Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Taip. Bet aš šiuo atveju lieku prie savo nuomonės. 

Vat įdomu su ta nemiga. Pvz mano mamai nemiga dėl depresijos vienareikšmiskai.

Man nemiga visą gyvenimą po streso, dėl skausmo, dusulio. Nuo vaikystės užeina kažkokių įvykių ar sveikatos problemų pasekmėj. Tai pvz aš jos jau net negydau. Nes jokie vaistai nuo nemigos nėra padėję. Atkenčiu ir tiek. Kokius nors papildus pavalgau nebent.

Va vaikas mano irgi toks kaip aš. Pastoviai naktim bludija, jei kokios mokyklos problemos, ar rimti atsiskaitymai. 

Atsakyti

Anidanda, retai painioju. Pamenu, kad sakei, jog apsirūpinai į priekį. Juk tave taip pat kankina nemiga. Ne kartą pasakojai. Čia taip pat. Ir nieko čia išskirtinio. Daug ką ta problema kankina. 

Na bet čia asmeniškumas. Nenoriu to.

Ai jo, buvom nusipirkę pora dėžučių lexo prieš tą pakeitimą 😁. Bet čia ne nuo nemigos, nemigdo jis iš vis manęs, nerimui Nuimt būna panaudoju pusę tabletes. Bet retai. Nes lygiai taip pat nuima nerimą ir pora taurių vyno 😆.  

Nuo nemigos nieks man neatrado, kas tiktų. Jau esu susitaikys, kad toks organizmas 

Atsakyti

Taip. Bet aš šiuo atveju lieku prie savo nuomonės. 

Rašo kad ir fluanxol ji geria. Pvz mano mamai irgi jį kartais skiria, dėl psichosomatiniu skausmų. Tad galvoju,  kad kažka daugiau tas daktaras mato nei forumas

Atsakyti

Tai jei nemiga nėra pastovi, tai nieko baisaus. Jei ji kaip diagnozė, labai išvargina, išsekina.

Man buvo po labai didelio streso, kai tris mėnesius beveik nemigus buvau, prabūdraudavau. Tuomet jau gydytoja skyrė vaistus mėnesiui, nes na popierinė jau buvau. Bet man susitvarkė daug greičiau. Išsijungdavau vakare. Po trejetos išmiegotų naktų tas deficitas sumažėjo, dar savaitę pagėriau sumažintą dozę iki ketvirtuko tabletės ir psio. Neseniai į vaistinę nunešiau pasibaigusio galiojimo. Stovėjo nežinia kiek metų.

O šiaip, nesakau, kad nebūna. Bet paskaitau, telefone panaršau, nesureikšminu. Bet nepastovi ta nemiga, retą kartą.

Ir taip kaip Ingridai, ranka tirpsta, skauda, prabundu. Kalcifikuojantis tendinitas. Tik tiek, kad aš kantri.

Atsakyti
Zinot kodel [pradejau pasiflora tyrinet? K azkas uzsimine ,kad pirmas vaistas nuo celiulito.
Va taip ,tustybes irgi turiu.Nors komentarai apie mano konstitucija manes nezeidzia biggrin.gif
Ir pasiflora yra kakoks vaistas nuo visu ligu.Paskui gal biski su darbais padauginau ,tai teko sena gera takazole,(polygonum)prisiminti.Ir veikia,luety ,polygonum atkemsa kepenis,venos pralaisveja.Rekomenduoju.Tai grynai herbalistiniai gydymai ,niekam neteikiantys nei naudos nei garbes.Greiciau heiteriu uzsiveisiu ,ane kukushka?
Atsakyti

Rašo kad ir fluanxol ji geria. Pvz mano mamai irgi jį kartais skiria, dėl psichosomatiniu skausmų. Tad galvoju,  kad kažka daugiau tas daktaras mato nei forumas

Anidanda, nenoriu Ingridos nagrinėt lyg jos nebūtų. Gal baigiam. Savo nuomonės nekeičiu.

Atsakyti

AA, o kas blogai su kūno konstitucija?

Man tai gali būt bele kokia, kad tik sveikatos ir energijoa turėčiau.

Atsakyti

Alta, man atrodo, kad tai aš turiu savo asmeninį heiteri, tave 😂, bet tebūnie. o herbalistiniai gydymai man idomus, pasirenku, naudoju, bet tik pasidomėjus, o ne aklai kažkam liepus. Siaip aš esu žingeidus žmogus ir mane domina daug dalykų.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 23, 15:58)
Vakar buvo smigęs Radis (išankstinio radiacijos informavimo sistema) ? Biški mano FB burbulas burbuliavo  biggrin.gif 
Kiek tame tiesos nežinau .

Bet tai dauguma šalių turi savo kokias tai sistemas. Jau Černobylio laikais švedai rėkt pradėjo. O dabar tuo labiau fiksuotų. Ir tuo labiau netylėtų. Sunkiai man tikisi, kad visas pasaulis nepastebėtų ar pastebėję tylėtų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 23, 16:56)
Bet tai dauguma šalių turi savo kokias tai sistemas. Jau Černobylio laikais švedai rėkt pradėjo. O dabar tuo labiau fiksuotų. Ir tuo labiau netylėtų. Sunkiai man tikisi, kad visas pasaulis nepastebėtų ar pastebėję tylėtų.

Mano burbulas aiškino, kad Lekija burba ...
Vėlgi - tai tik šnekos smile.gif
Atsakyti
Ačiū,tikrai įdomiai susiskaitė.Mergaitės mano a.a. babytė vagoną raminančių išgėrė,išgyveno iki 99,7 metų.Norėčiau bent dalį to gyvenimo.Jautrūs mes be proto,raminančių nuo bet kokio streselio reikia.
O psichiatras skyrė,kai pasakiau kokia liga sergu.Galvojo,gal labai imu į galvą?
Viskas gerai,paiilsiu bent naktį.
AA mano mama dažnai takažolę geria,sako jai labai padeda. 4u.gif 4u.gif Pirma vakstažolė pas ją.
Atsakyti

Zinot kodel [pradejau pasiflora tyrinet? K azkas uzsimine ,kad pirmas vaistas nuo celiulito.
Va taip ,tustybes irgi turiu.Nors komentarai apie mano konstitucija manes nezeidzia biggrin.gif
Ir pasiflora yra kakoks vaistas nuo visu ligu.Paskui gal biski su darbais padauginau ,tai teko sena gera takazole,(polygonum)prisiminti.Ir veikia,luety ,polygonum atkemsa kepenis,venos pralaisveja.Rekomenduoju.Tai grynai herbalistiniai gydymai ,niekam neteikiantys nei naudos nei garbes.Greiciau heiteriu uzsiveisiu ,ane kukushka?

Herbalisttiniai gydymai irgi kainuoja. Tikrai teikia naudos pardavėjams. Augaliniai papildai, pačios žolės Lt tai tai oho kokiom kainom. Patys ne visi sugeba prisirinkti, atpažinti, pagaliau ne viskas čia auga. 

Atsakyti