Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(IngridaB @ 2023 05 30, 10:15)
Jo apie vokiečius ir rapsinį girdėjau.
Bandysiu svetimiems po 7,saviems po 6. mirksiukas.gif Juk viskas brangsta.
Nu stebuklas Vilaroje nėra avilių daugiaaukščių.Kaip bitėms išaiškinti? blink.gif Nei surenkamų nei cielų? mirksiukas.gif

Ingrida, bitėms labai tinka dadanai 4u.gif Į daugiaukštį niekada spiečius neateis , o į dadaną galima. Dar yra Korys tokia parduotuvė . Pasikambink , ar turi pvz Vilniuje. Parsivežtumėte .
http://www.biciukory...ndex.php?id=293
O niekas Panevėžyje negamina aviliukų ? Keista...
https://www.skelbiu....s-46263025.html

https://www.skelbiu....i-19416017.html
https://aviliukas.lt...siniai_aviliai/
Kainos tai kandžiojasi Aviliuke ...
Atsakyti
Maniškis užsiciklinęs ant daugiaaukščių.Jam sako lengviau.Ačiūūūūūū. 4u.gif 4u.gif Bandysime.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 30, 10:41)
Maniškis užsiciklinęs ant daugiaaukščių.Jam sako lengviau.Ačiūūūūūū. 4u.gif  4u.gif Bandysime.

Ingridėl daugiaukščiuose tikrai lengviau . Bet jei pagyvens kokį mėnesiuką paprastam taigi nieko neatsitiks 4u.gif wub.gif Iki rudens gausit aviliuką. Lyg mačiau kažkas gaminą Jūsų mieste avilius ? Tegul užklausia FB bitininkų grupėse ...
Atsakyti
Sukritikavo mane mb.Kur Pylimo gatvėje,tas pats padalinys mūsų mieste,brangu pas juos.Gamina mūsų miesto bitininkų pirmininkas ,medinius.Netinka.Lauksime Vilara turi atsivežti.Ačiū. 4u.gif 4u.gif Brangus tas malonumas bitininkavimas,niekada neatsiperka. mirksiukas.gif
Atsakyti

Mediniai patys geriausi bitėms. Ir medui. Mediniai daugiaaukščiai. Tik lenta turi būti 3 cm.  Gaunasi sunkūs. Tų  tik celopaninių tikrai nenaudočiau.  Faniera ir putplastis gal vidurius.

Gavau geležies, būsiu stipri... kažin po kiek laiko tyrimą vėl pasidaryti? Medikės patarkit...

Ingrida , joks hobis neatsiperkA. Mūsų hobis sodyba :D . Net nenoriu skaučiuoti kiek mums ji kainuoja...

Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida, kaip kelionė?
Vakar vakare susiradau mezginį. Kojines pradėjau , megztuko atnarą numezgiau . Gal energija sugrįžta?
Gražios ir darbingos dienos 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Ačiū Dusiuk,parvažiavome.Nei už ką neneorėčiau gyventi sostinėje.Valandą važiavome iš miesto.Dvi avarijos paralyžavo kelius. bigsmile.gif Važiavome apie 18 vlandą per piką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 31, 07:48)
Nei už ką neneorėčiau gyventi sostinėje.Valandą važiavome iš  miesto.

nėr čia taip blogai )) Aš gyvenu šone miesto, ir teisingam šone, t.y. mano ir namai, ir kaimas yr toj pačioj pusėj. Nereik per visą miestą važiuoti išvažiuojant ir parvažiuojant. Tai kol nėr karščių, visai nieko ir ta sostinė. Va per vasaros karščius tai taip, reik emigruot.
Atsakyti
Labas rytas,
vakar sunaus jauniausiaja 11m.isoperavo apendicita.Bet skausma kentejo,kol diagnozavo 3d.Kol nedasimuse echoskopo kitam mieste,tol nei kraujas nerode,nei kiti pozymiai.Sunus gavo lovele salia jos ligoninej,ten nakvojo.Tikekimes viskas bus gerai.
Salta salta,pasildo dienele kita ir vel saltas vejas ima virsu.Vakar vakare ejau skalbiniu susirinkt,tai susalau,kaip reikiant.
Atsakyti
Stengiuosi kamščių vengti . Nuo 5 iki 6 vakare nevažiuoti , o ryte nuo 7,30 iki 8,30.
Paskutinį kartą valandą kamštyje teko sėdėti autostradoje grįžtant iš kaimo. Tiltuką remontavo , vieną juostą buvo uždarę. Taupom mudu su MB savo dieną nestovėdami kamščiuose. Būtų darbo valandos griežtos ofise nuo 8 iki 5 kitam Kauno gale - kas dieną 1,5 val prasimaltumei kamščiuose.
Man gal tik porą kartų teko į Vilnių savarankiškai važiuoti , vis su MB. Tai jis ir vairuoja. Bet aš ir Kaune žinomose vietose Waze pasileidžiu , dėl kamščių. Labai palengvina vairavimą . Iš kaimo išvažiuodama pasitikrinu, į kaimą irgi .
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 05 31, 09:39)
vakar sunaus jauniausiaja 11m.isoperavo apendicita.Bet skausma kentejo,kol diagnozavo 3d.Kol nedasimuse echoskopo kitam mieste,tol nei kraujas nerode,nei kiti pozymiai

keista, kad taip ilgai nediagnozavo..
Sveikatytės mažiukei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2023 05 31, 09:39)
Labas rytas,
vakar sunaus jauniausiaja 11m.isoperavo apendicita.Bet skausma kentejo,kol diagnozavo 3d.Kol nedasimuse echoskopo kitam mieste,tol nei kraujas nerode,nei kiti pozymiai.Sunus gavo lovele salia jos ligoninej,ten nakvojo.Tikekimes viskas bus gerai.
Salta salta,pasildo dienele kita ir vel saltas vejas ima virsu.Vakar vakare ejau skalbiniu susirinkt,tai susalau,kaip reikiant.

Luety nebuvo trūkęs, jei 3 dienas laukė ?
Mano mergytei 10 metų buvo kai operavo. Man pačiai 15 ar 16?
Atsigaus greitai , organizmas jaunas 4u.gif
Lengvo gyjimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti