Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Oi išrakinėja braškes skruzdėlės. ax.gif Man atrodo rudosios?
Dusia,antros spietėsi,išėjome į lauką ir pamatėme vėl.Išimtume medų,bet gi neužakiuotas dar pilni.Durniuoja,durniuoja.Neš šitą speičių į senąjį avilį,nors kažko jos ten neapsigyvena kažkodėl?Matysime? ax.gif
Kol pekla lauke,parėjau kažko skanaus.Kepu senovinius susuktus vafliukus.Praeitą sekmadienį buvome parsivežę dėžę ananasų ir mangų.Dar du mangai likę,ananasus pabaigėme. mirksiukas.gif
Vakarienei dar traukiu grybusiš šadiklio.
Dusia tos grotelės,nusipurvina,apteka,plauname. ax.gif Kepėme dar tik mėsą. ax.gif Ir su nkus nešioti laukan,nepraktiška.Lauke nepaliekame. ax.gif
viskas,liks tik arbūzus pasodinti ir šiek tiek vietos šiltnamiuose,nurovus ridikėlius,salotas.Morkyčių šiltnamyje jau galima paskanauti,paretinti. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ką kamado galima plauti? Kartais pelenus išvalai. Groteles nudegini jei apsibėgini. Viskas....  "elektrinio" maisto žiemą pavalgom, vasara norisi tikro. Lėto kepimo mėsytės ir tt.  Steiko tik dar nemoku gero iškepti. O visa kita puikiai.

Mano mergos lyg nežada spiest , lopšelių nemačiau.

Nieko ir mes neplaunam prie kamado. Nu nebent spizini puodą nuo troškinio. Ar keptuvę 

Oi išrakinėja braškes skruzdėlės. ax.gifMan atrodo rudosios?
Dusia,antros spietėsi,išėjome į lauką ir pamatėme vėl.Išimtume medų,bet gi neužakiuotas dar pilni.Durniuoja,durniuoja.Neš šitą speičių į senąjį avilį,nors kažko jos ten neapsigyvena kažkodėl?Matysime? ax.gif
Kol pekla lauke,parėjau kažko skanaus.Kepu senovinius susuktus vafliukus.Praeitą sekmadienį buvome parsivežę dėžę ananasų ir mangų.Dar du mangai likę,ananasus pabaigėme. mirksiukas.gif
Vakarienei dar traukiu grybusiš šadiklio.
Dusia tos grotelės,nusipurvina,apteka,plauname. ax.gifKepėme dar tik mėsą. ax.gifIr su nkus nešioti laukan,nepraktiška.Lauke nepaliekame. ax.gif
viskas,liks tik arbūzus pasodinti ir šiek tiek vietos šiltnamiuose,nurovus ridikėlius,salotas.Morkyčių šiltnamyje jau galima paskanauti,paretinti. mirksiukas.gif

Mūsų kamado tai su ratukais. Bet pas mus didelis, Žalgiris, niekaip jo nieks nepaneštu. Groteles  tai nudega, tada su šepečiu nubraukti ir viskas. 

Atsakyti

Kokia pekla?   tik prasidėjo gyvenimas...

Kepsninės grotelių neplaunu. Labai retai kepu tiesiai ant grotelių, o jei kepu paskui nudeginu.  Taip mane mokė. Atvažiuoju išnešu į kiemą, kol gyvenu sovi kieme. Neišneš... tik išvežti gali. Ir dar kojas nusisukti turėtų .

Patikrinau mergas, reikės šeimelę skirti iš vieno avilio. Kad nesugalvoju bėgti laukais.

Atsakyti
Labas rytas,

Anidanda nuraminai smile.gif O tai galvojau , kad kokia tai sutrė esu kepsninės neplaudama ax.gif

Dalis planuotų darbų liko nenudirbta. Nervina pilnas šiltnamis kvartirantų. Užaugti tai spės... bet norisi biški tvarkos .
Lietaus kaime reikia . Tai viskas augtų ir bujotų. Gismeteojo pažadai dešimčiai dienų 0 kritulių.
Ubagų kraštas, net lėktuvų neturim smile.gif

Mukute kaip gyva po savaitgalio ?
Pou , kaip laikaisi ? Gal nors per Marytės plauką sveikata gerėja ?
Gražaus ir darbingo pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 22 gegužės 2023 - 07:15
QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 21, 15:32)
<p>Kokia pekla?   tik prasidėjo gyvenimas

Pritariu Ingridai - pekla dienom smile.gif jau nuo septynių ryto saulėkaitoj kaaršta.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Na ne man pekla,bet tegul būna.
Arbūzus sodinti ar dar laukti?Praneša savaitgaliui šalnas? blink.gif
Atsakyti

Labas rytas, nuostabus savaitgalis prabėgo. 

Darže tai lietaus reikia. Po truputį sėklas kavoju. Pomidorai tai jau visi šiltnamyje, bet kai kurių per salotas nesimato, reiškia daugiau salotų valgyt reikia. 

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 )
Arbūzus sodinti ar dar laukti?Praneša savaitgaliui šalnas? blink.gif

Jei yr šalnų pavojus, nesodink.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 22, 09:11)
Jei yr šalnų pavojus, nesodink.

Penktadienio naktį gismeteo rodo tik +4.Eina sau,jokio lietaus artimiausiomis dienomis. bigsmile.gif Plauks arbūzai,nelipa dar.
Atsakyti
Tai visai gerai , kad kvartirantai dar šiltnamayje jei šalnas žada biggrin.gif

kukuska007 dideli pas Jus daržai ?

Mano kaime lietų žada birželio 6 dieną . Po 18 dienų... Graudu .
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2023 05 21, 11:51)
Luety, lauke pas mane skruzdės braškes puola. Šiltnamyje irgi yra, bet ten jos turi savo privatų kampą ir nesikiša į mano gyvenimą, o ir aš pas jas nelendu. Kaip ir taika.

Saintlina, ar pasveiko vaikis? Sugijo?

Laba ryta,

koks skirtumas,Ex,lauke ar siltnamyje,panaudotos kavos tirsciai tinka pilt visur.O ant braskiu tuo labiau. 4u.gif

QUOTE(saintlina @ 2023 05 22, 06:34)
Pritariu Ingridai - pekla dienom smile.gif jau nuo septynių ryto saulėkaitoj kaaršta.

pavydziu peklos.Pas mus rodo busiant 20 silumos,bet prie tokio siaures rytu,siaures vejo,tos silumos nesijaucia.Gal kur uzuovejoj,bet kur ja rast?Sode niekur niekas neuzstoja darzu.
Lietaus as nenoriu,atsilijo iki gyvo kaulo,pas mus irgi sausra,bet man gerai.Vandens dar neriboja,palieju,kiek ten mano to darziuko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 gegužės 2023 - 08:40
Luety nebuvo tos peklos ant Lietuvos. Vakar biški iki 23 pašilo, bet mano kaime ant kalno vėjukas, tai bent bliuzono nereikėjo. Gyvenimas prasideda nuo +25, vakar tiek nebuvo biggrin.gif
Atsakyti