Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 14:14)
Mukute , ne prieš metus Tavo sveikatos bėdos prasidėjo  4u.gif
Gal 10, gal seniau ... O ratas visada tas pats. Nepatarinėsiu, bet mano nuomone žinai  4u.gif  wub.gif
Luety  keisk požiūrį. Iš kur tu žinai , kas yra klaida , kas ne ... Neprisimk viešpaties dievo žinojimo  4u.gif  wub.gif  Kas beatsitiktų viskas tik į gerą  4u.gif
Papildyta:
Ne apie ligas:
IK FB susikūrė savo psl. Skaityti smagu ir info yra geros ...
Reklama  4u.gif

Sportuoti , judėti biggrin.gif ir ačiū wub.gif
Luety dievaž širdelę nenugyvensi tu vaikų gyvenimo...o gal viskas tik į gerą ... juk mes nežinome kas geriau 4u.gif ir vienos pusės niekada nebus kaltos...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 11:14)
Mukute , ne prieš metus Tavo sveikatos bėdos prasidėjo  4u.gif
Gal 10, gal seniau ... O ratas visada tas pats. Nepatarinėsiu, bet mano nuomone žinai  4u.gif  wub.gif
Luety  keisk požiūrį. Iš kur tu žinai , kas yra klaida , kas ne ... Neprisimk viešpaties dievo žinojimo  4u.gif  wub.gif  Kas beatsitiktų viskas tik į gerą  4u.gif
Papildyta:
Ne apie ligas:
IK FB susikūrė savo psl. Skaityti smagu ir info yra geros ...
Reklama  4u.gif

Kaip vadinasi jos puslapis,man labai jinai profesionali savo profilio zinove,pagarba zmogui,kuris visada patars vienu ar kitu atveju be issidirbinejimo.
As nesakau,kad zinau,kad as tesi,as tik sakau,kad jauciu savo vidum,kad klysta,bet as uz savo vaikus,uz ju pasirinkima,ytik skauda sirdis labai.O jei jie renkasi viena ar kita kelia,reiskia jiems geriau matyt.
Prasiejau savo distancija,uzsidejus elastini kojinini binta.Jis man geriausia,neerzina,nespaudzia,kaip tos kojines ir jauciuosi gerai su ja,isvaikstau visa diena uzsidejus,o apsimaunu dar lovoj.Nusiimu tik vaistam uzdet ir palaukiu pakelta koja,kol isigeria,ir vel uzsidedu.
Einu cukiniju blynu kept,dar ne savo cukiniju,bet taip uzsimaniau.Pernai jau turejom savo tokiu laiku.
Atsakyti
Ui, paskaičiau Luety ir supratau, kad aš tai cukinijų išvis dar nepasėjau ) šiaip cukinijos man skanu tik grilintos, visokiuose kitokiuose pavidaluose ne. Ir tik žalios kažkodėl. Tai va ir grilio sezoną pražioplinsiu.
Atsakyti
Su tom cukinijom taip jau yra , pirmos , kol dar nėra kitų dažovių skanu . Paskui jau nesinori . Ir man skanios tos jaunos , mažos . Penkis daigus turiu , vištų ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 16:11)
Penkis daigus turiu , vištų ne  biggrin.gif

Aš ir su vištom tik tris sėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 25, 16:35)
Aš ir su vištom tik tris sėju biggrin.gif

Atėjo kažkokia durnė pas mane ir prisėjo smile.gif
Antrankius MB pamiršo nupirkti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Ar žinojote,
kad medus turi gyvųjų fermentų,
kad kontaktuodami su metalu šie fermentai žūva ir medus tampa toksiškas,
kad viename avilyje gyvena nuo 10 iki 80 tūkstančių bičių,
kad meduje yra medžiaga, kuri padeda žmogaus smegenims geriau veikti,
kad medus yra vienintelis maistas žemėje, kuris vienas gali palaikyti žmogaus gyvybę,
kad bitės išgelbėjo žmones nuo bado Afrikoje,
kad pakanka vieno arbatinio šaukštelio medaus ir bus palaikoma žmogaus gyvybė 24 valandas,
kad bičių gaminamas propolis yra galingiausias natūralus ANTIBIOTIKAS,
kad gautume vieną gramą nuodų, reikia net 10000 bičių įgėlimų,
kad medus neturi galiojimo laiko,
kad medus kadaise buvo pirmoji tvirta valiuta ir atsiskaitymo būdas,
kad apkloti savo brangiąją, prireiktų vieno kilogramo medaus - arba daugiau nei milijono gėlių nektaro,
kad ant pirmosios pasaulyje monetos buvo nupiešta bitė,
kad medų geriausia vartoti su medumi,
kad medui tinka medinis šaukštas, o ne metalinis,
kad medus yra sveikiausias maistas pasaulyje,
kad žiedadulkės gali turėti daugiau nei 1500 spalvų ir ataspalvių,
kad bitė gali skristi didesniu bei 60 km/ val greičiu,
kad Jungtinėje Karalystėje karališkoji šeima vartoja rumunišką medų,
kad pasaulio didžiųjų imperatorių kūnai buvo palaidoti auksiniuose karstuose, o po to apdengti medumi, kad nesupūtų,
kad bitės - vieninteliai vabzdžiai, kurie gamina maistą žmonėms,
kad pavadinimas "medus" kilęs iš to, jog jaunavedžiai po santuokos medų naudojo vaisingumui pagerinti,
kad bičių motinėlė per dieną į kiaušinėlius sudeda dvigubai daugiau svorio nei sveria pati,
kad bitės sparnais suploja daugiau nei 11000 kartų per minutę,
kad "manuka" medumi gali mėgautis net bičių produktams alergiški žmonės,
kad "manuka" medus yra geriausias medus moterims,
kad akacijų medus - nesaldus,
kad bitė gyvena mažiau nei 40 dienų, aplanko mažiau nei 1000 gėlių ir pagamina mažiau nei arbatinį šaukštelį medaus, tačiau jai tai yra visas gyvenimas.
( int.)
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 17:11)
Su tom cukinijom taip jau yra , pirmos , kol dar nėra kitų dažovių skanu . Paskui jau nesinori . Ir man skanios tos jaunos , mažos . Penkis daigus turiu , vištų ne  biggrin.gif

O aš nuo žaliu neapdorotu apsinuodijau verysad.gif tai net žiūrėti negaliu į jas … beeet atradau kabaciokus ir dryžuotais tos man skanesnės ax.gif
Atsakyti

Va ko nevalgau, tai cukinijų. Na man jos jokios.

Atsakyti

Pas mane irgi kažko neauga normaliai šiemet nei agurkai bei cukinijos. Nu bet sausa, buvo šalta, gal dar pradės 🧐

Praeitą savaitę vyras nupurske kelis vaismedžius insekticidu, nes kažkokie vabzdžiai puola. Tai snd atvažiuoju - vienos  kriaušės lapai pajuodę po purškimo, kiti medžiai lyg OK. Tai įdomu kodėl čia taip, ir ką daryt 

Atsakyti

Va ko nevalgau, tai cukinijų. Na man jos jokios.

Sriuba skanu su cukinijomis ir pievagrybiaus.

Dar bulviniai blynai per pus su cukinijomis. Sutarkuot per burokine tarką, įdėt kiaušinio, biski miltų ir kept orkaitėje ant kepimo popieriaus 

Atsakyti
Sutapimas.Vabzdziai uznese infekcija ir kriause apsirgo.Dabar reikia fungicidais purkst.Rimtais.Amistar ,score ,signum,ridomil.
Atsakyti

Sutapimas.Vabzdziai uznese infekcija ir kriause apsirgo.Dabar reikia fungicidais purkst.Rimtais.Amistar ,score ,signum,ridomil.
Bet taip staigiai  pajuodo, per 5 d daugiau nei pusę lapų 🤔. Toks vaizdas kad ta chemija juos tarsi nudegino. Bet kodėl tada kitų ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 25 gegužės 2023 - 16:59