Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety ir ką ta kamera? Matysi kai kažkas su kapišonu bulbas kasa? 

Bijau sodinti šiandien moliūgus ir cukinijas. Jei šalna? Rytoj.

Atsakyti

Reikia tokios kameros, kur nuo judesio supypsi programėlė. Tada gali iškart pažiūrėti kas vaikšto ir net šūktelėti ką nors vaikšciotojams per telefoną. Mes aplink savo namą tokias sukabine. Bet joms reikia interneto, tai kaip sode tai išspręsti, nežinau.

Pas mus vėsoka šiandien, vėjas. Bet jau sausra kokia, siaubas, sodino šiandien 4 krūmus, nu baisu, betonas o ne žemė. Ir nežada lietaus nei kitą savaitę. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 27 gegužės 2023 - 17:42
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 27, 16:07)
<p>Luety ir ką ta kamera? Matysi kai kažkas su kapišonu bulbas kasa? </p><p>Bijau sodinti šiandien moliūgus ir cukinijas. Jei šalna? Rytoj.</p>

Sode gyvena portugalu kompanija,apyjauni vyrai,pasistate budinkus,nieko nesodina,tik bulves ir tas pacias velai.Nori visi juos isgyvendint,bet sunku irodyt.Vat jei su kamera juos pagaut,tai isgrustu iskart.Kaimynas dedasi kamera,kuri pasikrauna ir veikia kelias paras.Nezinau,zadejo atsiust linka kazkokios,matysim.Dangstyt kazkokiom spygliuotom sakom nezadu,darbas koks,o ir kur tu saku rast.Su niekuo neturiu dideliu kalbu,su dviem artimiausiais sodo kaimynais is abieju pusiu ir viskas,kam as ten pasakosiu kuom as purskiu,niekam neidomu.O vagystes spartes taip kylant kainom,ne be reikalo visi kalba,kad laikas saunamaji ginkla isitaisyt. bigsmile.gif
Atsakyti
Labas iš ryto smile.gif o pas mus šalna bigsmile.gif kapiec bus mano paskutinėms braškėms. Laipsnių nežinau, bet mano mašina apšalus. Ir nesilpnai.
Arbūzai dar savaitę šiltnamy pagyvens.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Puoliau žiūrėti gismeteo,kiek kaimuke temperatūros.Atrodo prasinešė pro šalį šalna? ax.gif
Mano arbūzai dar irgi sėdi šiltnamyje.Kelis nupiepusius sukišau,norės gyventi.......

Luety,bjaurus jausmas,žinau. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Nežinau ar buvo šalna. Žolė balta nebuvo .

Telefonas rodė 4. Aš tik per langą pažiūrėjau prieš saulės tekėjimą...

Daržovių nėra pavogę iš kaimo. Langą yra išdaužė, menkniekis susirinkę. Paskui numirė vietiniai vagiukai. Dabar  kažkaip ramu... liko tik tingūs. Netingūs vagiukai jau Norgėj, ar UK. Akmenų rinkėjai žargonu. 

Lietuvoje portugalais pravardžiuoja Vilniaus rajono gyventojus... :D 

Luety niekas neina vogti atvirai... darbe turėjom vagysčių, naktinių. Veidų nepamatysi, bliuzonai su dideliais kapišonais ir tt. Iš kameros naudos tiek, kad turi filmuką kaip Tave apvogė. Draudimas kompensavo, bet nemalonu. 

Ps portugalai tikrai labai mėgsta bulbas. Giriasi , kad pas juos skaniausios. Žuvis ir bulbos  pagrindinis maistas... o vietoj daržovių vynas  :rolleyes:. Aš kai menka bulbų valgytoja,  tai dėl bulbų vagystės žmogaus nešaučiau...

Atsakyti
Oho .kad snowflake radikalizavosi biggrin.gif Iskart nusaus.Perspejamu suviu i galva ir kontroliniu i subine.Del ginklu ,tai girdejau Ukrainoje daug uz dyka metosi ,tesiog gatveje.Pigu.
Po teisybeje tai gyvenimo Bulgarijoje pradzioje esu ziebtuveliniu pistoletu kaimynams grasinusi.Tie policija iskviete.Kas issirutuliojo i didele istorija.Ach ,jaunyste.Siaip siulau pries saudant ,akinius tinkamus isigyt.Man reikejo.
Bulves Laura kazko siemet didziausios.Kol kas.Reiks sutarkuot,jos tokios rimtos.Bus blynu.
O griztant prie terorizmo ,tai kai kuriu pesticidu pasirodymas rinkoje,labai apribos grudiniu vartojima.O siaip i situacija jau reikia ziuret su ironija ir mirtina doze cinizmo.Nes pamacius Karo emyra su Masos roziniu kostiumeliu ,karo emyras Chabatas (toks tikrai yra)paniro i depresija ir nebeatsigauna.Kas supras apie ka as ,kas ne. Lietuva isvis jokio karo emyro neturi.Iklimpo i buchalterine krize.Desninga ,vienok.
O kovot su vagimis reikia vieningai,o ne po viena.Tik tai padeda kazkiek.Bet ex uzdraude temoje vest teroristu kursus. biggrin.gif
Atsakyti

AA patarimas dėl kontrolinio tobulas :D . Kas supras kuris pirmas :hmm: .

Pvz kaime visi viską žino. Skelbimų lenta VBŽ  veikia puikiai. Pasikalbėsi vietinėje parduotuvėje su pardavėja, sieniūnė atraportuos :rolleyes: . Taip ir apie vagiukus. Greitai papasakos kas kaime vagia. 

Su ginklais labai prastai LT. Antikvariatus surenka. Leidimai sunkiai gaunami. Ypač šita valdžia bailė. Ne Šveicarija pas mus. Uk net bobikai be ginklo... 

Atsakyti
Taip,Dusia,tiesa.Mūms pardavėja pirštu parodė,kas pavogė vaikų motociklus.Policija tik išvažiavo,mes jau kvietėme vėl vagis susemti. mirksiukas.gif
Na pas mne šalnos nebuvo panašu. ax.gif
Atsakyti
Hmm... ir kitą savaitgalį tik +5 naktį rodo. Kada tuos arbūzus sodint reiks?

AA tu gerai orus prognozuoji. Gal yr vilčių be karščių ir vasarą nugyvent?
Atsakyti

Saintlina pagailėk.  Duok senai babai kauleliuS apšilti bent vasara. 

Ps nesigyriau, prieš savaitę dar kartą tapau pusbabe. Padidėjo šeimyną.  Rugpjūtį kita sesė dar kartą taps baba. Smagu nors tiek. Mano aa mama turi 6 protrūkius, 7 pakeliui.

Atsakyti
Galiu pasakyt ,kad orai bus labai kontrastiski ir klimatas toks jau nebenuspejamas.Net pas mus dar jokia siluma nenusimato artimiausias dvi savaites.Arbuzai stovi nelaimingi ,melionai tai auga.Pernai padariau roziu virsuniu trasu -quercetino.Na roziu nugenetos virsunes raugintos,kaip dilgeles.Na labai jau siprus stimuliantas.Kaip sove roze aukstyn ,nama praugs. biggrin.gif
Turkijoje rinkimai,lietus ir neramumai.Labai svarbi diena pasaulio istorijoje vienok.Nuo to kas kontroliuoja sia vieta priklauso pasaulio tvarka.
Atsakyti