AA, o kas blogai su kūno konstitucija?
Man tai gali būt bele kokia, kad tik sveikatos ir energijoa turėčiau.
Aik jau, tipo nenori būti plona ir graži 🤣.
Ačiū,tikrai įdomiai susiskaitė.Mergaitės mano a.a. babytė vagoną raminančių išgėrė,išgyveno iki 99,7 metų.Norėčiau bent dalį to gyvenimo.Jautrūs mes be proto,raminančių nuo bet kokio streselio reikia. O psichiatras skyrė,kai pasakiau kokia liga sergu.Galvojo,gal labai imu į galvą? Viskas gerai,paiilsiu bent naktį. AA mano mama dažnai takažolę geria,sako jai labai padeda. Pirma vakstažolė pas ją.Lietuvoj yra kentėjimo kultūra. Visa psichinė pagalba, preparatai yra žiauriai demonizuojami, dėl to žmonės gedijasi, kenčia ir dar kitiems pataria tą daryt. Nes na vat kažkoks pas mus aukos mentalitetas matyt, istoriškai gal taip susiklostė. Žmonės kenčia ir jaučiasi kažkuo ypatingi vien dėl to, kad sugeba iškęsti. Tarsi toks didvyriskumas 🤔. Jau kiek mano mama pvz bijo kam nors net išsižioti apie savo psichologines problemas, o ypač apie jų gydymą. Nes tuoj pat atsiranda skeptikų, tipo pasodinta ant vaistų, vargšelė. O realiai tai ji žmogum atvirsta kai gydosi. Kitaip neina susišnekėti, emocijų perteklius, verksmingos manipuliacijos, suvargus, nemiegojus, nelaiminga. Nu nesąmonė visai man tas kentėjimas
Anidanda, aš to svorio nedemonizuoju. Taip, sunkiau susitaikyt, kad dabar dručkė. Bet jei būčiau sveika, tą svorį sutvarkyčiau judėjimu.
O va energijos ne visiems duota.
Anidanda, dėl ligų ir gydymo. Kartais nuėjus ir pasakius rimtą diagnozę, gausi ir vaistų, nes na kaip su vėžiu ir be depresijos.
Arba kai pas mane sudėtingesnė situacija - na kaip tai nėra depresijos? O pas mane nei depresijos, nei nemigos. Nesakau, kad nebus. Bet va dabar nėra tikrai.
Bet nėra vienodų situacijų, nėra vienodų žmonių, vienodai reaguojančių į stresą.