Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Muka, ir kur dėsi tiek pomidorų... gi vis tiek yra reikalų su jais. Per karštį sutvarkyt reiks visokias pažastis ravėt, laistyt, parišt.

Tikrai geriau lauke pavaikščiok.

Beje, apie kalnus. Pusbroliui neurochirurgas Vokietijoj rekomendavo dėl stuburo išvaržos taip pat po kalniukus vaikščiot, bet įdomu, kad nuo kalniuko nediduko žemyn - tas pristabdymas aktualus. Na tai ir dirbo tuo klausimu žmogus. Operaciją atšaukė.

Atsakyti
Stirniną padovanočiau Lesiui biggrin.gif . Turėtų šuniukas augintinį. Liudna Lesiui be stirniuko tongue.gif wub.gif Brangiai stirninas mums kainuoja. Daug augalų sunaikinęs. Tvora aplink augalus kainuoja. Nes MB nei už ką nepasirašo sklypo apsitverti , sakė narve aš negyvensiu turėdamas sodybą .
Ingridėl, kiekvieni metai su bitėmis vis kitokie . Ir visada neprognozuojami wub.gif
Mano motinos pernais keistos. Tai tokio ramumo bičių dar neturėjus . Šį rudenį vėl keisiu . Malonumas tokios mamkos .
Na kodėl toje viruvėje reikia trepsėti - pašokit biggrin.gif . Iki kriauklės kaip balerinos , iki dujinės ant kulnų . Kulnais paptrepsėkit, limfą paaktyvinkit. Tešlą sukant ir savo dubenį pasukit į ritmą smile.gif Gerą mankštą visur galima susigalvoti mirksiukas.gif
90 pomidorų ... 3 serijos po 30 pritupimų , 3 serijos po 30 pasistiebimų juo rišant smile.gif Sportų sportas, kiekvieną vakarą galima tai daryti , sveikata biggrin.gif
Atsakyti

Na jūsų šiltnamiai ten su atsidarančiais liukais, išmanūs, gal nieko. Maniškiam karštoka būna vidurvasary, kai pats pažastų genėjimas. Perpus turim, yra kas veikt visus apeit. Bet aš karštį prastai toleruoju. Dusiukas, kiek pamenu, atgyja, kai gerai pačirškina.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 29, 17:49)
<p>Na jūsų šiltnamiai ten su atsidarančiais liukais, išmanūs, gal nieko. Maniškiam karštoka būna vidurvasary, kai pats pažastų genėjimas. Perpus turim, yra kas veikt visus apeit. Bet aš karštį prastai toleruoju. Dusiukas, kiek pamenu, atgyja, kai gerai pačirškina.</p>

Kad ir atsidaro langai plius abejos durys, man stipriai per karšta šiltnamy. Tik anksti ryte arba vakare.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 29, 17:35)
Stirniną padovanočiau Lesiui  biggrin.gif . Turėtų šuniukas augintinį.

Iki gyvenimo galo būtų dėkingas biggrin.gif
Atsakyti
Mukute,ir as isvaiksciojau numatoma operacija.Kaip kalnu ozka.Beje kai ipranti ,eit i kalna net lengviau nei lyguma.Jau nezinau kiek kartu esu nusiridenus nuo tu kalnu i upeliukus,bet labiausiai ka susizeidziau ,tai riesa kazkur. biggrin.gif Na aisku tenka garderoba i skalbykle , o botus ant sakiu dziaut.Toks musu MISERABLES gydymas ir gyvenimas.Bet mes turime ta gyvenima,kas kad neglamurini,kad on the margins.Daug musu atvaziavo cia su diagnozem.Suklupom ant keliu ir atgulem pries eskulapo akmeni.Dabar ziurim i grozi su ironija.Kad pakilti is pelenu ,turi sudegti.Gyvenimas prasideda kai pasiaukoji.Kai paaukoji,kai sumoki .Gyvena tie ,kas nepamirsta sumoket.Kas pasirenge paaukoti.Ziureti seriala Liucifer ,kaip edukeishinal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 gegužės 2023 - 20:33
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 29, 21:25)
Suklupom ant keliu ir atgulem pries eskulapo akmeni.Dabar ziurim i grozi su ironija.Kad pakilti is pelenu ,turi sudegti.Gyvenimas prasideda kai pasiaukoji.Kai paaukoji,kai sumoki .Gyvena tie ,kas nepamirsta sumoket.Kas pasirenge paaukoti.

Vakaras užsibaigė užklupusia kūrybine mūza, aukštos materijos ditirambais biggrin.gif Ar tik ne iš serijos "pati sau f...a"? biggrin.gif

Neturiu ką pasakot, nėra ką klaust, tuo labiau patart. Visos čia viską žino, moka, patarinėja, bet viena kitos negirdi, nedaro, neklauso ir nedarys. Faktas kaip blynas.

Geriu kavą, lekiu dirbt.
Luety ❤

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 05 30, 05:30)
Vakaras užsibaigė užklupusia kūrybine mūza, aukštos materijos ditirambais biggrin.gif Ar tik ne iš serijos "pati sau f...a"? biggrin.gif

Neturiu ką pasakot, nėra ką klaust, tuo labiau patart. Visos čia viską žino, moka, patarinėja, bet viena kitos negirdi, nedaro, neklauso ir nedarys. Faktas kaip blynas.

Geriu kavą, lekiu dirbt.
Luety ❤

Nihil sub sole novum.
Ex ,nevalgo,O jau vel geria kava ,nors tiek atsigavo,nieko nespeja,neshika ir is vis vengia materialaus pasaulio ir jo nuopoliu. biggrin.gif
O del visko zinojimo ,tai perfrazuojant oscara wilde ,as jau labai sena.
Aplanko mane ta muza.beigi tokie muzikantai muse ,bet vengiu savo kuryba cia daug jums ikyreti biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Laukia kelionė sostinėn,ne gydymas,pas vaikus.Ui kaip man nepatinka didelis miestas. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ingrida sėkmės tau kelionėje, man sunku irgi sostinėn važiuoti ax.gif
Pou suvalgom sumarinuojam sumalam ir t.t. Mano tėvai neturi sodo tai su jais dalinamės...dar pora dėžių uošvijon ir kažkaip ax.gif tiesa pas mane derlius nėra laaabai gausus juk daugiausiai sodinu veisles ax.gif Šiltnamis neišmanusis senas suvirintas iš švelerio tai tvirtas tiesa MB puse nugriovė nes buvo iš viso 60 kv.m dabar tik 30 berods ax.gif Nemandravosiu jo sunku vasarą ...o dar su tokiu anstvoriu ...bet anskti ryte su saulę ir su n+k pailsėjimu sutvarkau biggrin.gif
AA gražiai parašei wub.gif
EX ne viskas greitai suvirškinama, bet kiekvienas patarimas manau įstringa tik ne visiems žaibiškai, kitiems reikia laiko....aš vertinu kiekvieną patarimą o ar aš juo vadovausiuos čia kita tema. Galbūt manai, kad tuščias energijos švaistymas ...mano nuomone tuomet labai klysti ...niekas niekur nenueina veltui...
Atsakyti
Labas rytas,
Kokia graži kava būtų , jei ne tos netikros gėlės . Dėkui Ingrida 4u.gif
Jei man nereikia vairuoti , tai nieko blogo tas Vilnius. Ir visai jis nedidelis .
Šiltnamyje geniu rytais , vakarais jau būna prišilęs. Šiluma mėgstu bet proto reika turėti . Jei miegu kaime, man nėra sudėtinga 6-7 val būti šiltnamyje su kavos puodeliu ...
Be to turiu pirtį jei noriu rimtai pasikaitinti tongue.gif

Luety, kažkaip nebelinksma su Tavo koja wub.gif Tiek laiko niekas nesikeičia .
O čia Tau kainos irgi pernelyg didelės ? Jie kainų nerašo ... Pasikambink , paklausk . Kiek skaičiau mažesnės kainos negu vietinėse privačiose klinikose.
https://www.klinika....oriniai-tyrimai
Ingridėl po kiek medus ? FB matau kainos nekyla... Kažkoks psityčiojimas tos kainos. Žinau kad Lietuvoj medaus perteklius.
Rapsų medus geras, jei imi daug ir sugebi parduoti vokiečiams tiesiogiai . Buvo straipsnis apie kažkokį Panevėžio bitininką su 100+ avilių... Vokiečiai myli rapsinį , nes alergijos nesukelia.
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Jo apie vokiečius ir rapsinį girdėjau.
Bandysiu svetimiems po 7,saviems po 6. mirksiukas.gif Juk viskas brangsta.
Nu stebuklas Vilaroje nėra avilių daugiaaukščių.Kaip bitėms išaiškinti? blink.gif Nei surenkamų nei cielų? mirksiukas.gif
Atsakyti