Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 01, 14:23)
Luety pilnas pjūvis ar laparoskopinė operacija?
Vaistų nuo skausmo neskyrė ?
Su kiekviena dienele vis lengviaus bus. O kai išims siūlus visai lengva bus  4u.gif

Laparoskopija 3 skyles.Vaistu israse.
Treciadieni liepe nuimt tvaescius ir palikt atvira zaizda.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 06 01, 15:34)
Man kazkaip baisu,namie nei keltis nemokesi,ligoninej gi privercia keltis.Sake skauda

Greitai kazkaip man cia pasirode.Pas jus irgi jau zieminiai cesnakai su ziedais,ar dar ne?

Mano sunus baige 1992m,Lietuva buvo vieni metai laisva,o dukra 1994.nuo

O ką ten mokėti keltis? Tiesiog tėvai turės įkalbėti vaikščioti, nors ir skauda. Bet vaikas turbūt ir pats norės judėt smile.gif nuo skausmo turėtų nuskausminančių pagerti.

Ne, buvo dar be žiedų. Bet gal jau? ))

Aš 1990 baigiau smile.gif tikrai, kaip bėga laikas..
Atsakyti
Labas rytas,

Stebuklas, lynoja. Bet menkai . Ir labai šaltas rytas. Brr , storos striukės reikia.

Luety lengvesnis gyjimas be pjūvio 4u.gif Man kaip tik atrodo namie lengviau padaboti vaiką negu ligoninėje. Savarbu mažai valgyti pirmą savaitę. Ir jokių ten vaisių , žalių dažovių , kad pilvo nepūstų . Manau daktarai viską susakė 4u.gif
Šiandien važiuojam į kaimą. Patarlė žiemą brolis , vasara molis netinka. Kursiu pečių tongue.gif Kažin moliūgai ir cukinijos nušalo ar gyvi? Pragyvensiu ir be jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 02, 08:08)
Labas rytas,

Stebuklas, lynoja. Bet menkai . Ir labai šaltas rytas. Brr , storos striukės reikia.

Šiandien važiuojam į kaimą. Patarlė žiemą brolis , vasara molis netinka. Kursiu pečių tongue.gif  Kažin moliūgai ir cukinijos nušalo ar gyvi? Pragyvensiu ir be jų smile.gif

Rytas vėsokas. Užsikūriau židinuką.
Palijo trumpai, bet normaliai. Tavo darže niekas nenušalo, nebuvo šalnų.

Žada gražią dieną. Laukiu.. turiu numatytos veiklos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Suksime toliau medų.Laksto mergos,gaudome.Verkiant reiktų dviejų avilių. ax.gif Dabar kiol kas gyvename spietynėse. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ex dėkui 4u.gif
Ingridėl , gaila Tavo mergų, nusilps labai spiečiais išėję . Ant liepų žydėjimo nebus kas dirba .
Aš tai daryčiau šeimeles , juolab kad su daugiaukščiais labai lengva .
Atsakyti

Sveikutės,

o šalta...

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 06 02, 09:31)
o šalta...

Vasara gi prasidėjo biggrin.gif

Aš tai nesiskundžiu. Man bet kuriuo atveju geriau nei karštis smile.gif kad tik šalnų nebūtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 02 birželio 2023 - 08:45

Sveikutės,

o šalta...

Ne tas žodis. 10 laipsnių pas mane rodo 😳

Atsakyti
Labas rytas,

10 laipsniu tai cia normalu,pas mus si ryta 11 tik ir be saules ir siaures vejas.taip,kad vasaros nera visur.
Cukiniju arbuzu tikrai nebus,vien vyriski ziedai eina,isbale,nudauzytos veju.Gal tai geltonai reikia koki nameli padaryt is agro,jau nebezinau.Laikas butu ja bogint i lauka,bet nu toks netikes oras joms.Turiu kampeli salotu siltnamyje,vis dar valgom jas,gaila raut,ikisciau ja tame kampe,gal patiktu.Issikeroja labai,nu bet jei augtu ,pasisaugotume.Nezinau ka daryt.Lauke zemes yra ,jei ne oras nepalankus joms.
Ex,gal jau kazkiek lengvesnis tavo gyvenimas,mazu kokias laisvas turi?
Atsakyti
Pas mus pagaliau vasara.Pomidorai atsirado pirmiau nei agurkai.Taip dar ner buve,bet saltos naktys ir cia.Kas nera blogai,miegot lengviau.
Prisipirkau savo svajoniu roziu,Kolumbus ,ryski ,panasi i superstar,ir butent superstar spalvos kazkokiu maziukiu,kuriu kilmes niekas medelyne nezinojo.Pas apsipirkinejimas tame sodo centre toks pilnas nuotykiu.Bet labai vaisingas. biggrin.gif Ir visalaik tenka istirpdyt darbuotoju sirdis ir gaut bent draugiska aptarnavima,nes oficialaus komercinio cia nera.Bet pripratau per tiek metu. biggrin.gif
O Lietuvoje gal zmonems reikia truputi savo sirdis atsildyt.Nes kiek tenka susidurt ,tai nezinau kas zmones apsedo.Dar nepasirenge but geresniais ir padet zmonems ,padet viens kitam but geresniais .Na neismoksit geruoju ,ismoksit bloguoju.Ne pirmas kartas.LUETY,O TU KOKIO DIOSMINO savo kojoms nenori pagert,gal nepakenktu?Diosminas siuo atveju geriau monopreaparatas.Tie su kastonais per kepenis trenkia.O kepenims takazoles reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 02 birželio 2023 - 09:31
Važiavau kraujo nuleisti 7 val , tai rodė tik 7 laipsnius šilumos. O aš išpuoliau su bliuzonu . Brr...
Atsakyti