Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 06, 09:16)
O aš tokia išsibalansavus... Puolu tą, aną - nieko nepadarau. Nieko nerandu. Nesusikaupiu. Blaškausi ir tiek. Kaip save "susirinkt"? unsure.gif

Atsisesk,nurimk,pasidaryk dienos darbu planeli,isgerk kavos ir pradek is naujo. ax.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
https://www.youtube....h?v=UODjDh6SGGY

tuoj padarys ukrai tvarka Lietuvoj.Tokio amziaus turet savo tevyne gint,o ne Lietuvoj slaistytis.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 06, 10:37)
A.Alta, ką blogo pamatei, kas suerzino? Aš tai nekreipiu dėmesio, jei kažkieno šukuosena prastesnė už indėno. Išvis man tie apynormaliai žmonės gali ir karvės blyną į šukuoseną įsisegt, su pantalonais į apdovanojimus eit, pfk.
O ko slankioji pas besinuomojančius? Druskos? biggrin.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 06, 11:16)
O aš tokia išsibalansavus... Puolu tą, aną - nieko nepadarau. Nieko nerandu. Nesusikaupiu. Blaškausi ir tiek. Kaip save "susirinkt"? unsure.gif

Kokios dar druskos,pas mus drusos kasykla yra,kazkada uz dyka buvo,tai pasizapasinau.
Daug linksmesniu ir siaip naudingu dalyku,aisku viena kart nubegau jiems pranest ,kad turkai prekybininkai i miesto aikste atvaziavo,tai istaigos savininkas isvijo mane ,pareiskes ,kad jie cia savo tiekejus turi.Bet jis toks gali ir sakes is paskos paleist,bet neesminis,nuomininkai iskaitant jo motina vistiek nuleke i agora ir apsiprekino.
Matai mane augino su ideja - kaip cia per ta irta su zmogum nesueisi biggrin.gif

As irgi biski padauginau ,siandien bandziau rasodos iskist ,bet kavalieriai pareiske ,kad galiu dar pora dienu palaikyt ,jiems siandien ne darbingoji.Medziai sprogsta ,matosi negyvos sakos,puoliau genet.
O paskui dar valytis ,bo siandien zmones ant batviniu ateis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 06 balandžio 2022 - 11:45
O jau lietuviai tai gražūs ir pūkuoti smile.gif
UK lietuvaičiai akmenų nerenka ( vagystė žargonu) , nereketuoja, nei vergystės , nei prostitucijos...
Brudo yra visur , ir daug. Ir bus dar daugiau. Žymiai , nusiteikit !
Brudas visur brudas ...

Visame tame katile yra vienas niuansas: ne Ukraina Rusiją užpuolė.
Lakštingala pasakytų patys kalti ax.gif Talentingas dainius ....

Nusišypsom : https://www.facebook...503887898073473

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 balandžio 2022 - 11:48
QUOTE(Luety @ 2022 04 06, 11:27)
Atsisesk,nurimk,pasidaryk dienos darbu planeli,isgerk kavos ir pradek is naujo. ax.gif  4u.gif  4u.gif

Pasidarau tą planelį jau kelios dienos. Nu ir dėl tam tikrų priežasčių kažko negaliu padaryt. Tada griebiuosi kitko. Bet pagalvoju, kad dar tas palauks, yra kas svarbiau. Tada griebiuosi už to, kas svarbiau. Va taip ir blaškausi.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 06, 09:45)
O jau lietuviai tai gražūs ir pūkuoti smile.gif
UK lietuvaičiai akmenų nerenka ( vagystė žargonu) , nereketuoja, nei vergystės , nei prostitucijos...
Brudo yra visur , ir daug.  Ir bus dar daugiau. Žymiai , nusiteikit !
Brudas visur brudas ...

Lakštingala pasakytų patys kalti  ax.gif Talentingas dainius ....

Nusišypsom : https://www.facebook...503887898073473

Tai pagal tave,atvyelis,kuris turi but savo saly ir gint ja,gali stabdyt gatvej masina su rusiskais numeriais ir reikst savo nepasitenkinima?Gerai,kad dar nenusove. unsure.gif
Kio kalti paprasti zmones rusu,ukrainieciu,jei politikai apsivalge grybu?Zmones yra tik politiku ikaitai.Nu man tai kazkas ne sios dimensijos.Saunuolis vaikinas verslininkas,nepasimete.

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 06, 10:00)
Pasidarau tą planelį jau kelios dienos. Nu ir dėl tam tikrų priežasčių kažko negaliu padaryt. Tada griebiuosi kitko. Bet pagalvoju, kad dar tas palauks, yra kas svarbiau. Tada griebiuosi už to, kas svarbiau. Va taip ir blaškausi.

reiskia planelis nesustatytas tinkamai su tikru prior. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 06, 12:12)

reiskia planelis nesustatytas tinkamai su tikru prior. biggrin.gif

nu taip išeina biggrin.gif
Atsakyti
Luety ar Tu nesupratai kokai auditorijai adresuotas tas fimukas?
Tuoj ir mus vaduos nuo Ukrainos pabėgėlių ax.gif
Ir patys būsim kalti - nes taigi priėmėm unsure.gif

Tai ir boba kalta, kad vyras jei į kaulus duoda ? Jei jau Ukraina kalta kad Rusija ją užpuolė ?
Ir Lietuva kalta ? nepatylėjo vandens į burną prisisėmusi ...
Jei dar lakštingalo laidų paklausytumei - suprastumei kokia išvaduotoja yra motulė Rusija.
O jos kareiviai balti ir pūkuoti . Nes niekas nežinom kas darėsi Berlyne ir Rytprūsiuose . Ir niekas iš šeimos ir artimjų netarnavo Afgane ir tų pasakojimų negirdėjom ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 06, 11:45)

būtent. Va lygiai taip pat pasakiau susirinkusioms prie laiptinės boboms, kurios garsiai baisėjosi kaip ukrianiečiai elgiasi LT. Nebūtų jų užpuolę, nebūtų reikėję aniems čia bėgt. O brudo yra visur. Tegu policija tvarkosi.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 04 06, 12:12)
Kio kalti paprasti zmones rusu,ukrainieciu,jei politikai apsivalge grybu?

paklausytum ir paskaitytum, ką tie paprasti rusų žmonės kalba ir rašo, kitaip galvoti pradėtum. Ten jų gal dešimt procentų nepritaria karui, kiti rėkia - pirmyn!! Ir planai toli gražu neapsiriboja Ukraina.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 06, 14:40)
būtent. Va lygiai taip pat pasakiau susirinkusioms prie laiptinės boboms, kurios garsiai baisėjosi kaip ukrianiečiai elgiasi LT. Nebūtų jų užpuolę, nebūtų reikėję aniems čia bėgt. O brudo yra visur. Tegu policija tvarkosi.
Papildyta:
paklausytum ir paskaitytum, ką tie paprasti rusų žmonės kalba ir rašo, kitaip galvoti pradėtum. Ten jų gal dešimt procentų nepritaria karui, kiti rėkia - pirmyn!! Ir planai toli gražu neapsiriboja Ukraina.

Yra labai protiga rusė moteris Latynina, jos laidos YouTube, man labai patinka jos paklausyti ax.gif
O dėl paprastų rusų žmonių mentalitetas toks, baudžiauniko... Kaip caras pasakys.

Kaip tame anekdote - Ruisas: aš nemiegosiu , vaikai ir žmona nemiegos , bet kaimynas gyvens pračiau . Vokietis galvoja kitaip - aš nemiegosiu , vaikai ir žmona nemiegos bet gyvensiu geriau negu kaimynas.

Atsakyti
Na, kai aš nežinau, ką tie paprasti žmonės sako ir rašo, kokio jie paprastumo ir išvis, kas ten iš tikrųjų rašo, ir apskritai – nieko nežinau, tai neturiu ir ką pasakyti. Sugadino mane pandemija, o gal ir plandemija. Tikrai seniau buvau patiklesnė. Dabar jau neeee…
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 06, 13:54)
Yra labai protiga rusė moteris Latynina, jos laidos YouTube, 

Latynina - ar ne iš rusų karių motinų organizacijos?
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 06, 14:17)
Na, kai aš nežinau, ką tie paprasti žmonės sako ir rašo, kokio jie paprastumo ir išvis, kas ten iš tikrųjų rašo

nori pasakyt, kad tiki, jog rusų liaudis už taiką, o negerus komentarus botai spausdina? ))) gerai būtų.. deja.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 06, 14:24)

nori pasakyt, kad tiki, jog rusų liaudis už taiką, o negerus komentarus botai spausdina? ))) gerai būtų.. deja.

Netikiu. Niekuo netikiu. Ai, Dievu tikiu smile.gif
Tikėjimo ar netikėjimo čia neužtenka, nes o kas iš jo. Žinot nesigauna, nu tai ir nereikia.
Atsakyti