Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos,

Dusia, labai banguoja. Vaistus vienus po pusantro mėnesio gausiu, gal tada bus geriau. Kelios būklės susipynusios, gaila, kad jos sunkina viena kitos situaciją.

Dabar man absol reikia išjungti stresą, kad pagerėtų ir tinkamai užsivestų imuninė sistema. Nes vėl pati save mušti pradėsiu.

Čia kaip su tomis skruzdėmis ir amarais.

Atsakyti

Tai visai gerai , kad kvartirantai dar šiltnamayje jei šalnas žada biggrin.gif

kukuska007 dideli pas Jus daržai ?

Mano kaime lietų žada birželio 6 dieną . Po 18 dienų... Graudu .

Dusia, nelabai dideli, gal 2 arai, bet sode pomedziai, po 25 metrus vynuogių, aviečių, serbentų, kaip ir viskas paprasta, bet kai turi hobi, kuris kertasi su darzais, tai bėda 😂 Ši savaitgalį apie daržą net minties nebuvo, bet dvi dienas buriuoti buvo kaifas, darže vakarais uodus sersiu 🤪

Atsakyti
As nedarau jokiu uzuominu POU . AS NIEKADA TYCIA NEKENKIU.As esu bjauraus charakteriu ,bet turiu moralines nuostatas.Ir jos nesvyruoja. Pabandyk https://www.vitagold...
O cia mes ,feja morgana https://www.delfi.lt...iskini-93424583
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 gegužės 2023 - 13:07
kukuska007 - koks įdomus Tavo hobis 4u.gif
Daržų hektarai kaip pas mane, apie pora arų... Pomedžiai storas mulčas, vynuogės dvi .

Pou kiekvienas turi rasti savo kelią , kaip gyventi su stresu 4u.gif . Nei jis dings, nei jo išjungsi . Tik požiūrį gali pakeisti , aplinkos ne .
Imk 4u.gif
Atsakyti
Pou , tu gi zinai kad farmacijos ir chemijos pramone neturi tikslo nudaigot savo klientus pirmam bandyme.
Todel su pilna atsakomybe rekomenduoju pasiflora.Ir Luety ja rekomenduoju..Tik neprasykit manes irodinet savo tiesu.Tai susije su kepenim ,inkstais ir antinksciais ir hormoniniu fonu .Tai vadinama atspindincioji terapija ,panasi i pakaitine. Zodziu trecio laipsnio jau zinios. O jums telieka tiketi ar ne .
Atsakyti

Ačiū 🌷

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Negaliu atsidžiaugti miego tabete,išgeriu apie 21 valandą jau pusę vienuolikos nei pamegzti ,nei filmo pažiūrėti neišeina.Ir dabar ji tokia madoje ir mamai išrašė ir palatos kaimynei buvo išrašyta.Sako prie jos nepriprantama ir neturi pašalinio poveikio? mirksiukas.gif Ir išmiegama be jokių nubudimų. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Rytas gražus ir saulėtas , kaip Ingridos kava wub.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti

df529892b54b8ab6b70bba6668ca9e53.jpg

Labas rytas.
Negaliu atsidžiaugti miego tabete,išgeriu apie 21 valandą jau pusę vienuolikos nei pamegzti ,nei filmo pažiūrėti neišeina.Ir dabar ji tokia madoje ir mamai išrašė ir palatos kaimynei buvo išrašyta.Sako prie jos nepriprantama ir neturi pašalinio poveikio? mirksiukas.gifIr išmiegama be jokių nubudimų. wub.gif

Kokia čia tabletė?

Atsakyti
O aš jau vakar Rammsteinų savo lovoj klausiau ) sakiau mb - gyvenimas.. net iš lovos išlipt nereik, kad koncertą išgirst ))

Prie jūros faina. Gaila, trumpai. Vis tiek smagu smile.gif
Bet pajūry būsto nuomotojai turbūt labai gerai gyvena. Dvejose vietose išgirdau, kad jiems dviems naktims neapsimoka nuomot. Nors net kainos neįvardino. Sakyčiau, sezono įkarštis, pilna žmonių. Ne, visiškai tuščia.
Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2023 05 23, 09:17)
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kokia čia tabletė?</p>

Ketipinor 25 mg,tabletės.Išrašo psichiatras.
Sūnus buvo koncerte,patiko tik kelios dainos. :mirksiukas:Labaiu patiko Varšuvos orkestro Mocarto konecertas savaitgalį.Skonio reikalas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 23 gegužės 2023 - 08:31
laba ryta,
o as vakar vakare isgeriau gudobeles extrakto gal 30 lasiuku i ketvirti stiklines vandens ir skaiciavau zvaigzdes iki 3 ryto.Bet atejo 7 ir nebegaliu miegot,turiu keltis.Kol kas miego trukumo nejauciu,jei ka teks nuluzt diena.
Pagaliau melynas dangus,sauleta,matysim,kaip bus toliau.Laukia sodas.
Atsakyti