Saintlina, o kokie tie didžiuliai, kokio dydžio?
Ingrida, apie varnėnus:
https://kauno.diena....-krastus-175391
Skrenda pas Luety į svečius
Apie bites .
Vakar patikrinau , vienas avilys per gerai dirba ... Biški per dau užpylė lizdą, tai užkroviau dar tuščią meduvę - gal susitvarkys. Spiesti nenori , jokių motinos akių nemačiau , šviežų perų yra. Gal turėsiu labai geras , nenusispietusias šeimas liepų medui? Ir dar noriu šeimelių . Spiečių man nereikia.
Ingrida , Tavo MB ne per senas bitinikavimui. Tik gal jau tų spiečių medžių viršūnėse gaudyti nereikia
Saintlina bulbų gaila Mano menkos dar bulbos, bo žiemojusias susėjau , nedaigintas .
https://kauno.diena....-krastus-175391
Skrenda pas Luety į svečius
Apie bites .
Vakar patikrinau , vienas avilys per gerai dirba ... Biški per dau užpylė lizdą, tai užkroviau dar tuščią meduvę - gal susitvarkys. Spiesti nenori , jokių motinos akių nemačiau , šviežų perų yra. Gal turėsiu labai geras , nenusispietusias šeimas liepų medui? Ir dar noriu šeimelių . Spiečių man nereikia.
Ingrida , Tavo MB ne per senas bitinikavimui. Tik gal jau tų spiečių medžių viršūnėse gaudyti nereikia
Saintlina bulbų gaila Mano menkos dar bulbos, bo žiemojusias susėjau , nedaigintas .
Dusia, oi laukiu, taviškio liepinuko ❤️
Pou tikiuosi bus oro liepų žydėjimo metu . Rapsas visada nektarą skiria, liepai reikia šiltų naktų ...
Mano tik vienas bijūnas pražydo . Senoviniai , kvepiantys, rūžavi dar dar , gal porą savaičių teks palaukti . Baltas ir kiti du tamsūs jau nemenkais pumpurais .
Myliu bijūnus
Mano tik vienas bijūnas pražydo . Senoviniai , kvepiantys, rūžavi dar dar , gal porą savaičių teks palaukti . Baltas ir kiti du tamsūs jau nemenkais pumpurais .
Myliu bijūnus
Mukute, saulele kaip laikaisi ? Tavo dukriukas jautis ar dvynys ?
Luety , kaip Tavo svorio reikalai ?
Pou, kaip sveikata ? Gal nors kiek geriau ?
Dusiuk, šiandien ar ryt dalį atsakymų gausiu. Labai, labai tikiuos, kad tyrimai bus geresni.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 29, 11:26)
Mukute, saulele kaip laikaisi ? Tavo dukriukas jautis ar dvynys ?
Labu
Laikausi ;)
Dukra pagal gimimo valandas jau dvynys bet labai turi daug jautiško...šiaip smaigalio žmogus ji 22 o žentas 11
Sode šalta, sausa ir nieko nenuveikta paprikos dar laukia sodinimo, o 15 pomidorų nudžiuvo nors ir laistyta ir t.t. šaknys nepažeistos o nudžiuvę...ai užteks kiek liko bus lasiviau kitiems augti
Dusia yra 100 m. https://laistymoiran...-3-4x-3-4-100-m, dar kažkur mačiau matuojamos nepamenu lyg seniuose ....aš pirkau tokia žalia šviesiai superinė, kitas kur pirkau šuds reikia žiūrėti kad būtų 4 sluoksniu, kad nesilankstytu.
Saintlina esu turėjusi su dideliais skilčialapiais agurkus bet pavadinimo dievaž nepamenu.
Prisukome iš vieno avilio 18 litrų,apie 27 kg.Lizdo nelietė,nors sakė iki žiemos reikės išsukti rapsinį medų.Paskui žiemą jo nepaiima?Ačiū dievui rapsinio dar nesijaučia,pavasarinis.
Kiti aviliai dar neuždaryti koriai.
Žemė kaip plelenai,laistau tik gėles,moliūgus ir agurkus,kitka kas norės gyventi............. Na aišku ir šiltnamius.Braškės labai toli,bus kaip bus,nors žydėjo labai,bus mažos ugos.
Kiti aviliai dar neuždaryti koriai.
Žemė kaip plelenai,laistau tik gėles,moliūgus ir agurkus,kitka kas norės gyventi............. Na aišku ir šiltnamius.Braškės labai toli,bus kaip bus,nors žydėjo labai,bus mažos ugos.
Mukute ,sirdute,prasau pradek kiek vaikscioti ,i kalna lipti.Vaistai tavo sirdi nualino,kojos tinsta ,nes nebeuzpumpuoja sirdis skysciu.Tau butinai reikia kardio pratimu,kas yra geriausia tai lauke lipimas i kalna.Butinai lauke .Zinok ne tau vienai skauda,daug kam tenka skausma kenciant judeti.Bet nejudant gali likti nekilnojamu turtu.O tu daug jaunesne uz cia esancias.
Pas mane irgi dingo agurkai keli.Bet uzteks,silumos nera,pomidorai mezga,bet stovi ir neauga.
Siemet bandau nauja metoda,neskabant pazastu.Nes savartynuose puikiausiai uzauga be to.O naminiai dar tresiami ir priziurimi.
Atrodo turkijoje laimejo taspats,bet ant sienos vel kruva naujoviu.
Pas mane irgi dingo agurkai keli.Bet uzteks,silumos nera,pomidorai mezga,bet stovi ir neauga.
Siemet bandau nauja metoda,neskabant pazastu.Nes savartynuose puikiausiai uzauga be to.O naminiai dar tresiami ir priziurimi.
QUOTE(Muka @ 2023 05 29, 14:03)
Saintlina esu turėjusi su dideliais skilčialapiais agurkus bet pavadinimo dievaž nepamenu.
Ai, tai svarbu išvis agurkai )) pavadinimus žinau, ką sėjau
15 nudžiūvusių pomidorų toks nemenkas nuostolis.. gali iš likusių pažastėles paaugint ir pasodint. Užauga puikiausiai.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 29, 15:13)
Mukute ,sirdute,prasau pradek kiek vaikscioti ,i kalna lipti.Vaistai tavo sirdi nualino,kojos tinsta ,nes nebeuzpumpuoja sirdis skysciu.Tau butinai reikia kardio pratimu,kas yra geriausia tai lauke lipimas i kalna.Butinai lauke .Zinok ne tau vienai skauda,daug kam tenka skausma kenciant judeti.Bet nejudant gali likti nekilnojamu turtu.O tu daug jaunesne uz cia esancias.
AA nuo ryt į masažus užsirašiau gal pravarinės limfa...Oi žinau ne aš viena tokia ant svieto yra kitiems ir blogiau, dievaž blogiau, bet kažkaip viskas labai nuvargino, lūžau psichologiškai, bet manau vistiek už kupros išsitemsiu iš dumblo Ačiū visoms už rūpestuką ir viską viską
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 05 29, 15:14)
Ai, tai svarbu išvis agurkai )) pavadinimus žinau, ką sėjau
15 nudžiūvusių pomidorų toks nemenkas nuostolis.. gali iš likusių pažastėles paaugint ir pasodint. Užauga puikiausiai.
Kaip augini arti 90 tai ir dar buvau pasilikusi 5, bus erdviau augti