20230517_154509.jpg 152,89KB 4 Parsiųsta kartų Merginos, gal žinot kas čia toks?
Labas rytas.
Pou,nežinau.
Labos ,
Pou - nepažįstu augalo . Kažkas iš obelų ( erškėtinių ) giminės ?
Reikia paparašyti vaiko , kad atsiųstų augalų atpažinimo programėlę į telefoną ... O tai aš kažkokias mokamas tik randu Senatvė
Kaip smagiai vakar palyjo Atsigaus augalai ir pikdžolės
Lyg planuojamės nuo birželio pagyventi ir mudu kaime ... Reikės kraustytis su kompu ir spausdintuvu . Matysim , kaip seksis.
Gražaus ketvirtadienio
Pou - nepažįstu augalo . Kažkas iš obelų ( erškėtinių ) giminės ?
Reikia paparašyti vaiko , kad atsiųstų augalų atpažinimo programėlę į telefoną ... O tai aš kažkokias mokamas tik randu Senatvė
Kaip smagiai vakar palyjo Atsigaus augalai ir pikdžolės
Lyg planuojamės nuo birželio pagyventi ir mudu kaime ... Reikės kraustytis su kompu ir spausdintuvu . Matysim , kaip seksis.
Gražaus ketvirtadienio
Pou, man rodos, čia aronija.
QUOTE(saintlina @ 2023 05 18, 09:06)
Pou, man rodos, čia aronija.
Manyčiau , kad Tu visiškai teisi
https://lt.wikipedia...avaisÄ_aronija
Erškėtinių šeima Va ka mokėjau tai botaniką kažkada mokykloje. Pagal žiedus ir tt šeimas mokėjau nustatyti . Dabar jau primiršusi .
vakar Rammsteinų pradėjau gyvai klausytis - prasidėjo jų repeticijos Vingio parke ))) garsas toks, kad ir namie puikiai girdisi.
Sveikos,
Saintlina, tikriausiai tu teisi. Užpernai pirkom alyvą iš medelyno. Šįmet pastebėjau, kad įsimaišius į krūmą va tokia šaka, pirmąkart pražydo. Knisau atminty, kas galėtų būti, apie aroniją net nepagalvojau, pamiršau, kad tokia yra apskritai.
QUOTE(Pou @ 2023 05 18, 10:36)
Užpernai pirkom alyvą iš medelyno. Šįmet pastebėjau, kad įsimaišius į krūmą va tokia šaka, pirmąkart pražydo.
Du viename gavot?
Du viename gavot?
Taip išeina 🌞 Kasė iš grunto, neturėjo vazone. Tai ir prisipliusavo.
QUOTE(Pou @ 2023 05 18, 11:10)
Taip išeina 🌞 Kasė iš grunto, neturėjo vazone. Tai ir prisipliusavo.</p>
Aroniją trauk iš alyvos. Alyvos pas mane yra laukinės, tai neišnaikinamos... Aroniją lepi , teko perkelti , nes netiko vieta. Per arti buvo pušys. Dabar atsigauna.