Saintlina, va aš tą šlangą tampau ir tampau Plotai tai nemenki .
Šulinys pas mane 12 bonių , ant kalno . Vandens 2 bonios. Išleidi - per kokias 4 valandas vėl prisirenka ... O grežinį tik pernais pasidarėm .
Daržo tik tapulysviai užmulčiuoti . Šiltnamis dar ne , bet jau krausiu šieną nuvažiavusi. Žymiai palengvina drėgmės palaikymą.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 11:02)
Saitlina, kaip suprantu Tave Aš su mama tai perėjau . Vyresnis žmogus , sveikata pasiskundžia tai iš karto paskiria "nuotaikai pakelti " pročkelę. Nes kiek čia beliko ...
Lietuvoje tai žiauriai sausa. MB vakar išvažiavo į kaimą , tai liepiau "kvartirantus " šiltnamyje palieti ... Kažin susiprotėjo visus palieti ? Ne daržininkas jis pas mane. Ir vėl savaitgalį teks viską laistyti . Kaip pabodo . Vienintelis išsigelbėjimas , kad gręžinys yra. Šulnio užtenka tik šiltnamui ir daržiukui ... O visi jauni medeliai kentėdavo sausrą.
Muka, Luety pareikit namo ką ? Liūdna man o tai teks pročkelių ir man ieškoti
Lietuvoje tai žiauriai sausa. MB vakar išvažiavo į kaimą , tai liepiau "kvartirantus " šiltnamyje palieti ... Kažin susiprotėjo visus palieti ? Ne daržininkas jis pas mane. Ir vėl savaitgalį teks viską laistyti . Kaip pabodo . Vienintelis išsigelbėjimas , kad gręžinys yra. Šulnio užtenka tik šiltnamui ir daržiukui ... O visi jauni medeliai kentėdavo sausrą.
Muka, Luety pareikit namo ką ? Liūdna man o tai teks pročkelių ir man ieškoti
Tai kad neturiu ką ir pasakyti... pomidorus sukišau... 6 nugeibo ... turiu atsodinsiu..neaišku dėl ko...Dar paprikas su čiliais sukišiu yra vietos tai bus šiltnamyje, nes darže nebus kur tunelius daryti, bulvių per daug užsodinau...Daržus po truputuką sodinuosi...česnakus atsodinau ir jau žemės kietumas toje vietoje kur pasodinau manau dėl to ir neišlindo...savaiminukus sukišau ale guli išvirtę ...ai kiek bus tiek... Moliūgus ir agurkus susėjau i bokaliukus ale kada jie išlys...viskas vėliau šiemet...Šis penktadienis-šeštadienis bus ne sode dukra su žentu "išsinuomavo" sodą švęs gimtadienius...abieju gimtadieniai šalia...Apsižliumbiau kaip išgirdau gydytojos palinkėjimą sėkmės...ir nieko negali ji padėti, kojos kaip kaladės Užsirašiau pas masažistę gal išjudins limfą...Vo tep gyvenu gerai
Taigi ,padedam buti viena kitai geresnem zmonemis.
Jei kraujo tyrimai neroro inkstu ,tai reiskia sirdis ir kepenys.What drugs are aldosterone antagonists?
Spironolactone (Aldactone® and CaroSpir®): Tablet or liquid you swallow once a day with or without food. ...
Eplerenone (Inspira®): Tablet you swallow once or twice a day with or without food. ...
Finerenone (Kerendia®): Tablet you swallow once a day with or without food.
Apr 29, 2022
Mukute ,as labai drasiai cia reiskiuosi ,bet gal gali tokiu gaut ir pabandyt.O esamuoju metu isgerk kokiu sirdies darba gerinanciu,ar rusmenes arbatos.Bet tik pora kartu ,digitalis kaupiasi.
Ir zinok ,man jau nusibodo tas politkorektiskas tasymasis,kuris jau kapo duoben veda.
Zmones,jus neturit nieko vertingiau uz savo sveikata.Eikit i mokamas istaigas,ar ieskokit kas jus gydytu.O del apmokejimo paduosit savivaldybe i teisma.Ir dusia,tu netiki kad rasi sveikata teisme,bet jei neieskot pas gydytojus,tada ieskokit teisme.Nera normalu ,kai zmogus neranda pagalbos.
Gal jus ta begaline savo meile valdziai ir tevynei permastykit .Bo dvestinoji arteja.
Jei kraujo tyrimai neroro inkstu ,tai reiskia sirdis ir kepenys.What drugs are aldosterone antagonists?
Spironolactone (Aldactone® and CaroSpir®): Tablet or liquid you swallow once a day with or without food. ...
Eplerenone (Inspira®): Tablet you swallow once or twice a day with or without food. ...
Apr 29, 2022
Mukute ,as labai drasiai cia reiskiuosi ,bet gal gali tokiu gaut ir pabandyt.O esamuoju metu isgerk kokiu sirdies darba gerinanciu,ar rusmenes arbatos.Bet tik pora kartu ,digitalis kaupiasi.
Ir zinok ,man jau nusibodo tas politkorektiskas tasymasis,kuris jau kapo duoben veda.
Zmones,jus neturit nieko vertingiau uz savo sveikata.Eikit i mokamas istaigas,ar ieskokit kas jus gydytu.O del apmokejimo paduosit savivaldybe i teisma.Ir dusia,tu netiki kad rasi sveikata teisme,bet jei neieskot pas gydytojus,tada ieskokit teisme.Nera normalu ,kai zmogus neranda pagalbos.
Gal jus ta begaline savo meile valdziai ir tevynei permastykit .Bo dvestinoji arteja.
QUOTE(Muka @ 2023 05 25, 10:28)
Apsižliumbiau kaip išgirdau gydytojos palinkėjimą sėkmės...ir nieko negali ji padėti, kojos kaip kaladės Užsirašiau pas masažistę gal išjudins limfą...Vo tep gyvenu gerai
turbūt niekuo nepadėsiu, bet.. buvo man kažkada momentas, kai tino kojos. Ėjau per gydytojus, nieko nerado. Paskutinė versija buvo, kad limfa kaupiasi. Ir va pastebėjau, kad kažkiek pavaikščiojus tinimas mažėja. Pasėdėjus darbe ištinsta stipriai, batai spaudžia. Jei pareinu namo pėstute - kojoms batuose laisva pasidaro. Pradėjau vaikščioti, tinimas dingo kaip nebuvęs.
Na, bet gal pas tave visai kitos priežastys
Ir taip, pritariu AA. Kreipkis į kokią privačią kliniką, nes tuoj metai bus, kaip vargsti, o rezultato nulis.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 25, 11:37)
Taigi ,padedam buti viena kitai geresnem zmonemis.
Apr 29, 2022
Apr 29, 2022
Spirix geriu...
Tai, kad žinočiau į ką kreiptis... Hauso daktaro nėra... visi tyrimai geri...o savijauta vis blogėja...Aš tikiu viskas bus gerai paverkiau akis nusšluosčiau garbanas papurčiau į priekį
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 25, 11:52)
Tai man irgi padeda ,bet daugiau lipimas i kalna,kai kardio gerai veikia.O nueit reikia maziausia 10 km kasdien,tada jo ,i visus botu aulus jau kojas ikisu.Kazi ar mukute gali tiek nueit.Mums tai kas,sunys nutempia.
dabar jau ne nes labai silpna įsikibusi į MB per sodo bendriją nueinu kokius 3 km...o buvo laikai bėgdavau tiek pirmyn ir atgal kas rytą....
ai dar ant dupcės per grindis krypuoju, kojas aukšai iškėlus laikai...Ai tiesiog toks etapas ....
Tose privačiose klinikose dirba tie patys kur aš einu klinikuose tai ką jie kitaip pažiūrės ...
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 25, 10:52)
Kazi ar mukute gali tiek nueit.Mums tai kas,sunys nutempia.
manęs netempia, maniškis palaidas vaikšto bet jei reiktų į kalną lipt, tai turbūt prašyčiau, kad užtemptų )))
Kaip tu sakai - reik Mukutei nuo kažko pradėt, jei gyvent nori. Ne nuo 10 km iškart, nuo mažiau. O gal jai šunį reiktų įsitaisyt?
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 05 25, 10:58)
dabar jau ne nes labai silpna įsikibusi į MB per sodo bendriją nueinu kokius 3 km...o buvo laikai bėgdavau tiek pirmyn ir atgal kas rytą....
vargšelė
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2023 05 25, 10:58)
visi tyrimai geri...o savijauta vis blogėja...
ir kardiologiniai geri?
Mukute, nu va kiek naujienų parašei Sveikinimai Tavo mergytei gimtadienio proga. O dar didesni jos Mamai
Yra vienas topinis pratimas limfos išjudinimui. Tik po jo reikia nenutolti nuo tuliko ...
Atsiguli ant nugaros , pakeli kojas ir kratai - 2 min. Pradžioje tiek nepadarysi užteks kad ir 40 sekundžių , bet irgi gerai . Turiu tą bėdą kojų patinimus. Praktikuoju tokį pratimą , veikia ...
Blogi masažai yra tie kur užmauna pripučiamas kojines ir jos masažuoja. Juos reika "pabaigti" rankomis. To niekas nedaro .
Yra vienas topinis pratimas limfos išjudinimui. Tik po jo reikia nenutolti nuo tuliko ...
Atsiguli ant nugaros , pakeli kojas ir kratai - 2 min. Pradžioje tiek nepadarysi užteks kad ir 40 sekundžių , bet irgi gerai . Turiu tą bėdą kojų patinimus. Praktikuoju tokį pratimą , veikia ...
Blogi masažai yra tie kur užmauna pripučiamas kojines ir jos masažuoja. Juos reika "pabaigti" rankomis. To niekas nedaro .
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 12:05)
Mukute, nu va kiek naujienų parašei Sveikinimai Tavo mergytei gimtadienio proga. O dar didesni jos Mamai
Atsiguli ant nudaros , pakeli kojas ir kratai - 2 min. Pradžioje tiek nepadarysi užteks kad ir 40 sekundžių , bet irgi gerai . Turiu tą bėdą kojų patinimus. Praktikuoju tokį pratimą , veikia ...
Atsiguli ant nudaros , pakeli kojas ir kratai - 2 min. Pradžioje tiek nepadarysi užteks kad ir 40 sekundžių , bet irgi gerai . Turiu tą bėdą kojų patinimus. Praktikuoju tokį pratimą , veikia ...
o dar šitas tiksliai pratimas ačiū priminei
Aš esiu pas masažistę kur rankom dirba...
Aš jau galvojau gal pirktis tokį aparatą....
Ir ačiū už sveikinimus..laikas bėga kaip vanduo... 27 metai pralėkė kaip akimirka...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 05 25, 12:03)
manęs netempia, maniškis palaidas vaikšto bet jei reiktų į kalną lipt, tai turbūt prašyčiau, kad užtemptų )))
Kaip tu sakai - reik Mukutei nuo kažko pradėt, jei gyvent nori. Ne nuo 10 km iškart, nuo mažiau. O gal jai šunį reiktų įsitaisyt?
Papildyta:
vargšelė
Papildyta:
ir kardiologiniai geri?
Papildyta:
vargšelė
Papildyta:
ir kardiologiniai geri?
sako geri ...dabar laukia vizitas pas endokrinologą dėl antinksčių ir eilėje tūkstantoji pas gastro klinikose....
QUOTE(Muka @ 2023 05 25, 11:07)
o dar šitas tiksliai pratimas ačiū priminei
Ir ačiū už sveikinimus..laikas bėga kaip vanduo... 27 metai pralėkė kaip akimirka...
Apie tuos aparatus man vienas protingas žmogus taip išaiškino . Nuo tada ėmiau jų vengti . Aš tai žinau , kad mano limfos tekėjimas suprastėjęs. Vien tris kartus pjautas pilvelis savo duoda. Dar gerai dviratuką paminti gulint ant nugaros.
Kadangi vaikščioti negali dėl kitų dalykų , tau gerai būtų dviratis ... Pagalvok apie tai
O limfai - supynės, batutai ir tt .
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 25, 12:12)
Apie tuos aparatus man vienas protingas žmogus taip išaiškino . Nuo tada ėmaiu jš vengti . Aš tai žinau , kad mano limfos tekėjimas suprastėjęs. Vien tris kartus pjautas pilvelis savo duoda. Dar gerai dviratuką paminti gulint ant nugaros.
Kadangi vaikščioti negali dėl kitų dalykų , tau gerai būtų dviratis ... Pagalvok apie tai
na yra kur pamastyti nes ir MB dėl kojos sąnario negali bėgioti tai vis pagalvoja apie dviratį...bet sode nėr kada važinėti ...
Oi supynės vien žiūrint bloga darosi..vaikystėje draigės laivelyje supasi o aš vemiu vien nuo vaizdo su batutu liūdniau dievaž įplysčiau tik stryktelėjusi