Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Priedas  20230517_154509.jpg   152,89KB   4 Parsiųsta kartų Merginos, gal žinot kas čia toks?

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Pou,nežinau. ax.gif
Atsakyti
Labos ,
Pou - nepažįstu augalo . Kažkas iš obelų ( erškėtinių ) giminės ?
Reikia paparašyti vaiko , kad atsiųstų augalų atpažinimo programėlę į telefoną ... O tai aš kažkokias mokamas tik randu biggrin.gif Senatvė ax.gif tongue.gif biggrin.gif
Kaip smagiai vakar palyjo wub.gif Atsigaus augalai ir pikdžolės mirksiukas.gif
Lyg planuojamės nuo birželio pagyventi ir mudu kaime ... Reikės kraustytis su kompu ir spausdintuvu . Matysim , kaip seksis.
Gražaus ketvirtadienio 4u.gif

Atsakyti
Pou, man rodos, čia aronija.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 05 18, 09:06)
Pou, man rodos, čia aronija.

Manyčiau , kad Tu visiškai teisi 4u.gif
https://lt.wikipedia...avaisė_aronija
Erškėtinių šeima smile.gif Va ka mokėjau tai botaniką kažkada mokykloje. Pagal žiedus ir tt šeimas mokėjau nustatyti . Dabar jau primiršusi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 18 gegužės 2023 - 08:17
vakar Rammsteinų pradėjau gyvai klausytis - prasidėjo jų repeticijos Vingio parke ))) garsas toks, kad ir namie puikiai girdisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 gegužės 2023 - 09:31
https://www.youtube....p;start_radio=1
Atsakyti

Sveikos,

Saintlina, tikriausiai tu teisi. Užpernai pirkom alyvą iš medelyno. Šįmet pastebėjau, kad įsimaišius į krūmą va tokia šaka, pirmąkart pražydo. Knisau atminty, kas galėtų būti, apie aroniją net nepagalvojau, pamiršau, kad tokia yra apskritai.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 18, 10:36)
Užpernai pirkom alyvą iš medelyno. Šįmet pastebėjau, kad įsimaišius į krūmą va tokia šaka, pirmąkart pražydo.

Du viename gavot? smile.gif
Atsakyti

Du viename gavot? smile.gif

Taip išeina 🌞 Kasė iš grunto, neturėjo vazone. Tai ir prisipliusavo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 05 18, 11:10)
Taip išeina 🌞 Kasė iš grunto, neturėjo vazone. Tai ir prisipliusavo.</p>

Aroniją trauk iš alyvos. Alyvos pas mane yra laukinės, tai neišnaikinamos... Aroniją lepi , teko perkelti , nes netiko vieta. Per arti buvo pušys. Dabar atsigauna.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti