Pas mane 29 daigai aukštaūgių pomidorų . Visus vienu stiebu šiemet . Dalis mano sėtų po persodinimo numirė, kažkas netiko . Lapai džiuvo ? Liga ? Kaip ir džiaugiausi , galvojau bus mažiau ... Tai pasiguodžiau sesei - prisodino man . 11 teko atsivešti iš sesės
Muka dėkui dėl žarnos
Netinka man tokia , nes laikysiu kaime. Kad ir patalpoj , bet nešildomoj. Rekomenduoja laikyti šiltai . Ta šviesiai žalia , biški permatoma nerealiai gera buvo . Bet neberandu pirkti .
Apie laistymus savo žemėse... šeštadienio ryte paliejau vynuoges. Vakar vakare nepažinau . Sulapojo , sukilo ir tt.
Kaip Montinegre vientins aiškino apie daržus - reikia saulės ir vandens. O dirva pas juos raudonas žvyras ( daug akmenų ) .
Saintlina, pas tave hidroforas , gali junginėti . Pas mane kol kas tik siurblys iš grežino ... daug ko negalima, sugadinsiu . Ir tvoros nėra
Vakar stirninas pravarė laukais gal už 10 metrų nuo manęs stovinčios kiemo pakrašty . Kažkas pabaidė. Kailis blizga, snukis irgi
Aprėkiau ,gyvulys neraliuotas. Iškadininkas.
Prieš savaitę lapė laukuose medžiojo . Visai už tvarto kampo . Dzin kad mes kieme . Jaučiuosi ten svečias.
Ingirdėl sodai mažai medingi . Žiedadulkes labiau ima. Vat rapsas tai medingas. Kaip ten sako - kiaulė purvo , bitė rapso visada suras
O tai pas jus daugiaaukščiuose kur ten lizde medus? Iki žiemos tikrai suvalgys . Perai ir duona ?
Medus sukti sunkus darbas
Mažiausiai smagus laikant bites
Man dabar labai svarbu išlaikyti stiprias šeimas iki liepų žydėjimo . Pas kaimynus už kokio km šimtamečių liepų gal 10... Nemoku apsakyti dydžio . Maniškės dar menkos palyginus, tik 10 metų. Turiu kokias 5 pasodinusi. Jei išeis spieęius jau netektis - kol nauja mama ims dėti prarasiu pajėgumus medunešiui . Dabar kokiai su perais kaip lenta ...