Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 06, 08:32)
Pou, pas konkrečią. Keli metai jau pas ją. Buvo taip, kad labai reikėjo, o talonų nebuvo, tai per pažintis pas ją papuolėm, bet ji man tai nelabai patinka... Tai ir nesakysiu, pas ką biggrin.gif
Jaučiu, kad šiam mėnesiui talonai išdalinti, o kitam dar per anksti.

Laba,
tokiu atveju važiuoju iki daktaro. Laukiu išeinančios iš kabineto sesutės ir susitariu už gražią padėką. Arba susirandu kabineto tel nr ir skambinu. Nėra buvę, kad nepriimtų. Su kardiologais taip nebandžiau. 4u.gif
Atsakyti
O koks ūgtelėjęs šuniukas atrodo. A.Alta rūtų darželyje įsitaisęs, narcizus skabo. Rudenį galės padėt bulves nukast biggrin.gif

Mano vilkiniai šunys neėsdavo bele ką radę. Tuo labiau trąšų. Nu, vienas tai mėgo iš vištų kombikormo nugvelbt. O šitas dabartinis dvarnius, tai irgi ėda tik tai, kas jam priklauso.

Nu nesutino, nesupūliavo man niekas, paskaudėjo ir tiek. Dar skauda einant, bet tai baikos, užgis. Man greit gyja žaizdos.

Saulė pasirodė, gal bus galima užsiimt veikla lauke. Jei ne, tai reiks bandyt pasivažinėt iki pardės.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 05, 17:14)
O mums kažkada sakė, kad geriau kviesti greitąją, nei vežti patiems.

taip ir yra. Man kažkada akmenukas iš inksto pajudėjo, nutariau nuvažiuoti iki ligoninės pati. Tai ten pasakė, kad čia ne pageidavimų koncertas, iškvietė labai nepatenkintą ginekologę, kuri moralą man atskaitė, kad veltui trukdau dorai dirbančius medikus. Grįžau namo (ligoninė už 5 minučių nuo manęs), išsikviečiau greitąją, staigiai atvažiavo ir nuvežė ten pat. Pasakė - su greituke atvežtus privalo priimti, visad kvieskit mus. Nu ir priėmė šįkart visiškai kitaip, ir gydytoją reikalingą surado, ir tyrimus padarė, ir bėdą iškart surado. Taip kad nebūkit sąmoningos, nevažiuokit į ligoninę pačios. Kvieskit greitąją.
Atsakyti

Dėl greitosios, tai taip. Aš kai su savo skausmais gruodį buvau, tai pusdienį ant kėdutės prasėdėjau, pravaikščiojau, kai jau chirurgas atsilaisvino iš operacijos viskas pajudėjo - ir lašelinės, paguldė.  Apžiūrėjo, vaistus nuo skausmo suleido ir procedūriniam, ir tyrimus greit paskyrė, priežastį išsiaiškino valandos bėgy. Teisingiau diagnozę aš pati pasufleravau jau registratūroje. Tik komfortas būtų didesnis, nes iš greitukės iškart paguldo ant kušetės. 

O su vaiku patirtis tai buvo tragiška, bet nesiplėsiu. Vienareikšmiškai - yra blogai, kviečiat greitąją.

Atsakyti
Klausykit ,man tokia moraline emocine dilema.Ziurint nuotraukas zmoniu ,pastebiu ,kad visazo ir kirpimo buitinis gyventoju aptarnavimo kombinatas pradejo labai isdarkyt visai apynormalius zmones.Kaip jiems pasakyt ,kad indenai su karo spalvom palyginus meno virsune.Ir kad blogeriai kai filmuoja zmones - filmuoja nugaras ir subines.Aisku galima neziuret ,na bet ar tai geriausia iseitis?
Po ingridos situacijos nustojau vaikstiot pas bustus besinuomojancius zmones,nezinia ar visada pakankamai svari ,morali ir seimininkams patinka.
O kuklumu jau manes neapkaltinsi.
Bet dabar valdo emocijos.Ir nemanau kad tai labai gerai.
Atsakyti
ate, kad mamai nėra toks trūks-pliš reikalas. Jai tiesiog nuolat reikia lankytis, kas pusę metų ir tiek. Na, ne visada išeina taip, dėl tos pačios registravimosi problemos, gaunasi ir 7, ir 8 mėn. Na, ir dabar gal taip gausis.
Muka, prisiskambinau gana lengvai į informaciją. Tai ką ji pasakė - padejavo, kad skambinančių srautai dideli, kad kardiologinės klinikos telefonai tikrai veikia, kad info apie talonų "išmetimą" kitam periodui jiems žadėjo suteikti, kad galėtų informuoti žmones, bet vis dar taip nėra. Ir dar pasakė, kad jos žiniomis kitam mėnesiui pradeda registruoti apie 15-20 d. Na, taip ir aš maniau, tik norėjau pasitikslint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 06, 10:06)
Muka, prisiskambinau gana lengvai į informaciją. Tai ką ji pasakė - padejavo, kad skambinančių srautai dideli, kad kardiologinės klinikos telefonai tikrai veikia, kad info apie talonų "išmetimą" kitam periodui jiems žadėjo suteikti, kad galėtų informuoti žmones, bet vis dar taip nėra. Ir dar pasakė, kad jos žiniomis kitam mėnesiui pradeda registruoti apie 15-20 d. Na, taip ir aš maniau, tik norėjau pasitikslint smile.gif

pas mus užsirašo duomenis ir stato į laukiančių eilę. Kai paskelbiami sekančio ar dar sekančio mėnesio grafikai, tiesiog suregistruoja iš tos eilės ir paskambina pranešti laiko. Pas jus taip nedaro? Nes ir vaikį taip rašė, ir MB neseniai. Abiems atvejais vis dėlto registravau į privačią kliniką, nes valdiškai eilės minimum keturis mėnesius..
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 05, 14:05)
Nu tikra pyzdavonė su tom Kauno klinikom. Reikia mamą pas kardiologą registruoti. Elektroninis būdas sako, kad laisvų vietų nėra. Registratūros abu numeriai nejungia. Tik norėčiau paklausti, kada "išmes" talonus naujam periodui. Iš kažkelinto karto pagaliau pavyko - sujungė. Ir ką - jau 20 min klausau muzikėlių su retkarčiais pertraukiamu pranešimu, kad dabar registruojamas pacientas, prašome palaukti. Registruojamas? Tai kad talonų nėra, ką ten registruoti tiek laiko? biggrin.gif

Labas rytas,
lyja 9 silumos,vejas dauzesi visa nakti.Pavasaris dingo. blink.gif blink.gif
Kavute,pas mus tokie patys cirkai.Ijungia muzika kokia simfonine,ausys bijo ir nutraukia,sako,jus esat eileje 10,po to vel muzika,vel isjungia,,vel 10,po kokiu 3kartu buni 9 ir t.t.o kai ateina jus eileje pirmas,pyst ir ismeta is laukimo eiles,pralaukus valanda ir daugiau,ir taip jau buvo ne karta.
Del greitosios,pas mus liudniau.Jei esi jauno amziaus ir nesi extra marinamas,greitoji siulo vaziuot paciam.Ten uz parkinga valanda 2 svarai,pats atvaziaves,kad ir su tempera ar bloga savijauta ,pralauksi 4-5 val.Jei greitoji atvaziuoja,ir nutaria vezt,tai ten iskart veza i vidu,kur daug kompu ir kajutes su narais,po viena ten,tai jau tada greit priima.O pas teveli paskutinius du kartus kvietem greitaja nakti,atvaziavo ryte.Pasizymejo,kad ten jau beviltiskas ir psio,o dar svarbiausia,brolis iskviete 20:00,o antra nakties skambina ir sako,mes nerandam jusu duomenu,turi diktuot is naujo,aiskint puse valandos,kam ta greitoji,tada pasako,nakti nevaziuojam,atvyksim ryte biggrin.gif biggrin.gif Va taip dar buna.Bus ir Lietuvoj,palaukit kiek.
Kavute,kaip mamute,ar peiregistravai?
Pou,kaip taviske?

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 06, 05:16)
Labas rytas,
Mmmmm kokie pusryčių vaizdai  4u.gif Dėkui !
Stabligės skiepas taigi ne vienus metus galioja ? Rašo nuo 5 iki 10 metų .  Gal dar turi galiojantį?
Vaikštau su normaliais patogiais šiltais kedais dabar kaime. Atšils turiu kitus , atviresnius. Su kroksais gali šliurinėti  ax.gif  O kai darbus turi dirbti koja turi būti stabili. Ir atstumai pas mane ... 
Ingrida atšils - užaugs tie pomidorai . Norėčiau aš savo betaliux tremti į kaimą, statyti palapinę  šiltnamyje . Pasikankintų , bet anksčiau derėtų . Bet, kad labai jau  negražius orus žada iki pat Velykų .
Labai neblogas dalykas  daigams yra :
https://www.emolus.l...nims-0-25l.html
Galvoju , gal reikia nusipirkti  ax.gif

Ingrida,kokia azalija
doh.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif Grazu su melynais indais.
As kazkaip nenoriu naudot jokiu stimuliatoriu,man tai kaip isprievartavimas atrodo prigimties,arba,kaip gimdyvei skatinamieji. biggrin.gif biggrin.gif \stengiuos nenaudot.
Nu ir ka veikt per lietu,tik megzt. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 06, 10:13)
pas mus užsirašo duomenis ir stato į laukiančių eilę. Kai paskelbiami sekančio ar dar sekančio mėnesio grafikai, tiesiog suregistruoja iš tos eilės ir paskambina pranešti laiko. Pas jus taip nedaro? Nes ir vaikį taip rašė, ir MB neseniai. Abiems atvejais vis dėlto registravau į privačią kliniką, nes valdiškai eilės minimum keturis mėnesius..

Čia aš apie registraciją į Kauno klinikas smile.gif

Luety, ne, neužregistravau, net nesužinojau, kada talonus pradėt "gaudyt" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 06, 10:06)
Klausykit ,man tokia moraline emocine dilema.Ziurint nuotraukas zmoniu ,pastebiu ,kad visazo ir kirpimo buitinis gyventoju aptarnavimo kombinatas pradejo labai isdarkyt visai apynormalius zmones.Kaip jiems pasakyt ,kad indenai su karo spalvom palyginus meno virsune.Ir kad blogeriai kai filmuoja zmones - filmuoja nugaras ir subines.Aisku galima neziuret ,na bet ar tai geriausia iseitis?
Po ingridos situacijos nustojau vaikstiot pas bustus besinuomojancius zmones,nezinia ar visada pakankamai svari ,morali ir seimininkams patinka.
O kuklumu jau manes neapkaltinsi.
Bet dabar valdo emocijos.Ir nemanau kad tai labai gerai.

A.Alta, ką blogo pamatei, kas suerzino? Aš tai nekreipiu dėmesio, jei kažkieno šukuosena prastesnė už indėno. Išvis man tie apynormaliai žmonės gali ir karvės blyną į šukuoseną įsisegt, su pantalonais į apdovanojimus eit, pfk.
O ko slankioji pas besinuomojančius? Druskos? biggrin.gif
Atsakyti

Pou,kaip taviske?

Ryt pasidarys tyrimus, pasitarėm su šeimiste. Dabar tai rankos dreba ir širdukė. Bet kiek skausmas atlėgęs. Gali būti, kad l. stiprus stresas išprovokavo, o gali būti, kad vaistų dozė dėl skydliaukės per didelė.

Aš dar stipriai kosėju po kovido, tai telefonu ir kompu bendrauju. Vakar vyras vežė į ligoninę.

Nenoriu dar apdovanot Mamos ir šita zaraza, jei koks bužis likęs.

Atsakyti
O aš tokia išsibalansavus... Puolu tą, aną - nieko nepadarau. Nieko nerandu. Nesusikaupiu. Blaškausi ir tiek. Kaip save "susirinkt"? unsure.gif
Atsakyti