Nei vaistų nei ligų nesu žinotoja
Daktarams geriau žinoti ką ir kaip gydyti
O as kaip Mikalda nevykele,teigiu ,kieno santaupos revolute ,gal pasikeiskit kojine,bo zada nieks nekompensuot.Nes neaisku kokioje jurisdikcijoje tas bankas
Čia net ne Ingridos problema, o lengvas tokiu vaistų skyrimas, vienas žmogus pasigiria kaip gerai, 5 dar nueina ir lengvai issiraso, čia kaip ta lexitonili ar panašu puse lietuvos turejo ir gėrė
AA ant Ex burbėjo, kad kažką pasake, bet be iki galo, o pati amžiais kažką pasako ir ištrina, o paskui sako, kad yra gero linkinti, nu gal, bet atrodo tai ne kažką . atsakyti nebūtina, žinau, kad nieko man neskolinga, čia tik nusistebejimas
Rytais dar išrašyta geriu Fluanxol pradžioje po pusę tabletės,dabar jau visą.
Parsivežiau,tikiuosi paskutinius 14 pomidorų,užpildysiu skyles. Paparašiau kuo įvariresnių tai ir juodų,avietinių,geltonų.
Man svarbu dabr išsimiegu,atsikeliu paiilsėjųsi,nei rankos tirpsta ir tai ačiū.Gal jau nebus aktualu ateity,priprasiu-nepriprasiu. Depresijos tikrai neturiu.
Dusia,paskambino bitininkų vadas mūsų miesto,dailns,kas deklaravo bites,nemokamai vaistus nuo erkių.
Visur rėmeliai,kad subrangę.
Cia tau kukuska.Mano komentaras buvo per daug asmeniskas.To vengiu.
O jei puse Lietuvos lexa gere ,tai ne nepajus kas laukia
Liaudis ant hardcoro seniausia . oas cia su savo gelelem ,pelynais
https://www.youtube....h?v=chmNfbWl7-o
Cia tau kukuska.Mano komentaras buvo per daug asmeniskas.To vengiu.
O jei puse Lietuvos lexa gere ,tai ne nepajus kas laukia
Liaudis ant hardcoro seniausia . oas cia su savo gelelem ,pelynais
šita versija nepatiko, yra žymiai geresniu
nevisa liaudis ant ten, galima dar su sveika gyvensena, sportu ir meditacija, taip kad. o kazkas visada laukia, tik laikas parodys pajusim ar ne
Dusia, su psichiatrais ir jų skiriamais vaistais yra bėdų bėda. Daug žmonių pakabinti šeimos gydytojų ant BZD. O kai jau tapo priklausomais, tai baisias isterijas kėlė pas gydytojus kabintuose. Šantažuodavo, skųsdavosi visiems ir visur. Aplinkos prašydavo, kad pas savo gydytojus prašytų vaistų.
Nemiga yra gydoma labai trumpą laiką ir su jos gydymui skirtais vaistais, i ne vaistais, kurie skirti nerimui, epilepsijai gydyt. Nuo jų vystosi priklausomybė.
Kai sugriežtinta išrašymo tvarka, gydytojai skiria kitos grupės vaistus, kurių kaip greta einantis, ne tiesioginis poveikis, yra raminimas, sukeliamas mieguistumas.
Antipsichotiniai vaistai skiriami tikrai ne nemigai gydyt. Kaip ir pregabalinas (Lyrica). Kaip ir senos kartos antihistamininiai.
Nes išvesti žmogų iš ilgametės medikamentinės priklausomybės yra varginantis, didelis, ilgai trunkantis darbas.
Visi nori, kad viena tabletė viską išspręstų.
Kam vazotis, jei tas žmogus kakarynę leidžia pastoviai?
Aš nekalbu apie Ingridą, kuriai reik būt pailsėjusiai, stipriai, nes ji turėjo kaioto jėgas kitiems reikalams.
Aš apskritai rašau apie neatsakingą vaistų skyrimą ir vartojimą.
Tai susprogdino sandėlį Ukrainoje su radioaktyviais sprogmenimis?
Ar burbulas ?
Vakar visą dieną burzgalas Lietuvoj buvo Kas turėjo aparatus matavo
Pou , žinau ...
Šiap tai kukuska007 rašė apie isterijas.
Tai susprogdino sandėlį Ukrainoje su radioaktyviais sprogmenimis?
Ar burbulas ?
Taigi labai lengva ta nustatyt,radiocijos neuzmaskuosi.Paskelbtas uztersimas bismuto subnitratu.
Skilimo pusperiodis.Bet dozes is esmes mizernos.
Mukute ,kaip tu po tu visu sporto renginiu?
ai baigėsi šiandiena kitas buvo... na žodž sukuosi. Tiesa šeiministė dapsoną liepė nutraukti, nes kojos labai ištino tiksliau viena laabai... kita mažiau....per kulkšni abi. Inkstų veikla lyg nesutrikusi darė šlapimo tyrimą....dievaž einu link susinaikinimo...
Reik suprast, kokiai grupei vaistų šie priskiriami. Daugiau nekomentuosiu.
Nu tai rašo, kokiai grupei. Manau ir gydytojas žino kokiai. Nebent tu geriau už daktara žinai, kad ji neserga šią liga.