Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2023 05 19, 11:59)
Pou  wub.gif
Vazonuose pomidorai labai fainas dalykas. Esu auginiusi visokius . Fainiausi  svyrantys - gražiau už bet kokią petuniją smile.gif
Ingridėl vis tiek save pasaugok  4u.gif
Įgėrio ganulių šiemet turiu bent kelių rūšių. Dedu į gėlių vazonus . Ir agurkams šilnamyje į duobes. Nes aš neturiu kas juos man laistytų , o pati negyvenu ... Sakė nenuodingas dalykas ?
Tiesa vietoj margenių į vazonus nusipirkau margalapius  kažkokius ? Taip sakė pardavėja , bet guglas neranda tokios gėlės ... Augalas kaip margenis , tik lapai vaškiniai. Mažiau jautrus vandens trūkumui . Kaip gražu man vazonuose  margeniai  wub.gif . Man atrodo pernais Kaune tiltas į salą buvo su jų vazonais ? Pamačiau prieš kelis metus Gdanske . Sužavėjo .
Vazono su dvigubu dugnu neturiu nei vieno . Tikiu kad geras dalykas. Ale dabar pirk. Yra tų vazonių kabančių pripirkta su gėlėm, pridovanota... tai negi mesiu ir pirksiu kitus ?

Norvegijoje prie fiordų tai ištisai arba braškių laukai arba trešnių sodai.

mano šiemet trio: smilga, margenis ir bakopa ax.gif
Atsakyti
Dusia,tavo margeniai nebus svyrantys?Šiandien pas pardavėją buvo margeniai ir margeniai,kitoks pavadinimas svyrantys.Tai lapai kaip ir vaškiniai. ax.gif
Žinau tas granules,bet gi negrįžtų į miestą visai,mb nuperka ką reikia.O jei ir grįžtų labai trumpai.Turėsiu užsiėmimą laistyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ingrida nežinau , matysiu kokie bus smile.gif
Komponuosiu su tuo ką turiu ...
Atsakyti
Keista,kad bandrenis nesudygo?
Pas mb prie darbo,jis kaip piktžolė tarp žolių auga,atsivežiau kelis,manau užsiveis sočiai. ax.gif Jau kai įsikbina,panašiai kaip Zunda. mirksiukas.gif
Vakar iškyniau rabarbarus,džemui kaip ir mažka,prisiviraiu lengvo kisieliuko dar apelsino žievelę įtarkavau,gėris šalto atsigerti. wub.gif
Atsakyti
Kiek skaičiau - tai šaknimis labai gerai dauginasi , o iš sėklų sunkiai. Kai per daug prisiveisia , sulėkščiuoja dirvą ir vėl atsinaujina. Čia kas augina bitėms ganyklas. Labai galingos šaknys, tinka šlaitams sutvirtinti . Gedimino kalną galėtų apsodinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pagal mano turimus užrašus, iš ha gali prinešti 500 kg medaus ?
Šaknys gerai pumpuruojasi - ty dauginasi ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 gegužės 2023 - 11:56
Labos,

buvom sodu centre,kainos kosmines,jei turgelyje gazanias mokejau po 4 pinigus,tai sodu centre 9-10.Nieko gero nepirkau,apsieisim su tuo ka turim,nors skiriu kasmet tam tikra kieki pinigu vienmetem,bet siemet net surfiniju spalvu graziu nera,visos zilos kazkokios,nei rausvos,nei rudos,jei violetines,tai sviesios,nera i ka ziuret.Jau pravaziavom 3 sodu centrus ir visur panasus vaizdelis,o jau kainos uzlauztos baisiai.
Koja tas pats,ne ne tas pats,blogiau,dedu sidro kompresus ir minkstinu oda,kazkiek lengviau,galiu daugiau vaikscioti komfortiskiau,kita savaite dar karta bandysiu pas gyd.papult ir jau griezta su juo kalbetis.
Siaip noriu i soda,o MB uzsiemes,nervuojuos ,bet zinau,kad pati kalta,kad nesu mobili.Gerai kai veza,bet kai ant panorejimo negali,tai taip ir buna.
O siaip kazkokia ne nuotaikos savaite.
I LT bilietai kosmosas,be 450 dviem niekai,nes mums reikia lektuvinio bagazo del MB problemu,plius nuomotis masina,plius palikimas masinos aerouoste,pragyvenimas ir islaidos LT,be 1000-1500 neissiversi.Tai komfortines atostogos sezono matu Ispanijoj,gal net dviem metam uz tokia kaina.Todel nezinau ka daryt.Kol kas apmastymuose.
Atsakyti
Koks fainas oras kol temperatūra aukščiau 20 nekyla smile.gif atvažiavom su Lesium kaiman. Sekmadienį gal prie jūros važiuosim porai dienų wub.gif
Atsakyti

Oras geras, žolė užaugus kaime... lietus savo tamsius darbus padirbo  :D 

Vienas agurkas nudžiuvo, viena paprika numirė. Šiltnamyje veiksmas... atsodintisiu,  yra iš ko. Paprikos tai stiebas nuvirto,   o agurkas mistika. Šaknys gražios. Pats suvyto. Ne sausra ?

Paprikų pas mane kaip pas durnių  giros, virš 50. Vėl. 

Luety, griežtai nereikia... reikia kad norėtų padėti . Biški ijungiu blondinę, ir vis klausinėju. Bent paklausk ar skristi galima Tau? 

Lietuva brangi šalis.... vasarą bilietai kosmosas. Planuokite kai vaikai į mokyklas išeis.

Kaip man pabodo tas tautų kraustymasis kas.penktadienį . Bet reikalai Kaune vis nesibaigia...

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Kokia graži kava. Dėkui Ingrida :4u: 

Nepavarkit! 

Atsakyti
Mamikė nusprendė darželį išravėt. Nebeliko nei ežiuolių, nei ramunių mėlynų. Ir kam aš perku?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 20, 10:26)
Mamikė nusprendė darželį išravėt. Nebeliko nei ežiuolių, nei ramunių mėlynų. Ir kam aš perku?

Ramunių stiebai tai jau paaugę, turėjo gal pastebėt unsure.gif arba netyčia nupešė su visom žolėm. Pagaliukus reik įsmeigt, kad nesuniokotų. Būdavo, kad kartais aš pati sugadindavau tai kas dar nesudygę iš pavasario. Dabar bėdos nėra, nes neturiu jokių darželių.
O tai kas liko augt rūtų darželyje, nieko?
Atsakyti