Pou prajuokinai , kad tu dručkė Moterys save visada mato + 10 kg. Coliukė Liekna ir graži nėra sinonimai . Mano supratimu...Aišku gali būt liekna pabaisa, laisvai 😆. Bet antsvoris tai tikrai niekam grožio neprideda
Taigi,mane net artimieji buvo itikine,kad privalau kankintis,kad turiu save zalot ,kai siela per daug skauda.Tik tiek kad mano mitochondrijose yra ir fenikso vibraciju.
Taigi pas mus liudnuju pakelės rūpintojeliu kraštas 😆.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 23, 11:35)
https://www.youtube....h?v=rT1NKuOovSw
O as kaip Mikalda nevykele,teigiu ,kieno santaupos revolute ,gal pasikeiskit kojine,bo zada nieks nekompensuot.Nes neaisku kokioje jurisdikcijoje tas bankas
O as kaip Mikalda nevykele,teigiu ,kieno santaupos revolute ,gal pasikeiskit kojine,bo zada nieks nekompensuot.Nes neaisku kokioje jurisdikcijoje tas bankas
Mano pensija is LT eina i Revoluta.Girdejau apie jo bedas jau pries menesi,bet kaip dirba taip dirba,anglai juos norejo uzdaryt,bet atrodo gavo palaiminima Lietuvoj.Kaip bus taip,nedideli pinigai ten sukasi.
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 23, 14:23)
Zinot kodel [pradejau pasiflora tyrinet? K azkas uzsimine ,kad pirmas vaistas nuo celiulito.
Va taip ,tustybes irgi turiu.Nors komentarai apie mano konstitucija manes nezeidzia
Ir pasiflora yra kakoks vaistas nuo visu ligu.Paskui gal biski su darbais padauginau ,tai teko sena gera takazole,(polygonum)prisiminti.Ir veikia,luety ,polygonum atkemsa kepenis,venos pralaisveja.Rekomenduoju.Tai grynai herbalistiniai gydymai ,niekam neteikiantys nei naudos nei garbes.Greiciau heiteriu uzsiveisiu ,ane kukushka?
Va taip ,tustybes irgi turiu.Nors komentarai apie mano konstitucija manes nezeidzia
Ir pasiflora yra kakoks vaistas nuo visu ligu.Paskui gal biski su darbais padauginau ,tai teko sena gera takazole,(polygonum)prisiminti.Ir veikia,luety ,polygonum atkemsa kepenis,venos pralaisveja.Rekomenduoju.Tai grynai herbalistiniai gydymai ,niekam neteikiantys nei naudos nei garbes.Greiciau heiteriu uzsiveisiu ,ane kukushka?
Takazole gerai,esu gerus,tikrai pagerciau,reiks issiverst i anglu k.ir pasiieskot cia arbatu.
QUOTE(saintlina @ 2023 05 23, 14:56)
Bet tai dauguma šalių turi savo kokias tai sistemas. Jau Černobylio laikais švedai rėkt pradėjo. O dabar tuo labiau fiksuotų. Ir tuo labiau netylėtų. Sunkiai man tikisi, kad visas pasaulis nepastebėtų ar pastebėję tylėtų.
Taigi visas pasaulis uzia,net Zelia pripazino.Uk nebuvo radiacijos,ne is ten vejas,bet LT maciau iskart buvo labai didele,kazkas telegrame buvo imetes matavimus,bet vakarop atsirado maza,tai visi nurimo.Buvo patarimas neit i lietu.
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 23, 15:17)
Niekaip nedėčiau lygybės ženklo
Iš savo varpinės pasakysiu - nenoriu Sveikata svarbiau negu svoris ir raukšlės. Aš šiaip tai nesu ligota...
Iš savo varpinės pasakysiu - nenoriu Sveikata svarbiau negu svoris ir raukšlės. Aš šiaip tai nesu ligota...
Pritariu.Man geriau sveika,o svoris ir rauksles susije,bet ne patologiskai.
Sode salta,is 5 arbuzu liko 2,pats graziausias numiro ir dar vienas negrazus,ne mano darzui arbuzai.
Spinatu labai daug uzderejo,jau pirma agurkeli skanavom.Daug jau yra mazo pirsciuko dydzio,tuoj bus pilna.
QUOTE(saintlina @ 2023 05 23, 17:10)
Pagooglinau. Randu tik, kad Rusija paskelbė apie sandėlio.sunaikinimą ir debesies judėjimą link Europos. Nekelia pasitikėjimo jų teiginiai.
O aš nieko nei girdėjau, nei regėjau.. Nėra laiko niekam, nei pagert, nei parūkyt, nei sirgt. Net galvą jau senokai skaudėjo. Nu nėra kada jai skaudėt.
Saintlina, susidomėjau kur tavo vaikis dantis tvarkosi, privačiai kažkur? Nes jei net nesugebi atskirt kuris jo dantis tvarkytas...
Pasakysiu taip - grožis yra laikinas dalykas ... praeinantis. Be to kas gražu vienam negražu kitam . Apsileidimas yra negražu ... O protinga moteris ir gražiai pasens, ir nepsileis. Ir tie 10+ kg jai nemaišys Mersas yra mersas, kad ir senas. Ne visi keis į naują Opelį ...
Girdėjau teoriją , kad pasaka apie žvejį ir žuvelę yra pasaka apie meilę
Girdėjau teoriją , kad pasaka apie žvejį ir žuvelę yra pasaka apie meilę
QUOTE(Ex @ 2023 05 23, 18:59)
O aš nieko nei girdėjau, nei regėjau.. Nėra laiko niekam, nei pagert, nei parūkyt, nei sirgt. Net galvą jau senokai skaudėjo. Nu nėra kada jai skaudėt.
Draugė.Permetu tik akimis apie kalbate.
Verčiame priebutį,važinėjame kur medienos pigiau,gi patys statysime. Nėra kada apie ligas.
AA,ačiū už pagiras mano sveikatai.Dadėk,kd gruodžio 2 mečiau rūkyti ,kur tikrai sveikatos nepridėdavo.Arkliška tikrai sveikata turiu,jei tie gydytojai neieškotų pas mane kažkokių ligų?
QUOTE(Ex @ 2023 05 23, 17:59)
Saintlina, susidomėjau kur tavo vaikis dantis tvarkosi, privačiai kažkur? Nes jei net nesugebi atskirt kuris jo dantis tvarkytas...
Takazole gerai,esu gerus,tikrai pagerciau,reiks issiverst i anglu k.ir pasiieskot cia arbatu.
Ir babos pamirskit tas arbatas,del dievo meiles.
https://www.ncbi.nlm.....morrhoids (6).
Ex ,vajej,tu pas mus pati viso -kiausia ,ale ot sugebi but pati sau faina.
Pasaka apie zveja ir auksine zuvele yra geopolitine.
Sene grizo prie suskilusios geldos ,kai uzsimane maritime (britu imperijos)ir pavergti auksine zuvele(merlina,vescij oleg ,fejos morganos)Supratot?Aisku apie meile- galiai ir pinigams.Pati tikriausia meile.Visa kita tik hormonai.
Labas rytas.
Vakar atskrido kažkurio kaimynas į spietynę ąžuoke.Imtume jau medų,bet ne visas dar užakiuotas,tai mb deda tik aukštus tolyn. Viename aviky jau ir užakuota,bet gi vieno avilio medaus nesuksi?
QUOTE(Ex @ 2023 05 23, 18:59)
Tiap, privačiai. Draugė mano dirba šitoj srity
Labas rytas,
Taigi medus labai gerai bręsta avilyje. Jam ten tobula temperatūra. Jei tik turit tuščių korių wub:
Pasakoj daug pjūvių galima rasti ... Vienas apie tai kaip senis myli savo senę. Sena , pikta, negraži - bet sava.
Čia nerimtai aš
Taigi medus labai gerai bręsta avilyje. Jam ten tobula temperatūra. Jei tik turit tuščių korių wub:
Pasakoj daug pjūvių galima rasti ... Vienas apie tai kaip senis myli savo senę. Sena , pikta, negraži - bet sava.
Čia nerimtai aš
Tokia diena ,kritiska.Bet as noriu tiketi .Kad viskas baigsis gerai.
https://www.youtube....h?v=gRpYz-3amEw
https://www.youtube....h?v=gRpYz-3amEw
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 24, 07:22)
Kaži kodėl kelintą kartą iš eilės tapau pati sau faina? Kažkaip užsikirto tavo plokštelė. Čia pati sugalvojai tokį niekalą? Žiū, trečią kartą jau nebebūsiu faina..
Ingrida, tu eini teisingu keliu. Stebiu, skaitau tave ir palaikau ☘❤