Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 26, 18:03)
<p>Biski galvą skauda... gal biški pykina. Kažkokia kaip šlapiu maišu trenkta.</p>

Didele koncentracija …. Laikykis nesiplesyk 4u.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=5gxs2hh68I4
Atsakyti
Pou, o šilauogė mano kur žydinčią iš šiltnamio į lauką per šalnas išsodinau, išties neapšalo. Auga uogytės.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Užpilti koriai jau ir užakiuoti,nėra kada sukti.Gal iki pirmadienio neišspies sudurniavę,atrodo darbo dar turi? ax.gif Stiprus vienas spiečius atskrido.Reiktų naujo daugiaaukščio namo,sudėjo į seną medinį avilį.Kaip mb krito iš ąžuolo ,imdamas spietynę,gerai kad krito šalia spietynės.Tuo mtu sakė,viskas ne nebe tas amžius bitininkauti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida ne per dvi dienas sugalvoja bitės spiesti... o medaus ėmimas ir spietimas ne kažką susiję.

Bjauriai vėjuota ir vėsu. Ne mano oras.

Atsakyti
Labaryt,

pas mus irgi vejuota,kaip visada,bet jau 14 silumos,darau pietus ir vaziuojam i soda,o ten visada yra ka veikt.Bet ir relaxas man ten,ir judejimas.
Kazkokios suveltos dienos,bet reik judet i prieki.Gero savaitgalio,pas mus ilgasis savaitgalis,pirmadieni nedarbo diena,vadinasi spring bank holiday.Uk viskas susije su bankasi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 27, 11:10)
<p>Ingrida ne per dvi dienas sugalvoja bitės spiesti... o medaus ėmimas ir spietimas ne kažką susiję.
</p><p>Bjauriai vėjuota ir vėsu. Ne mano oras.</p>

Kai neturi darbo visoks briedas eina į galvą. mirksiukas.gif
Man ravėjimui labai geras oras,ne karšta,nelyja. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 gegužės 2023 - 10:47
Man irgi.Nors poilsiautojams turbut nelabai.Pas mus dar dregna, tai darzai atsigauna.
Issikasiau visokius jacintus,narcizus.Siemet persodinimo metai.
Atsakyti

Dar lakstau. Koks ravėjimas tokioj sausroj.

Atsakyti
Pas mane ravėt tai tik česnakai ir gėlynai. Daugiau nieks nesudygę smile.gif ai, dar šiltnamis, bet ten kol kas baika.
Atsakyti
O manes lauke sode didelis nusivylimas.Kazkas iskiausinejes bulves,pasirinktinai po grazesniu keru,radau net israutu bulvienoju ir pamesta grazia bulve.Dejo per pakinklius.Tiek jas puoselejom,priziurejom,ne sau mergele,ne sau.Musu gale iki siol nebuvo jokiu vagysciu per 7 metus.Nu ka,maistas brangsta ,ypac darzoves,tai yra kur gali gaut dykai.Viskas perku CCTV kamera ir stebiu kas.
o siaip dalis kaifo baigesi,net keli kaimynai musu gale eme skustis,kad sis bei tas dingo ir jiems.
Zinociau,kad dar ateis,issikaiusineciau pati,bo gali netekt net paragaut.Su pauksciais,ziurkem dalinuos,nu su zmogum galiu dalintis,tik paprsius,ne slaptai .sad.gif
Atsakyti
Is patirties- viska dengti agropleve,labai vagiamas darzoves spygliuotom sakom.Pas mus yra akaciju 10 cm ilgio splygliais .Ir placiai pasakoti ,kaip purski darzoves Agent Orange ir kitais pesticidais.
Beje ,apie agent orange,taip sakant pribuvo jau i europa.Pigiai ir efektyviai. biggrin.gif
Atsakyti