QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 08:02)
Saitlina, kaip suprantu Tave
Aš su mama tai perėjau . Vyresnis žmogus , sveikata pasiskundžia tai iš karto paskiria "nuotaikai pakelti " pročkelę. Nes kiek čia beliko ...
Lietuvoje tai žiauriai sausa. MB vakar išvažiavo į kaimą , tai liepiau "kvartirantus " šiltnamyje palieti ... Kažin susiprotėjo visus palieti ? Ne daržininkas jis pas mane. Ir vėl savaitgalį teks viską laistyti . Kaip pabodo . Vienintelis išsigelbėjimas , kad gręžinys yra. Šulnio užtenka tik šiltnamui ir daržiukui ... O visi jauni medeliai kentėdavo sausrą.
Muka, Luety pareikit namo ką ? Liūdna man
o tai teks pročkelių ir man ieškoti
Mergaites,labos,man viskas gerai,turiu asmeniniu bedu,tai ne labai kalbasi.Ne bedos,bet situacijos,kuriu as negaliu itakot,o matau,kad tai gyvenimo klaidos.Tas ir amaugia mane.
Nesiplesiu.
QUOTE(saintlina @ 2023 05 25, 08:48)
turbūt niekuo nepadėsiu, bet.. buvo man kažkada momentas, kai tino kojos. Ėjau per gydytojus, nieko nerado. Paskutinė versija buvo, kad limfa kaupiasi. Ir va pastebėjau, kad kažkiek pavaikščiojus tinimas mažėja. Pasėdėjus darbe ištinsta stipriai, batai spaudžia. Jei pareinu namo pėstute - kojoms batuose laisva pasidaro. Pradėjau vaikščioti, tinimas dingo kaip nebuvęs.
Na, bet gal pas tave visai kitos priežastys
Ir taip, pritariu AA. Kreipkis į kokią privačią kliniką, nes tuoj metai bus, kaip vargsti, o rezultato nulis.
Galiu pasakyt ta pati.Ypac dabar,kai tik daugiau paseziu,koja maudzia,kai vaikstau,tinimas mazeja.Ir kojos skausmas mazeja po vaiksciojimo,tik as nezinau,ar su tokia koja galiu vaiksciot daug,bet,kadangi geriau,einu.Nenueinu 10km,bet nueisiu kada nors.Dziaugiuos ir su 3km.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 09:05)
Mukute, nu va kiek naujienų parašei
Sveikinimai Tavo mergytei gimtadienio proga. O dar didesni jos Mamai
Yra vienas topinis pratimas limfos išjudinimui. Tik po jo reikia nenutolti nuo tuliko ...
Atsiguli ant nugaros , pakeli kojas ir kratai - 2 min. Pradžioje tiek nepadarysi užteks kad ir 40 sekundžių , bet irgi gerai . Turiu tą bėdą kojų patinimus. Praktikuoju tokį pratimą , veikia ...
Blogi masažai yra tie kur užmauna pripučiamas kojines ir jos masažuoja. Juos reika "pabaigti" rankomis. To niekas nedaro .
Mukute
su dukriuko svente ja ir tave
As kratau ne tik kojas bet ir rankas kartu.Labai veiksminga.
QUOTE(Muka @ 2023 05 25, 09:13)
na yra kur pamastyti
nes ir MB dėl kojos sąnario negali bėgioti tai vis pagalvoja apie dviratį...bet sode nėr kada važinėti ...
Oi supynės vien žiūrint bloga darosi..vaikystėje draigės laivelyje supasi o aš vemiu vien nuo vaizdo
su batutu liūdniau dievaž įplysčiau tik stryktelėjusi
Nebutinai dvirati vaziuojanti,yra ir pastatytu minamu namuose.Prie sanariu skausmu gerai.Prie tavo ligu nepamaisys manua,bet tau vaiksciot vaiksciot vaiksciot.As pradzioj pernai irgi tik isikibus MB i paranke pereidavau per miesta,dabar perinu pirmyn atgal viena pati ir dudulys baigia apleist mane.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 25, 09:28)
https://bilki.bg/tin...5-g-himaks.html
Muka,tas dapsonas buvo daug galingesnis nei alus.Cia kaip lygint vandens pistoleta ir AK.
alus mizeris palyginus.
Ir jums reikia butiniausiai permastyt vertybes ir isitikinimus.
Luety ,kas tau atsitiko?
Viskas gerai,sirdele,aciu,kad skiri denmesio mano asmeniui,bet man viskas gerai,myliu visas,bet kartais nesinori nieko,paskaitau ir tiek,bet as su jumis.O atsitiko daug ko,bet tai ne mano valioj pakeist.Mazi vaikai,mazi vargai...
Pakist nieko negaliu,tas labiausiai zudo,nes matau didele klaida.
Puse gyvenimo vargau su MB isdaigom,antra puse su vaiku.Matyt taip nusipelniau.Ai,tiekto.