Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2023 06 01, 10:43)
Anukyte jau israse namo po paros,man tai sokas buvo.

Mano cesnakai jau visi su strelytem,vakar istraukinejau.Nieko nedariau is ju,kiek dariau,nesunaudojam.Bet tai kaip greit.Juk,kai issitiesina tas ziedas,jau reikia cesnakus kast?

nelaiko dabar ilgai ligoninėj. Bet tai ir gerai, namie vaikui gerokai smagiau bus.

Taip, kai žiedkotis išsitiesina, laikas kast česnakus. Aš dar žiūriu, kad lapų 2/3 būtų nugeltę.
Atsakyti
Nežinau , kaip bus su pensija... Bet vaikų išėjimas man labai sunkus buvo . Aš mamiška matyt labai ax.gif
Kol vaikai mokėsi tikrai teko dirbti labai daug.
Gimnazijos mokamos buvo , jau nekalbant apie mokslus UK .
Senatvė - tai ne metai pase . Kitas ir 25 nieko nenori ir visko bijo , jau senas.
Senatvės kvapas namie kai vaikai pabėga tai tik metafora biggrin.gif O sąžinę man 15 išpjovė tongue.gif
Papildyta:
Česnakų žiedkočiai nuostabus priekonis . Malti su krapais ar petražolėmis.
Mėsos marinavimui . Mes kai mėsėdžiai ( vištiena ne mėsa, jei višta iš parduotuvės).
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 01, 11:18)
Kol vaikai mokėsi tikrai teko dirbti labai daug.
Gimnazijos mokamos buvo , jau nekalbant apie mokslus UK .

tai man gal dar tik teks pradėt dirbt biggrin.gif gimnazija nemokama buvo, o kur toliau mokysis, tai nieks nežino ))
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 06 01, 11:27)
tai man gal dar tik teks pradėt dirbt  biggrin.gif gimnazija nemokama buvo, o kur toliau mokysis, tai nieks nežino ))

Bent jau žinai , kad Lietuvoj . Na nebet į Kauną užsimanytų pastudijuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 01, 11:31)
Bent jau žinai , kad Lietuvoj . Na nebet į Kauną užsimanytų pastudijuoti  biggrin.gif

čia kol kas. Bet nieks nežino, kad kitais metais kitokie planai neužgims rolleyes.gif čia su vyresniu viskas aišku buvo, o su šituo dėl nieko negali būti tikras.
Atsakyti
Labos

Saintlina pirmadienį egzas?
Man taip susidėjo aplinkybės, kad dukra iš erazmus Graikjoje išsikraustė iš namų... man sunkiau buvo, kaip nesusėsdavome visi prie pietų stalo tai nutiko kaip pradėjo studijuoti...

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2023 06 01, 11:43)
Saintlina pirmadienį egzas?

tiap. Pats baisiausias - lietuvių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 06 01, 12:19)

4u.gif
Mamoms nervai tie egzai ax.gif
Vyrukai mažiau nervinasi , visad egzus geriau išsilaiko negu panelės.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 06 01, 12:28)
Vyrukai mažiau nervinasi , visad egzus geriau išsilaiko negu panelės.

lietuvių egzas maniškiams abiems baisus smile.gif Toks - 'kad tik išlaikyčiau' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 06 01, 12:39)
lietuvių egzas maniškiams abiems baisus smile.gif Toks  - 'kad tik išlaikyčiau' smile.gif

Mano vaikas prieš 8 metus baigė , irgi lietuvių egzas pats sunkiausias, neprognozuojamas . Tiek metų , visi keikia niekas nesikeičia...
Dukrytė vidurinę baigė TB programa. Ten biški kitaip egzai buvo . Nenoriu net prisiminti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 01 birželio 2023 - 12:32
QUOTE(saintlina @ 2023 06 01, 08:55)
nelaiko dabar ilgai ligoninėj. Bet tai ir gerai, namie vaikui gerokai smagiau bus.

Taip, kai žiedkotis išsitiesina, laikas kast česnakus. Aš dar žiūriu, kad lapų 2/3 būtų nugeltę.

Man kazkaip baisu,namie nei keltis nemokesi,ligoninej gi privercia keltis.Sake skauda dar siandien.

Lapai tai pas mane apgelte apacioj,as juos nuskabau,kad graziau atrodytu lysve biggrin.gif biggrin.gif palikau kelis ziedus,kad matyt kada issitiesins.
Greitai kazkaip man cia pasirode.Pas jus irgi jau zieminiai cesnakai su ziedais,ar dar ne?

QUOTE(saintlina @ 2023 06 01, 10:19)

Uztai,kad pirmas,o paskui pripranti.
Mano sunus baige 1992m,Lietuva buvo vieni metai laisva,o dukra 1994.nuo 1994 mudu vieni du.Tuoj bus 30 metu.Dieve,kur tas laikas pasidejo.Dukra nuo 2000 Prancuzijoj,sunus nuo 1996m UK.Mudu nuo 2002.UK.
Atsakyti
Luety pilnas pjūvis ar laparoskopinė operacija?
Vaistų nuo skausmo neskyrė ?
Su kiekviena dienele vis lengviaus bus. O kai išims siūlus visai lengva bus 4u.gif
Atsakyti