Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2023 05 18, 10:27)
vakar Rammsteinų pradėjau gyvai klausytis -  prasidėjo jų repeticijos Vingio parke ))) garsas toks, kad ir namie puikiai girdisi.

Šeštadienį generalinė repeticija,gal fanė?Fanams nemokamas šeštadienį įėjimas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 18, 11:49)
Šeštadienį generalinė repeticija,gal fanė?Fanams nemokamas šeštadienį įėjimas. wub.gif

Ne, ne fanė smile.gif
Atsakyti
Luety nekalbadienis wub.gif
Apsikirpau ir vėl ryža biggrin.gif Vienžo ryškesnė ...
Mano kaimo turgelis nuostabus . Gavau pelyno, pasiėmiau du daigus. Sodinsiu skirtingose vietose, gal nors vienas išgyvens ?
Gėlių , prieskonių , daigų - akys raibsta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 gegužės 2023 - 14:03
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Negaliu savimi atsidžiaugti kaip gerai dabar miegu. Be atsibudinėjimų , atsibundu pailsėjusi . Geležis taip gerai veikia ?
Apsidirbam ir kaiman. Planų ką padaryti 1000+1. Svarbiausia noro yra biggrin.gif
MB vėl juoksis , kad aš iš riedančios mašinos iššoku ir puolu daržan ar šiltnamin biggrin.gif
Ingridėl , kaip Tavo kosulys ?
Pou ar pasodinai meškinį česnaką ? Mano jau ruošiasi žydėti . Padariau aplink daugiau vietos , kad pribarstytų sėklų ir sudygtų pavasarį.
Niekur negavau pirkti bandrenio daigų . Tai pašaldžiau sausas sėklas kameroje , ir daiginu šiltai namie . Gal išdygs tongue.gif
Gražaus ir darbingo penktadienio 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Dusiuk, vyras pasodino, aš pareguliavau. Aš dar ne sodo darbuose.

Atsakyti
Ačiū Dusiuk.
Nusileido kosulys žemyn šiek tiek,tai gerklės nebe erzina ir naktį išmiegu.Bet jau nebe taip baisiai.Sloga gal į pabaigą?Darbingo savaitgalio. 4u.gif
Buvau nulėkųsi į Ramygalą,penktadieniais ten turgaus diena,lobelijų,sanvilijų papirkau,bandysiu į kabančius vazonus sukišti?Gal nebus taip lepūs kaip surfinijos,petunijos? mirksiukas.gif
Priauginau vaikams vazoninių pomidorų,gražūs,žali kaip rūtos,ir taip gavosi 50 vazončikų,širdis neleido kurį išmesti?Jei ką svečiams dovanosiu po vazoną.Prie šašlykų pastatysiu po kokį vazoną.Pernai prieskonių vazonus buvau pastačiųsi. ax.gif
Biagisu šiandien gal vasarines gėes sodinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 05 19, 10:57)
Ačiū Dusiuk.
Nusileido kosulys žemyn šiek tiek,tai gerklės nebe erzina ir naktį išmiegu.Bet jau nebe taip baisiai.Sloga gal į pabaigą?Darbingo savaitgalio. 4u.gif
Buvau nulėkųsi į Ramygalą,penktadieniais ten turgaus diena,lobelijų,sanvilijų papirkau,bandysiu į kabančius vazonus sukišti?Gal nebus taip lepūs kaip surfinijos,petunijos? mirksiukas.gif
Priauginau vaikams vazoninių pomidorų,gražūs,žali kaip rūtos,ir taip gavosi 50 vazončikų,širdis neleido kurį išmesti?Jei ką svečiams dovanosiu po vazoną.Prie šašlykų pastatysiu po kokį vazoną.Pernai prieskonių vazonus buvau pastačiųsi. ax.gif
Biagisu šiandien gal vasarines gėes sodinti? mirksiukas.gif

Labos:)
Labai nelepios į vazonus tai bakopos ir gerai atrodo smile.gif lobelijos man prie tokių mėgstančių vandenį o su pomikais puikus sumanymas biggrin.gif
Smagu girdėti, kad sveikti 4u.gif
Dusia oi tu su motoriuku taip matau kaip tu tekinom prie šiltnamio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pou ilgai gulimas režimas?
luety kaip koja?
Nepersidirbkim smile.gif
Atsakyti

Muka, na dar keletą dienelių. O paskui bus matyt.

Atsakyti
Labai rekomenduoju imaisyt situ kruopu i vazonus,nors galima ir pampersus ,bet sitas geriau.https://www.cvetna-gradina.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=648&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
O tai uzsiknisimas su tuo laistymu.
Pas mus irgi nieko nera - nei lietaus ,nei saules ,nei silumos .Tik debesuota,grazus sezonas prie juodosios juros.Uzaugo mazdaug norwegijos kulturos - bulves ir zirniai.
Tiek kad viskas po agro danga tai atseit auga.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 19, 11:28)
<p>Muka, na dar keletą dienelių. O paskui bus matyt.</p>

Pou 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2023 05 19, 11:32)
Labai rekomenduoju imaisyt situ kruopu i vazonus,nors galima ir pampersus ,bet sitas geriau.https://www.cvetna-gradina.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=648&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
O tai uzsiknisimas su tuo laistymu.
Pas mus irgi nieko nera - nei lietaus ,nei saules ,nei silumos .Tik debesuota,grazus sezonas prie juodosios juros.Uzaugo mazdaug norwegijos kulturos - bulves ir zirniai.
Tiek kad viskas po  agro danga tai atseit auga.

O man patinka vazonai su dvigubais dugnais
Papildyta:
[quote=Muka,2023 05 19, 11:43]Pou  4u.gif
Papildyta:

nors dabar visai susimažinau vazonų užtenka ant terasos kelių, o dar prie pirties kelis pastačiau smile.gif pasiteisino daryti kompozicijas iš trijų gėlių rūšių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 19 gegužės 2023 - 09:46
Pou wub.gif
Vazonuose pomidorai labai fainas dalykas. Esu auginiusi visokius . Fainiausi svyrantys - gražiau už bet kokią petuniją smile.gif
Ingridėl vis tiek save pasaugok 4u.gif
Įgėrio ganulių šiemet turiu bent kelių rūšių. Dedu į gėlių vazonus . Ir agurkams šilnamyje į duobes. Nes aš neturiu kas juos man laistytų , o pati negyvenu ... Sakė nenuodingas dalykas ?
Tiesa vietoj margenių į vazonus nusipirkau margalapius kažkokius ? Taip sakė pardavėja , bet guglas neranda tokios gėlės ... Augalas kaip margenis , tik lapai vaškiniai. Mažiau jautrus vandens trūkumui . Kaip gražu man vazonuose margeniai wub.gif . Man atrodo pernais Kaune tiltas į salą buvo su jų vazonais ? Pamačiau prieš kelis metus Gdanske . Sužavėjo .
Vazono su dvigubu dugnu neturiu nei vieno . Tikiu kad geras dalykas. Ale dabar pirk. Yra tų vazonių kabančių pripirkta su gėlėm, pridovanota... tai negi mesiu ir pirksiu kitus ?

Norvegijoje prie fiordų tai ištisai arba braškių laukai arba trešnių sodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 gegužės 2023 - 10:00