Baba atsirado..
Papildyta:
Kaip tai nemanau, kad ten valdžia pasikeis. Liks tas pats.
Pas mus gerai karsta,rodo 20silumos,kol sode,tai vejalis gaivina,bet kol gryzau masina,slapia,tik saltas dusas gelbejo atsigaut.Viskas dziusta,zole gelsta,sausra didele.
Saintlina pagailėk. Duok senai babai kauleliuS apšilti bent vasara.
Ps nesigyriau, prieš savaitę dar kartą tapau pusbabe. Padidėjo šeimyną. Rugpjūtį kita sesė dar kartą taps baba. Smagu nors tiek. Mano aa mama turi 6 protrūkius, 7 pakeliui.
O pusbabe tai čia kas? 😆kieno vaikui?
received_1614739955704279.jpeg 199,41KB 0 Parsiųsta kartų Pražydo pirmas iš paprastų. Lyg tamsesnis buvo pernais. Na mano trys sesės babos... o aš jų anūkams gal pusbabė?
Pas mus bulvės nušalo. Pas kaimynus irgi.
Tetulytes vyras vadinamas tatuliu.
Dar buvo dedina,mociutes brolio zmona.
Labas rytas.
Visi keturi krūmai pinavijų žydi.Gaila,kad pamerkti ilgai nestovi,o taip kvepia.
Varnėnų vaikai jau mokosi skraidyti.Įdomu kur jie skrenda toliau,į šiaurę?
Teta, tai teta. Kol kas vardu vadina mane šeimoj . Daug tetų , tai jei šauksi teta nežinia kuri atsilieps Pusbabė čia nerimtai ...
Kaime pritrūko vienos dienos. Susitvarkėm , nusiravėjom , nusipjovėm, palaistėm ( ne viską gailą ) ir reikia išvažiuoti . Kaip visada .
Reikia naujos laistymo žarnos . Senoji lūžinėja ir trūkinėja . Tokios jau net pirkti nebėra kokia mes turėjom. Labai gera buvo. Kažin būna prikti 70, o ne 50 metrų ? 70 metrų jei gavus tai pagrindą pasiliečiau be jungimų .
Gražaus pirmadienio
Labs ryts, pas mus praeita naktį 4 ryto 1 laipsnį rodė prie lango, bet gal pranešė tas velnio šalnas pro šalį, nes lygtais nuostolių nesimato.
Bet cukinijas tai šiltnamyje buvau palikus, bet bus kaip bus, sodinsiu jau laukan, kiek galima
Tresniu iš viso žydėjimo vistik kelios bus, paragausiu arba aš, arba špokai 😂
Ir graikišku pora riešutų išliko , o siaip sausa, pasijungiau slangas, tai bandysiu laistyt
Saintlina, galima bulvių, bet atsigaus gi, linkiu, kad tik tiek nuostolių ir butų
Sėjau agurkus į indelius. Trijų pavadinimų. Aišku, nesižymėjau. Vieni didžiuliais skilčialapiais sudygo. Būna tokių agurkų? Ar bus koks peresortas?
pas mane ruzavas bijunas dar tik bumbulai,nedideli.Gal prazydes ant sunaus gimkes 06.09,kaip visada sveikinam su bijunais,kad ir vyras,bet gimes bijunams zydint.
O siaip silta,sauleta 12 silumos jau dabar ryte.
Parsivezem spinatu daug,isploviau,apdziovinsiu ir i saldikli.Pietums jaunu burokeliu su rugstynem keliom sriuba.Pasiilgau.