geruoju ,ismoksit bloguoju.Ne pirmas kartas.

A.Alta, o kas čia tau iš taip toli atrodo blogai toj Lietuvoj? Kas, ko, kam nepadėjo, koks lietuvis tau negeras? Bent jau mano aplinkoj pilna išgelbėtų visom prasmėm, pakalbintų, morališkai, finansiškai paremtų. Ir nevienkartinai. Nebūtina turėti draugų, gali būti vienas, vienišas ar net savų užmirštas, visada atsiras svetimų, kuriems TU rūpi ir kurie TAU rūpi. Nereikia net prašyti ar ieškoti, žmonės patys susiranda tave. Tiesiog ateina. Va taip, iš niekur.

Luety, dėkui. Lengviau turbūt nėra ir gal nebus. Tiksliau, žinau, kad nebus. Tiesiog taip pasirinkau, kitaip pasielgt negalėjau. Bet kad ir į kalną, aš vistiek kol kas einu. Laiko jau turiu, tikriausiai visą vasarą. Pasistengsiu tą laiką išnaudot nesavanaudiškai ir tinkamai.
Atsakyti

Labas rytas,

Sausa, šalta. Augalai nepatenkinti. Ir visai ne mano oras. Vėl reikia eiti ratu su šlanga. O kai tas ratas 1,5 ha per visus medžius visai rimtas darbas. Lietaus buvo, bet ne kažką. Naktis labai šalta iir giedra. Tokio šaltumo,  kad net naktiniai vabalai neišlindo suktis aplink lempą.

Man iš vieno avilio reikia medų ištraukti. Gal kitą savaitę. Lyg baigė žydėti rapsai jau?

Atsakyti
Nelaistau jokių medžių nei krūmų. Tik braškes, bet ir tos visai nenori augt, primegzta uogyčių, taip ir stovi susitraukusios. Naktis buvo šalta. Iš vakaro pridengiau tik agurkų daigelius.
Atsakyti

MB prisodino šiemet gal 20 naujų pušų ir tt. Tuos reikia lastyti, kitaip numirs. Nepataikė su pavasariu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 birželio 2023 - 08:47
Labas rytas,

pas mus oro prognozes ,kad siandien,ryt ir poryt bus 21 silumos,bet kol kas saules nera,nors 14 silumos,bet namie as su bliuzonu ir vilnonem kojinem.Nu nera silumos.
Mano braskes irgi primegzta daug,sirpsta silpnai,vakar vos 5 radau anukytei-ligoniukui,ji megsta braskes.O siaip,jau kuris laikas stovi paraududios vienu sonu ir ne krust.
Ex,daryti tai ka pati nori irgi yra didelis geris.Todel ir bet kokiose situacijose randam pozityvo.Smagu,kai turi zidini,pasisildai kada nori.
Kazkaip labai miegas ima,reikia eit isgert Ingridos kavos su katinu.
Atsakyti

Mano supratimu po pilvo operacijos žalių vaisių ir daržovių kokią savaitę reikėtų vengti. Todėl ir skauda... man tris sykius pilvelis pjautas. Saugojausi. Istorijų  nesmagių girdėjusi.

Atsakyti